Şimdi Ara

emek harcanmadan metin2 oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerek hileyle gerek botla.gerek oyun içi hırsızlıklarla metin2 oynamayı düşünüyorum.bu oyun tabiri caizse hayatımı yedi bitirdi.parasal ve eğitim hayatımı mahvetti.bu oyunu sömürmek için elimden geleni yapacağım.karar vermediğim singapur mu yoksa turkey'de mi hesap açılmalı.her türlü pisliği yapacağım oyunda.karakter 90 falan olunca da keyfine vs atarız.oyun zaten sıçmış birazda biz sıçalım değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayı gibiyim -- 22 Ocak 2018; 16:27:8 >

• Singapurda istesen bile hile açamazsın :D borun anca trde ötebilir. İstediğin kadar oyunun içine edebilirsin dostum ama muhtemelen 90'ı göremeden ban yersin. Sana tavsiyem bota bırakırsan ''biri gelince ch at'' seçeneğini aktifleştir, ban yeme ihtimalin en aza iner.

Bu arada Tr oyuncu kitlesinin %95'i böyle oynuyor, yani yabancılık çekmezsin :) Geriye kalan %5 de çarlarını devredip bırakıyor oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 22 Ocak 2018; 16:13:26 >
  • Bence bu çöp oyun hayatını zaten yemiş hiç ona bile zaman verme değmez hayatından çıkar bu bas parayı kazan oyunu hiç bir yaptığın değmez kendi hayatın ile ilgilen zamanını sana pozitif yönden şeyler katacaklarla geçir daha da üzülme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.