Şimdi Ara

METİN2 DE PARA KASMA YOLLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gençler şimdi ben para kasma derken 100 k 500k demiyorum 25m 50 m diyorum napsak olmuyor metin kesiyoruz hava bk 3 bçk m ruh tası 15m bide sv de az adam olunca parada olmuyor al sat yapalım diyoruz alıyoruz satamıyoruz evet arkadaşlar iyi bir taktik biliyorsanız yardım etmenizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

• 35 lv bir karakter yap metin kovala.
  • Metin kovala demişşinde bk ler taşlar para etmiyorki
  • Dediğin fiyata satılıyorsa ben uğraşsam 3 günde 30m yaparım rahat.
    Hava bk nın 700k ettiği zamanlarda günde 10m kasıyordum.
  • Lw im 47 ve surayım metinleri çok zor kırıyorum hemde yani ben metin arayınca kafayı yiyom :D
  • Ah Ah gerçi sadece mavi bayrak için metin avı biliyorum, bir tur atıyorum 10-12 metin kırıyorum, hemen ch 2 ch 3 ch 4 atıyorum. O surayı sil gitsin, aç yeni bir karakter 35 lv yap sadece 2 tane skill verip 17 de çevirt böylece 2 tane bk okuyabilirsin, atını zırhlı yap. Mavi bayrak açarsan sana güzel bir yol da çizerim metin avı için.
  • 54 level büyülü silah kasıp lorda takıl.
    balık tutarak iyi para yapabilrsin ve tabiki metin kırarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef sarı bayrağım :( kimse yok
  • Zaten 54 lw büyülü silah da var lord için kasmıstım 2-3 günde bir düşüyo
  • Kardeş o lvl de ancak ruh taşından para kazanabilirsin. Yani metin kesmekten başka çaren yok yada lord yapıcan. Düşen bk larıda satarsın bu arada.
  • Balık tut Hele birde arkadaşlarla ortam olduğu zaman balık tutmak çok zevkli oluyor bir ara sırf balık tutmak için MT2ye başlamıştım
  • Metin2 türkte para kasamazsın slot keserek .

Metin keseceksin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.