14 yaşındayken "Nasılsın ?" diye soran birine sadece "İyi" derdim. "İyiyim sen nasılsın" demeyi bilmezdim. İnsanlar alaya alırdı. O günlerden kızlarla flört edecek seviyeye geldim. Çok zor bir süreçti ve çok acı çektim. Kimsenin yaşamasını istemem.
Her şeyin bir bedeli var. O acı bedel. Buradaki insanlar o bedeli ödemek istemediği için asosyaller zaten.
dsaewqD
kullanıcısına yanıt
En çok merak ettiğim şey neden bu bedeli ödemek zorunda bırakıldım. Diğer insanların böyle bir problemi yok. Büyük haksızlık. Dediğim gibi çok zor bir süreçti. Ruh sağlığım bozuldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.RızaNur
En çok merak ettiğim şey neden bu bedeli ödemek zorunda bırakıldım. Diğer insanların böyle bir problemi yok. Büyük haksızlık. Dediğim gibi çok zor bir süreçti. Ruh sağlığım bozuldu.
Anne ve baban yüzünden. Bu konuda en büyük pay onlarda. Zorlu da olsa atlattığın için şanslısın.
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Her şeyin bir bedeli var. O acı bedel. Buradaki insanlar o bedeli ödemek istemediği için asosyaller zaten.
herkese doğuştan gelen şey için insanlar eşşek gibi çabalayıp bedel ödemek istemiyor olabilir mi ha.
dsaewqD
kullanıcısına yanıt
Tam olarak atlattığımı söyleyemem. Ama çok büyük bir ilerleme kaydettim. Yüzde elliden fazla olduğu kesin. Şu da bir gerçek ki asla doğuştan dışa dönük bir insan gibi olamayacağım. Hep bir yanım eksik olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: taııbuv
herkese doğuştan gelen şey için insanlar eşşek gibi çabalayıp bedel ödemek istemiyor olabilir mi ha.
Alıntıları Göster
Halinden memnunsan ödeme. Değilsen zaten böyle de mutsuzsun bari bedel öde de mutlu olma şansın olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
neyin bedeliymiş o ya
Dr.RızaNurD
kullanıcısına yanıt
Bu yazdığını okuyunca aklıma geldi. Yaklaşık 10-11 sene kadar önceydi. Lise birinci sınıftayım, ergenlik doruklarda. Kiloluydum, yaklaşık 97 kilo kadar boy desen en baba 165-170cm civarı. Özgüven desen yerin dibinde. Günün birinde gaflete düşüp sabah sınıfa erken gitmişim, sınıfta tek başıma oturmuş herkesin gelmesini ardından dersin başlamasını bekliyorum. O esnada bi bakıyorum sınıfın en güzel kızı sınıfa giriyor, girerken bana bakıp “günaydın” diyor. Bense yerlerde olan özgüvenim ve mekanlara benden önce giren göbeğimle, kafamı kaldırıp “günaydın” demiyorum, diyemiyorum..... Beterin beteri vardır demek lazım, tabii ki şimdilerde durum tam tersine sosyallik bi virüsmüşçesine hayatımı ele geçirmiş işlerime dahi engel olabilecek raddeye gelmiş vaziyette. Bence umudunuzu asla kaybetmeyin :)))))
Seni sevdim. Kafa bir adama benziyorsun. Kilo gerçekten bir özgüven inhibitörü. Özellikle çocuk yaşlarda.
Dr.RızaNurD
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim. Ve tespitiniz kesinlikle doğru. Belki hakkımda kötü düşüncelere sebebiyet verebilir fakat kilodan ziyade dış görünüşün sosyal çevrede çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
Nasılsın sorusuna iyiyim cevabını veren mi var ki büyüyünce ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme