Şimdi Ara

Emekçi Kardeşlerim. Şuna da bir bakın görüşünüz benim için önemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu konulardan çok sıkılmışsınızdır. Sadece sorup kaçacağım uplanmazsa aygıı duyarım sonuçta hepiniz çok sıkıldınız anlayabiliyorum. Son anda siz değerli forumdaşların da görüşünü almak istedim. Bana sanki odtü tarih gibi geliyor. Sıralamalarım:
    TM:47.500
    TS:4.700https://img.donanimhaber.com/upfiles/1589847/b5183986-ce3f-4571-ae00-13dc096fedbf.png

• Sanırım resim eklemeyi bu sefer başardım.Emekçi Kardeşlerim. Şuna da bir bakın görüşünüz benim için önemli.
  • Bence GSÜ ya da BOUN Edebiyat ikilisinden biri gelecek.
  • BOUN TDE hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiöğrenci

BOUN TDE hayırlı olsun
    Çok teşşekürler inşallah olur. İlk 5000de çok ileri atmaz diyorlar sence 3000 civarı gelebilir mi?
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun içim rahatladı biraz. İlk 5000'de çok ileri atmaz diyorlardı sizce illaki atar mı?
  • loooooolli L kullanıcısına yanıt
    Sizin sıralama en az 1,5k ileri atar sizi. Bu yüzden BOUN TDE dedim. 5000'e kadar 1,5k kayar ama 5000'den sonra çok fazla gerileyecek sıralamalar. Mesela 8500'lük yer 15-17k'ya kadar gerileyebilir.
  • eskiöğrenci E kullanıcısına yanıt
    Boğaziçini gerçekten çok istiyorum. umarım görüşleriniz gerçekleşir. Sağolun.
  • loooooolli L kullanıcısına yanıt
    Umarım olur hocam. Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loooooolli

Çok sağolun içim rahatladı biraz. İlk 5000'de çok ileri atmaz diyorlardı sizce illaki atar mı?
    Hocam bence atacak ODTÜ'ye gelmeden üstteki ikisinden biri olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.