işin garip tarafı güncelleme yapan banka sayısı çok az bu aralar iş bankası şaşırttı beni ufaktan ama sevindirmedi,hala 0-10bin arasını koymalaarı saçma geliyor bana en düşük maaş 14.5 oldu zaten 10bini listeye eklemeleri saçma. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1123. sayfa)

-
-
O rakamı koymalarının sebebi sadece emekli yok dul ve yetim maaşı alanlar var ve o insanlar maalesef 14.469 TL bile almıyor hisse oranına göre aldıkları için çok düşük alanlar bile varquote:
Orijinalden alıntı: djoguzhan55işin garip tarafı güncelleme yapan banka sayısı çok az bu aralar iş bankası şaşırttı beni ufaktan ama sevindirmedi,hala 0-10bin arasını koymalaarı saçma geliyor bana en düşük maaş 14.5 oldu zaten 10bini listeye eklemeleri saçma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vakıfbank harici rekabetçi bir promosyon kampanyası hala gelmemesi, bankaların sessizliğe bürünmesi çok garip. zaten düşük olan 12 bin tl'ye 2 bin lira gibi bir artırım şu enflasyonist koşullarda yine çok komik kalıyor.
-
malumun ilamı :)
-
-
emekliler 4 bini kıbrısa gidip kumarda yemeyin araba felan alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
her şeye minimum yüzde 44 zam bastıkları yerde, emekliye yüzde 33'ü verip yine al sana üç kuruş bayram ikramiyesi demişler...
emekliler kendisine şu sefalet maaşları ve ikramiyeleri layık görenlere ses etmeyip sandıkta okkalı bir cevap vermeidkçe bu değersiz muamele kendilerine her zaman devam edecek...
-
#Emeklibayramikramiyesi 3.000 TL'den 4.000 TL'ye yükseldiği açıklandı.
Artış tutarı 1000TL oranı %33,33!
"2018'de Asgari ücretin %62'si seviyesindeki 1.000 TL bayram ikramiyesi, 2025'de 13.792 TL olması gerekirken Asgari ücretin %18'i 4000 TL oldu!"
Bayram ikramiyesi değil #Sadaka!
https://x.com/SahinalpBulent/status/1899110070274736565
-
yıllar önce muhalefetin cumhurbaşkanı adayı emekliye 15 bin promosyon vadetmişti ama emekliler şükürcülüğü seçti ve kaç yıl geçti adamlar 4 bin veriyor
emekli maaşı bile 15 bini bulamadı
Dostlar emekli maaş promosyon için geçen sene banka ile anlaşma yapmıştım. Şimdi anlaşmayı bozup başka bankaya geçsem avantajı olur mu? bir yıl oldu garanti bankası ile anlaşalı 6250 tl promosyon almıştım
-
Maaş rakamınızı bilmemekle birlikte;
Eğer değerlendirebilecekseniz "Vakıfbank'ın 27.000 TL ye kadar" diye duyurduğu cazip bir kampanya:
Emekli Kampanyası 2025 | VakıfBank
Maaşınız taban ise sanırım en yüksek tutarlardan birini YKB veriyor. Diğer promosyonlar dahil(fatura vb.) 15.000 TL
Sitede 28 Şubat'a kadar dese de hala geçerli sanırım.
Emekli Promosyonu 2024 | 20.000 TL'ye Varan Ödeme
En kötü ihtimal ise, Garanti Bankasından promosyonunuzu yenilemesini isteyebilirsiniz.
Extradan 5.000 TL civarı alırsınız sanırım.
-
Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim
-
AK Parti Grup Başkanı Güler: "Emekli cumhurbaşkanı maaşları çok düşük bir hale gelmişti.
Eski uygulamayı düzeltip, mağduriyetleri ortadan kaldıracağız."
"Bayram ikramiyesinde emeklinin kaybı 19 bin 586 TL!"
"Eski TÜİK Başkanı enflasyona göre olması gereken emekli bayram ikramiyesini hesaplarken, DİSK de asgari ücrete oranla emekli bayram ikramiyesinin iki bayramda toplam 19 bin 586 TL kaybı olduğunu açıkladı."
Bayram ikramiyesinde emeklinin kaybı 19 bin 586 TL! - Ekonomim
-
tebden promosyon alanlar yanıtlayabilir mi Ek promosyon için 2 fatura gerekli ya bunların üstümüze mi olması gerekiyor illa yoksa baska isme olan faturada kabul olurmu bilgisi olan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturanın kendi adınıza olması şart değil.
Akbank aradı 20 bin üstü emekli maaşı için 3 yıllık anlaşmaya 15 bin promosyon 2.500 a101 hediye çeki 5 fatura talimatına 5000 TL chip para veriyor iyi mi acaba
iste emekliye verilen degerin bizzat diyalogu :
quote:
Muhabir: "Emekli ikramiyelerine daha fazia artis yapilmasi cagrisi var."
Cumhurbaskani Erdogan: "Beni doldurusa mi getirmeye calisiyorsun? 3 bin liradan, 4 bin liraya cikti. Daha ne olacak?"
instagram
BPT Haber on Instagramhttps://www.instagram.com/reel/DHGKau9Pb4f/?igsh=MW01cmR4bHFqMjZ3bg==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 12 Mart 2025; 15:10:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hergün emekliye ikamiye ikramiye ikramiye zam zam zam haberi yapan çamur medyanın keyfi yerindemi acaba
Çok bile bunlara diye devam ederdi de, etmemiş bu sefer...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X