Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bugün hem M/H ile hemde Şubem ile irtibat kurdum, her iki kanalda başvuruma red cevabı verdiler. Artı Paranın kapatılması durumunda sorunsuz güncelleme yapabiliyormuşuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 2 Temmuz 2024; 22:23:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 24.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi ) (9. sayfa)
-
-
Merhaba, Temmuz zammı sonrası promosyon miktarları artar mı? Duyum alan var mı? Promosyon yenilemesi için biraz daha beklemek mantıklı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben de tam olarak bunu merak ediyorum. Maaşlarda artış oldu promosyon da artar diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 bin alan 12500 alacak bu durumda 10 bin -15 bin bandında verilen promosyon aşılmadığı için miktarlar aynı kalacaktır. Kısacası promosyon miktarları değişmez bu zamla..
-
www.vakifbank.com.trEmekli Kampanyası | VakıfBankhttps://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi
-
Tüm maaş seviyeleri için tek kampanya olarak anlıyorum, doğru mudur ? 10k maaş alana da 30k alana da geçerli kampanya..?
-
12.000 e kadar diyor. Siteye girdim baktım 20.000 ve üzeri alanlara 12.000 veriyor.
https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/emekli-maas-ve-promosyon-odemeleri/emekli-promosyon-paketi
-
👍
ykb promosyon bitimine 1 yıl var yenileme yapacağız ancak ek ödülden faydalanmakk için kart alalım dedik,
1 tane kartı iptal edip 1 tanesinin limitini düşürdük 6 ay oldu ykb 0 limitli kart verdi periyodik kontrol edip limit tanımlayacağız dediler halen 0 limitli kart,
verilen fatura talimatalrı 3 yıl aktif kalacak ayrıca kredi kartından 1000 TL harcama yapacağız ek ödül olarak 1500+1000 Tl gelecek,
daha önce ek ödül taahhütnamesi imzalamadık. doğru mudur ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, ben şimdi e-devletten yeni bankayı seçip tanımlarsam (vakıfbanka geçmeyi planlıyorum), başka bir işlem (eski bankam YKB, orada artı para vs. kapatacağım hemen) yapmadan tüm geçiş tamamlanacak mı? şubeye gitmekten vs bahsedenler var, net emin olamadım.
2 bankanın da mobilini kullanıyorum, ayrıca e-devlette kullanıyorum
-
Önce dediğiniz gibi eski bankanızda varsa kredi, artı para gibi borçlarınızı kapatın. Sonrasında size verilmiş promosyon miktarından bugüne kadar geçen sürenin ederini düşüp kalan miktar borcunuzu eski bankanıza ( YKB bunu size ne kadar olduğunu söyleyecek ) ödeyin. Bu borç da ödendikten sonra maaşınız üzerindeki bloke kalkacak. Bloke kalktıktan sonra e-devletten banka değişikliği yapabilirsiniz.
Evet, doğru...
-
kart limiti alamadık limit olaydı iyidi, tesekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Promosyon taahüdünün ne kadar kaldığını nasıl öğrenebiliriz?
-
Bankanızın hesap hareketlerine girip promosyon ödemesinin ne zaman yapıldığını görebilirsiniz. Bazı bankaların menüsünde emekli promosyon sözleşmeleri yer alıyor oradan da tarihine bakabilirsiniz.
-
Yapikrdi promosyon yenileme var youtube da. Orda yk mobil uyg da. Banka ne kadar geri alacak gosteriyor sanirim
Üstad teşekkürler bilgi için, kontrol ettim. Orada aldığım promosyon ve taahhüt tarihleri mevcut, cezayı göstermiyor ama kolayca hesaplanabiliyor.
-
Acil cevap verebilir misiniz, doğrudan bankaya başvuru yaparsak geçiş işlemi hemen yapılabiliyor mu, e devletten yapıldığı gibi beklemeye gerek oluyor mu
Doğrudan doğruya şubeye yani, telefon bankacılığı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X