Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 24.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
96
Favori
49.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    60 yaşında emekli olacak insanların üstünden geçineceksin ömür boyu. bu bir gerçek herkes askerlik yaptı bizde zorunlu askerliğimizi yaptık. İşte hepinizin ağzında aynı yalan. Hak verildiyse alırım demek ben onu hakkettiği demek değil. Allah sorar herkese hesabını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 26 Ocak 2025; 20:28:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

sen git 2 sene milletvekili ol sonra emekli ol 60 sene çift emekli maaşı al

• millet eyt ile kafayı bozmuş dün 2006 girişli bir eleman 52 yaşında emekli olacağını söyledi.nasıl dedim ya ben 94 giriş eyt olmasa 55 bekleyecektim dedim bizimki ağır sanayi dedi,ne iş yapıyosun dedim bilgisayarcıyım dedi lann hani ağır sanayiydi çalışan birinede benzemiyor göbek felan nerden baksan 120 kilo var.demekki sektör ağır sanayi geçiyorsa bekçisi şoförü ofisboyu hepsi erken emekli oluyor.
    aslında bizim iş daha ağır sanayi ama resmi kurummu olması lazım nasıl bi ayrım var bilemiyorum bizim yaşda hiç farketmiyor özeldeki çoğu iş ağır sanayi zaten.

buradaki sözde milletçilik devletçilik oynayan elemanlara bakmayın mümkün olan en kısa zamanda imkân varsa hemen emekli olun.mecliste uyuyan milletvekillleri bile herbirini krallar gibi besliyoruz her yıl milyonlarca lira maliyettleri var üstelik 2 yılda emeklilik hakkı alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 26 Ocak 2025; 21:46:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

o onların günahı Allah ım helal hayırlı güzel kazançlar ömürler emekliler nasip etsin hepimize. 100 sene yaşayıp hak yemenin alemi yok. kim dha çok yer yarışına gerek yok. o yerken ben yiyim dersen gühanın yediğin hak azalmıyor. hiç kimseye değilse bu vatan için canını ortaya koyanlar için içiniz sızlasın derim beni de alıntılamayın daha fazla söze gerek yok

Ne demek istiyon sen allah benden neyin hesabını soracakmış. 25 yıl 9000 gün pirim yatırıp EYT den emekli oldum haala çalışıyorum. 16.300 maaş yattı bu ay 3 çocuk okuyor 1 çocuğa üniversite de diye 20.000 tl gönderiyorum daha geride 2 çocuk var. Allah bana hesap soracakmış öylemi. Bu ülkede 20 yıl önce memur adam 3 çocuğu rahat rahat okutuyordu. Allah bizi bu hale düşürenlerden değilde benden hesap soracak öylemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 26 Ocak 2025; 22:19:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam 25 yıl çalışıp devlete prim ödemiş, kanuni süresini doldurmuş ,emekliliğini hak etmiş ve bu hakkı elde ettiği halde, yıllardır kendisine verilmemiş.. Seçimin kaybedileceği anlaşılınca ,bu hakkı geçte olsa verdiler insanlara.. Peki bu hak mıdır dediğinizde hepi topu 15-20 bin lira maaş.. 25 yılın karşılığı..bak sadece Osmangazi köprüsü için ,Hazineden 10 yıl boyunca dövize endeksli para ödenecek müteaahhitlere, geçiş garantili sözleşme yapıldığı için..böyle bir sürü örnek verilir daha..Ama bunları sorgulamak yerine ,hâlâ millet 45 yaşında nasıl emekli olurmuş muş,kafaya bakın.. Millet, Hırvatistan'da bir oldu..3 gündür marketlere, benzinliklere gitmiyor hayat pahalılığını protesto için, marketler fiyat indirdiler bugün, yine giden yok.. Bide bizim toplumun şu haline bakın..

Bu arada emekli falan da değilim, hani bunuda ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Ocak 2025; 23:10:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alintilamayalim'da kardesim sen uzatiyorsun hala millete helal haram derdindesin sen anlamiyormusun bende EYT liyim ama 99 yilinda okul bitunce yaz tatili yapmak yerine 3 ay calisiyordum yan gelip yatmadim askere gittim geldim tekrar calismaya basladim ve 7.100 gun prim odedim devlete belkide kalan ömrumde devlete verdigim maasimdan kesilen paradan daha azini alacagim kalan hayatimda neyin harami zikkimi 20 yil maas alsam kesinlen maasimi anca geri alirim zaten kimsenin parasini almiyorum ben devlete verdigim maas kesintimi taksitler halinde geri aliyorum sadece Elin Almani 65 yasinda emekli oluyor ama adamlar yilda 2 ay tatil yapiyor devlet yardim ediyor 8 saat max calisiyorlar haftada 5 gun calisiyorlar tum haklarini sonuna kadar aliyorlar benim ise 12 saat calistigim cok oldu cumarteside calisyoruz bu ulkede pazar nobete gittigim oluyordu ilk yillar 10 gun yillik izne cikabiliyordum avrupalinin 65 yasindaki emekliligi bizim 40 yasindaki emekliilik yasimiza anca denk geliir alnimin teri ile calisip ak süt kadar her kuruşu helaldir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• papeneser P kullanıcısına yanıt

neyse hiçbişey haketmeyenler bile ülkede saltanat hayali kururken bu zihniyetlerle bu memleket 1 adım ileri gitmedi gitmeyecek ne dindarlar ne sekülerler ile bu ülke ilerlemez. çünkü bu ülkede yükselmek için değil ezmek için fırsat var. daha da diyeceğim bişey yok. düşmana gerek yok zaten bu ülkede.

Güzel kardeşim sen EYT‘den emekli olmak dururken hak etmedim deyip kullanmayan biri misin? Yoksa “bekara avrat boşamak kolay”.

• windshair kullanıcısına yanıt

Allah gerek etmesin Allah o paraya muhtaç etmesin

Âmin. Zira o parayla hiçbir şey yapamazsın. Ben geçen ay başvuru yaptım bu ay ilk maaşımı aldım. Naçizane şöyle bir düşüncedeyim. Vaktiyle emekli olduktan sonra evlenip çocuk sahibi olan ablalarımız oldu. Yıllardır da emekli maaş alıyorlar ve tahminen şu an halihazırda emekli maaşı alanların çoğunluğu erken yaşta emekli oldular. Bence şu an EETden emekli olanların en çok onların zararına sebep oldu çünkü maaşları düştü. Velhasıl biz de mağduruz.

• burak550 B kullanıcısına yanıt

dogru mu anladim ? TEB de hic br gecmis musteri kaydi olmayan biri subeye gitmeksizin once musteri olup sonra cepteteb ve e devlet vasitasi ile maasi tasiyabiliyor ?

o prosedurleri hallederiz ama hic subeye gitmeden mumkun mu ? cunku maasi tasinacak kisinin bugune dek teb ile HIC BIR sekilde alakasi yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.