Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 24.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
90
Favori
45.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ay başvuru yapıp e-devlette tahsis numaramı gördüm. henüz günlük ödeme falan çıkmıyor sanırım ay başından itibaren çıkacak.yoğun olarak enpara kullanıyorum ve tahsis talep başvuru formunda olmadığı için vakıfbankı seçtim. bahsedilen promosyonu ilk maaşla beraber alabiliyor muyuz ? ilk maaşını alacak birine ne tavsiye edersiniz ?

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Hocam 500+500 harcama, tek seferde değildi dimi bu kampanyada ? bide sayaç hala işlemiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Şartlarda tek seferde yazmiyor, ama benim kartta her ay mutlaka tek seferde 500luk harcamalar oldu, o yuzden tam teyit edemiyorum. Sayac islemiyor, takip eden ayin 20-22sinde yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 28 Aralık 2024; 23:1:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    tek sefer yazmıyor ama sanırım yazarlardı olsa..

Bence de sorun çıkmaz açıkça yazmışlar. Ama gecen burada bir arkadaş yazmıştı, fiziksel pos şartı olmamasına rağmen, ödül yatmayinca fiziksel pos’tan çekim yapılmalıydı demişler. Emekli internetten sanal posla alışveriş yapamaz diye kafalarından doğal koşul koymuşlar galiba.  

Bu arada ben de bir soru sorayım, 500₺ ustu taksitli harcamada taksit tutarı 500₺ altı olarak ekstreye yansırsa kampanyaya sayar mı? Önceki aylarda tecrübe eden oldu mu, bu işlemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 28 Aralık 2024; 23:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben kredi kartı ile 600 tl harcadım. Tek seferde ama halen gecerli işlemlerde görünmüyor. Bugünde maas kartı ile işlem yapacağım.

Ayruca vakıfbanka yazdım ve bana gelen SMS de

numarali basvurunuz incelenmistir. Basvurunuza konu kampanya kapsaminda harcamalarin tek seferde yapilmasi zorunlulugu bulunmamakta olup kampanya odulleri harcamanin yapildigi ayi takip eden ayin 20'sinden sonra yapilacaktir. Ilgili tarihten sonra kontrol etmenizi rica ederiz.

diye sms cevap geldi

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten şartlarda yazılmamış tek seferde diye..ama işte vakıfbank olunca tereddüt oluyor, neyse ki netleşti ama sayaç çalışmıyor hâlâ nedense..

Bu arada hepsipayda harcasak saymaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Aralık 2024; 14:10:12 >
  • şu anda en iyisi teb gibi duruyor

• en iyisi teb ama emekli zammi sonrasi kimisine gore (su an 19 bin olup ornegin 20 nin uzerine kendini atanlar gibi) 1 ay beklemek mantikli olabilir

ama tabi alt marjlarin da yukselecegi de var.

deneyimliler ne onerir ? 2 gun icinde tasimak mi 1 ay beklemek mi

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Ben de 15 gün önce emeklilik başvurusu yaptım Bence beklemek daha mantıklı, hatta paranın geleceği TEB Şubesini bile seçtim fakat kampanya başvurusunu yılbaşından sonra yapacağım bunların işi belli olmaz, yılbaşından önce yaptığınız için eski kampanya geçerli demesinler diye en fazla 1/36 kaybınız olur , gidip geldiğinizde değmez,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 30 Aralık 2024; 23:7:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam bu bankomat troy kartla,internette alışveriş yapılamıyor sebebi nedir acaba, denemediğim yer kalmadı.. tüm ayarlar limit vs.açık olduğu halde olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Ocak 2025; 14:54:21 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ben bu kartla internetten alışveriş yapmıyorum. Zaten önceki sayfalarda biri yazmıştı; kredi kartıyla da olsa internetten alışveriş yaptığı için alamamış, 500₺yi. Her ay mutlaka fiziksel pos’tan yapılacak bir alışveriş oluyor, öyle hallediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler, kampanya şartlarında e-ticarette geçerlidir demişler halbuki.. acayip gıcık olurum vermezlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Ocak 2025; 16:35:59 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Rica ederim, belki de o ay yaşanan teknik bir sorun olabilir. Müşteri hizmetleri de bilip bilmeden ezbere konuşmuş olabilir. Dediğiniz gibi şartlarda aksi bir koşul yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 5 Ocak 2025; 23:59:46 >
  • Başvuru yapma tarihi en avantajlı ne zaman olur bu ay mı diğer ayları bekleyelim mi?

Birde TEB ve Vakıf en avantajlısı görünüyor. Hangisini seçelim?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.