Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 03.02.2025 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
116
Favori
61.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

araplara paramı işletmem

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

Tercihlere karışmıyoruz.

• usahbaz U kullanıcısına yanıt
    Otomatik ödeme koşulunu bilmiyordum kaç adet ödeme talimatı istiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

vakıfta ödeme talimatı yok. emekli troy kk veriyor her ay en az 1500 kullanırsan 10 ay boyunca bir sonraki ay 20.sinde 1500 iade ediyor. daha az kulanırsan kullandığın kadarını ödüyor.

www.vakifbank.com.tr
    Emekli Kampanyası 2025 | VakıfBank
    https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 19 Şubat 2025; 0:11:17 >
  • Mobilden Akbanklı Olana Şok Marketlerde 4.000 TL'ye Varan ChipPara

Kampanya Koşulları

• Kampanya kapsamında 1 Şubat – 31 Mart 2025 tarihlerinde (bu tarihler dahil) “ 1053SOK4 ” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar Şubat ve Mart 2025 aylarında, Akbank Kredi Kartlarından yapacakları sokmarket.com.tr, Cepte Şok uygulaması ve Şok mağaza harcamalarının her ay en fazla 2.000 TL’ye kadarını, 2 ayda toplam 4.000 TL’ye kadarını chip-para olarak kazanabilecektir.
    • 1 Şubat – 31 Mart 2025 tarihleri içerisindeki Şok harcamalarından kazanılan chip-para ödülleri topluca Nisan ayı içerisinde harcama yapılan kartlara tanımlanacaktır.
    • Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilgili tüm sözleşme ve formları onaylayarak müşteri edinim sürecini 31 Mart 2025 tarihine kadar tamamlayıp ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir. Kampanya tarihinden sonra kurye süreci ile müşteri olma sürecini tamamlayanlar kampanyadan yararlanamazlar.
    • Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “ 1053SOK4 ” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.
    • Kampanya 1 Şubat – 31 Mart 2025 (bu tarihler dahil) tarihleri arasında geçerlidir.
    • Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “ 1053SOK4 “ kodunu yazarak ilerlenip müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar müşterinin harcama yaptığı Akbank Axess veya Wings kredi kartlarına tanımlanacaktır. Eğer ödül tanımlanacağı zaman müşterinin aktif Axess veya Wings kredi kartı yoksa ödül tanımlaması gerçekleşemez.  
    • Müşteriler işbu kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.
    • Akbank T.A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiş önceki kampanyalarda haksız ödül kullanımları tespit edilenlere Akbank T.A.Ş.’nin kampanyayı uygulamama, bunlarla sınırlı olmaksızın kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya koşulları ile ilgili konularda Akbank A.Ş. kayıtları esas alınacaktır.
    • Akbank T.A.Ş. ve Şok Marketler Ticaret A.Ş. kampanya koşul ve şartlarında sunulacağını bildirdiği faydalarda değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya 1 Şubat 31 Mart 2025 tarihlerinde geçerlidir.

• Promosyon konusunda acele etmeyin. SGK ile Bankalar bu aralar sık görüşüyor. 40 bin liralar telaffuz ediliyor. Nisan ayı gibi böyle bir kampanyanın başlama ihtimali var.

• promosyonu bekletiyorum 6 ay oldu şimdide nisan yazmışlar. bekleyin haziran gelsin temmuz gelsin eylül ekimden güzel olacak umut hiç bitmiyor buralarda emekli kendi etti kendi buldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac_tauruss Z kullanıcısına yanıt

https://t24.com.tr/haber/emeklilere-kotu-haber-yeni-promosyon-anlasmasi-yapilmayacak,1219544

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dede06 kullanıcısına yanıt

8000+ 15000 olarak vakıf mı yoksa kk+2 otomatik ödeme talimatı vererek yapı krediden 13k almak mı sizce?

• özket kullanıcısına yanıt

bence Vakıfbank şartlar eşit olsa da vakıfı seçerdim.

bankacılık işlemleri yapma sıklığınız ve atm yakınlık durumunuza göre tercih yapın. bence benzer rakamlar.vakıf 15 i 10 aya yayacak ama ykb 13 ü 1 ay içinde verecek.

vakıfta havale eft ücretsiz ama ykb de sadece havale ücretsiz eft üctretli diye biliyorum o hususa da dikkat edin.

vakıf bir tık önde gibi.

Yapıkredi eğer promosyon iptalinde geri alıyorsa ek tutarı zaten sıkıntı olur vakıftaki et tutar kredi kartına verildiği için 10 ay promosyon iptalinde bile 15 bin garanti cepte kalıyor. Martı bekliyorum bende vakıfa götürecem gibi gözüküyor evdekinlerin maaşını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

kk harcama şartlarında bir şey yazmadığı için bende öyle düşünerek 4 şubatta akbank tan çıkarak vakıf a başvurdum. 1 mart ta geçiş tamamlanır, emekli kredi kartı geldi, seneye tekrar değerlendiririz.2025 i vakıfta geçireceğiz artık.

Aynen şuanlık vakıf iyi 1 yıl durarak 3 yıllık promosyon ekstra alabiliyoruz seneye tekrar değerlendirilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

Tercihi vakıftan yana kullandım.

Yapı kredi yok otomatik ödeme yok ıvır zıvır sevmediğimden ötürü istemedim.

Bunu ben sordum bugün arkadaşın söylediği gibi o her halükarda cepte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 20 Şubat 2025; 11:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old horizon

Dem vurduğunuz yer çok doğru ancak doğrunun söylenmesi gereken yer burası değil maalesef..

edit:Banka değiştirme işlemi ne kadar sürede tamamlanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 20 Şubat 2025; 11:53:29 >
  • akbank'ta emeklilere özel maaş gelmeden 4 gün önce faizsiz artı para kampanyasını kullanan oldu mu? 4 gün öncesinden bakıyoruz da %0 faiz yazmıyor uygulamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katz. -- 20 Şubat 2025; 19:54:35 >
  • Şartlarda cayma durumunu soran oldumu acaba

misal halktan akbanka geçerken halka hiç ceza ödemedik akbankla anlaşma bitiyor bu aralarda

benim maaş anlaşmamda ziraatten ykbye geçmişlerdi geçen yıl 16 lira verdiler bu yıl millete 80 85 verdiklerini duyunca iptal etmek istemişler ama ykb 40k ceza istiyor

sözleşmede varmış

güzel iş 16 var 1 sene sonra 40 lira iste

hangi kafayla böyle bir sözleşme imzalamışlar bilemiyorum ama bu ciddi sorun olur sonra yani

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.