Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 21.02.2025 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
116
Favori
61.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bütçesinden emeklilere EN AZ payın ayrıldığı ülkeyi yönetenlere laf edemeyen, popülizmden dolayı eyt çıkaranlara değil, muhalefete eyt çıkarmalarına sebep oldu diye YALAN atanları savunan akla, laf anlatamazsınız. onlar ki, kraldan çok kralcılardır. ne kendisi olabilmişler, ne başkasına empati duyabilirler. tek dertleri takım tutar gibi parti tutmalarıdır. boşverin gitsinler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam haklısın daha rahat yaşaman lazım ama memurlar 20 yıl önce pazarda limon satıyordu ek iş olarak, öğretmenler haftasonu taksicilik yapıyorlardı memurlar bence Türk tarihinin en refah konumundalar şuan.

• Geçen sene EYT li oldum 44 yaşında. Hak ettim mi? Hali hazırda bazı emeklilerin aldığı maaşı ve çalışarak geçirdikleri süreyi göz önüne alırsam HAYIR.

Beni erken emekli etmeden önce 2017 yılında Fx kaldıraç tebliği ile koca bir sektörü tek kalemde sildiler. İşsiz kaldım. Bu karar sonucu bu sektör yeraltına indi. Çarşaf çarşaf listelerle yasaklamaya çalışıyor SPK ama nafile yapan yapmaya devam ediyor tek kuruş vergi vermeden. Sonuç ne oldu milyarlarca dolar vergi kaybı.

Bunu göz önünde bulundurup soruyu tekrar kendime sorduğumda cevabım UMRUMDA DEĞİL. Beni zamanında umursamayanları niye umursayayım?

Hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz.

• Arkadaşlar,

Vakıfbank 24000 (12000+12000) promosyon süresi bitti mi? Bankanın sayfasında göremedim

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Bitti evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • windshair kullanıcısına yanıt

Hayır gerekmiyor önce fatura talimatı yapın en az 1 tanesi elektrik veya doğalgaz olacak şekilde toplam en az 2 tane sonra devlet ödemeleri emekli işlemlerinden taşıma formu nu onaylayın daha sonrasında e devlette gözüküyor banka bilgileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2024 te eytden emekli oldum yaşım 44 hala çalışıyorum. Bunu haketmediğimizi söyleyenler önce aynaya baksın sonra oy verdiği kitleye ve beslediği 600 milletvekiline..

• Konu başlığı >>> Emekli Maaş Promosyon Listesi

Konuşulan >>> Eyt

Kafayı sıyırmışsınız Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 21.02.2025 https://forum.donanimhaber.com/eyt-basvurulariniz-hangi-asamada--155290547-64 konusu var çünkü.

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, promosyon emekli maaşı ödemesinden önce mi, sonra mı yattı?

• r._fdn R kullanıcısına yanıt

Sonra yatıyor hocam bir sonraki maaş da

• promosyonların iyileşmesi lazım 2 sene önceki fiyatlar devam ediyor.

• market poşetine bile %50 zam geldi emekli promosyonu sabit.

• İlk mesaj güncel mi arkadaşlar

Teb ek promosyon verilen 2 fatura kredi kartından verilse olur mu ? Her ay ödemesi şartı var mı ?

• Mozi_20 M kullanıcısına yanıt

Kredi kartı veya hesapdan fark etmez

Teb de her seyi onayladik yaptik ama geri bildirim gelmedi. E devlet de banka ve adres degisikligi asagidaki gibi gozukuyor. Baska bi islem yapmamiza gerek var mı? 2 adet fatura talimati yaptim.

Bir de promosyon paralari ne zaman yatiyor?

Simdiden tesekkur ederim.

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 21.02.2025

• harun1111 kullanıcısına yanıt

Şubat maaşında yatar başka bir şey yapmanıza gerek yok

• cagrxx kullanıcısına yanıt

Şu kırmızı daire ile içine aldığım ilk mesajda ki yazıyı daha büyük puntolarla nasıl yazabilirim bir fikrin var mı? Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 21.02.2025 

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 27.000 TL) GÜNCELLEME TARİHİ: 21.02.2025
  • Ne kafa ütülemişsiniz ya insanlar buraya bilgi almaya geliyor sizin saçmasapan o haketmiyo bu haketmiyo tartışmalarınızı dinlemeye değil.Bir tane yönetici de bir şey demiyor.

Son durum nedir gerçekten 16 bin oldu pederin maaşı en mantıklısı Vakıfbank idi ama bitti gibi bir söylem var.Net bilgisi ya da önerisi olan yeşillendirebilir mi?

Teşekkürler.

• harun1111 kullanıcısına yanıt
    Teb de mevcut promosyonu iptal edip tekrar mı teb den promosyona başvurdunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.