750 TL su faturası geldi şaka gibi İski su faturalarını neye göre göndermekte inanılmaz yüksek geliyor özellikle son 6 aydır. Eskiden Elektrik faturasinin yarisi bile gelmezdi hala ayni seviyede su kullaniyorum ama elektrik faturasinin 2 kati su faturası gelmekte Doğalgaz rakamlarından fazla artık yillik ortalamada bu kesinlikle Benimde oy verdigim Ekrem imamoğlunun hatasıdır Erdoğan için milletin gırtlağına çoktü diyordum ama imamoğluda aşşağı kalır değil Artık nefret ettim bu şehirdende bu ülkede yaşamaktanda bu yaştan sonra başka ülkeyede gidemem kaldık bunlarla Allaha havale ediyorum.
Artık bu pervasız fiyatlara dur diyelim nerdeyse aylık fiyatları arttırmaktalar Lütfen destek olun cimere şikayet hareketi başlasın ...
Hakkımı Helal Etmiyorum ALLAHA Havale Ediyorum ...
Yilbasindan bu yana % 300 zam olurmu. 8.5 tl den 33 tl
Otomobiller için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM Köprüsü'nden geçişler 33 TL, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 555 TL, 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 585 TL oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ise 70 TL oldu.
İstanbul-İzmir Otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü dahil otomobiller için 1370 TL oldu.
İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu ücreti otomobiller için 187 TL oldu.
Ne diyelim ...
Türkiye ile Irak arasında ilk kez mutabakat zaptı imzalandı. İki ülke arasında, terörle mücadele için Bağdat’ta Ortak Güvenlik Koordinasyon Merkezi kurulacak. Ayrıca Irak için vize serbestisi kararı da alındı. 15 yaş altı ve 50 yaş üstü Iraklılar için geçerli olan uygulama 1 Eylül'de başlayacak.
Türkiyede İşler çok kötü ne yapacagız ?
Aelrkadaslar bu işler ne olacak Gerçekten işler çok kötü fazla durgun Bende ufakta olasa %20 kâr ile biseyler satıyorum ama yaprak kıpırdamıyor kimse bişeyler almıyor mavi jeans bile tişört fiyaylatini 150-200 arasina dusurdu satamadigi icin yurtici kargoda arkadasim var merkez depoda ama adam üçte bir kargo sayisi azaldi diyor yaklasik 3 aydir böyleymiş haftaya dahada azalabilir diyor bir tanidigimda muslukcu geven yaz 14 kisi calisiyorlarmis bu yaz 4 kisiye dusmusler iş yok diye Valla kafayi yiyecegim ne oldu abi niye satis vs yok piyasada Anlam veremiyorum.
Gratis yıkılıyor %75 indirim
Konusu niye yok benmi goremedim Gratis yikiliyor şampuanlar vs 35 tl civari dis macunlari cok uygun
Son Giriş: 37 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 39.493 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar