Konusu niye yok benmi goremedim Gratis yikiliyor şampuanlar vs 35 tl civari dis macunlari cok uygun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gratis yıkılıyor %75 indirim
-
-
site acılmıyor ne varmıs gratıs te :)
-
-
Millet birrbirini yiyordu harbidende fiyalar inanilmaz ama bu fiyata satip hala kâr edebiliyorsa marketlere derhal kayyum atanmalı resmen bizi ayakta zikiyorlar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site çöktü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huloğğğğ girdik sıraya, güneş kremi, şampuan ne varsa dibini sıyırmaya..
-
Çoğu ürünün fiyatı yüksek ama yinede yüzde 30-40 indirimli piyasaya göre
-
Bişeyin yıkıldığı yok 60 TL ye sattığı şampuanı 118 TL yapmış ,millet sıraya girmiş, aynı köprü fıkrasındaki gibi millet artık zevk alıyor yarasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Mayıs 2024; 11:32:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
indirim gayet iyi a101 de ayni sampuan sozde indirimde 60 tl simdi 35 den aldim yani sonuç önemli gratisde 35 tl gunes kremi alin en indirimsizi bile en az piyasdan %50 dusuk fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papeneser -- 31 Mayıs 2024; 11:31:34 >
250 lira üzerine değil mi indirim?
farketmez zaten aldikalrin 250 yi geciyor yani 250 gecince ne alirsan al indirimli oluyor her urun icin 250 yi gecince degil
Bizim şirket in yarisi magazada islere yarim kaldi
Şampuanı 35 liraya almak için,250 harcamadıysan sorun yok..
Yaklaşık 100 kişilik sıra vardı teyzeler ve ablalarda münakaşayı göze alan gitsin :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sepet yapabilmeniz ayrı bir dert yapsanız da ödeme ekranında çakıyor sistem. Klasik Gratis işleri.
Mağazaya gittim ortalık yıkılıyor. Kızlardan sıra gelmiyor
Yolumu değiştirip önünden geçtim araçla. Teyzeler dışarı sarkmışlar, yağmalıyorlar... GİTMEYİN
Çekmeköy / Taşdelen
-
Siteden işi biten çıksın sövecem yoksa bak :D
-
gratis her indirimde site iptal oluyor.
Millet birrbirini yiyordu harbidende fiyalar inanilmaz ama bu fiyata satip hala kâr edebiliyorsa marketlere derhal kayyum atanmalı resmen bizi ayakta zikiyorlar ...
|
sen hiç toplu taşımaya binmiyon heralde tuzun kuru.gazel okuyon.bin bakalım ter kokusundan durabiliyon mu? |
önce sevinç çığlığı, sonra içeri girince hüsran ve gözyaşları, sonra öfke ve lanet, en sonunda da hiçbir şey alamadığı için hüzün sigarası.
|
Bişeyin yıkıldığı yok 60 TL ye sattığı şampuanı 118 TL yapmış ,millet sıraya girmiş, aynı köprü fıkrasındaki gibi millet artık zevk alıyor yarasın
|
gratis her indirimde site iptal oluyor. |
Huloğğğğ girdik sıraya, güneş kremi, şampuan ne varsa dibini sıyırmaya.. |
diş olayı misaldi... fakir kadınlar da saçını iyi bir şampuanla yıkamak ister,iyi bir el kremi kullanmak ister falan....tema fakir insanların bakım ürünleri alamaması....almak onlarında hakkı...
|
Yolumu değiştirip önünden geçtim araçla. Teyzeler dışarı sarkmışlar, yağmalıyorlar... GİTMEYİN Çekmeköy / Taşdelen |
Benzer içerikler
- modanisa migros kodu
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- spotify premium hediye etme
- çaykur çaycı yorum
- bim dijitsu televizyon yorumları
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X