< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Mayıs 2024; 14:28:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gratis yıkılıyor %75 indirim (3. sayfa)
-
-
Çıkın la donuyor
-
Mağazaya gidicem akşam ne kalırsa artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazadan 250 tl alışveriş yapmadan direkt 25 tl ye alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki gratisin önceki indirimlerinde web sitesi tam gaz performans hatasız çalışıyormuş ve hiç de çökmüyormuş gibi, forumdaşların sitenin çökmesine şaşırıp kızmalarına ben şaşırıyorum...
o
Siteden birşey alamazsınız, boşuna uğraşmayın, yoğunluk 00.00 a kadar dewam eder. Yağmalanmış mağazalarda da karıların arasında kuyrukta bekler durursunuz.....
-
Hocam senin gibi aklı başında yorum yapanlar günden güne azalıyor sitede, herkes sosyal medyalara kaçıp oradan popülerlik peşine düştü hele şu mavi tıktan para kazanma işi bitirdi. Ayrıca en çok artı alan iki mesaj çok iyi, siz çok yaşayın arkadaşlar. @papeneser @mami61off
Arkadaşlar çok acil bir ihtiyacınız yok ise bu sevdadan vazgeçin rezil olursunuz, %50 indirimde bile gitme hatasına düştüm gerçekten pişman olursunuz ilgilendiğiniz ürünlerin oraya gitmek orada durmak bile zor haydi diyelim buldun, ödemesi için o kalabalıkta yarım saat bekliyorsun sistem gidiyor falan tam rezalet.
Edit: Siteden sipariştede ödeme yapılamayacak sonra para gitti mi derdine düşeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Mayıs 2024; 15:9:17 > -
Mağazadan teslim de urunleri magazadan mi topluyorlar yoksa depodan kargoyla magazaya mi gonderiliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kargo seçiminden sonra ödeme adımına geçmeye çalışırken "out of stock" uyarısı alıyorum ve ilerleyemiyorum.
biten ürün var mı diye sepete dönüyorum ama hepsi duruyor yerinde. benzer durum yaşayan var mı?
-
benden ödeme çekildi ama sipariş oluşmadı.para gitti
-
Gerçekten çok guzel indirim vardı. Benim zaten vakıfbanklı oldugum icin kozmetikte genelde para puan hediyem oluyor ama bu indirim de iyi geldi. Zaten world kart kullanan herkes kozmetik alısverislerinde ayrıcalık yasar yararlanmak isteyene link bıraktım https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/her-1000-tl-ve-uzeri-alisverisinize-60-tl-toplam-300-tl-worldpuan-36453
-
önce sevinç çığlığı, sonra içeri girince hüsran ve gözyaşları, sonra öfke ve lanet, en sonunda da hiçbir şey alamadığı için hüzün sigarası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde aynı şekilde oldu parayı aldı sipariş gözükmüyor
Site ayakta ama ödeme sayfasına yonlenmiyir.
İyzico bitirdin bizi iyzico.
Linkler tamamen koptu demek ki. Yav hangi akla hizmet bugün ay sonu bir sürü kamu ödemeleri vs var son günü. Bugün kampanya yapar yav, aklının damarını seveyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Mayıs 2024; 16:6:20 >
12 den beri siteye girmeye uğraşıyorum. hala başaramadım.
-
Site patlak app den gir. Gerçi girsen nolacak ödeme almıyorlar şimdide ordan. Ödeme bitti, paydos.
Linkler tamamen kopmuş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Mayıs 2024; 16:8:26 >
mobil uygulamada giriş hatası veriyor. 5-6 tane old spice deodorant alacağım, giriş yapana kadar stoklar tükendi:D
-
Site mssql hatası veriyor, DB gidik heralde bu seferde. La bunlar iyi batmıyor ha demek ki kar marjları uzay
siparişi tamamla, devam et kısmında tıkanan var mı? butona 1231213 kez bastım, ilerlemiyor
-
Bölge depodan satın aldığınız mağazaya kargoyla geliyor, yaklaşık 3hafta sürüyor sizi mağazadan arıyorlar, gel al diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X