Şimdi Ara

EMEKLİ PROMOSYONLARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
3.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece 3 sene zorunlu kalmak taşımak için yeterli olmalı.

En çok bankamatik Akbank-is bank var Annem Ziraat bankasından alıyor

Devlet zaten 1000-2000 TL maaşı olanlara 350 TL sabit dedi 2000 TL den fazla olanlar 450 TL alacak

Eğer bankalar Fatura+Kredi Kartı istiyor ise devletin belirlediği 350 TL üstünde Altın/nakit para veya TL puan vermeli Yaşlı olup kredi kartı olmayanlar ne yapsın??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    şekerbankmı hocam sizinki, acaba anlaştımı sgk ile promosyon konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

şekerbankmı hocam sizinki, acaba anlaştımı sgk ile promosyon konusunda

Yok hocam garanti bankası ama dediğim gibi benim altın promosyonum vardı

1 yıl sözleşme süresi var daha

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    1 sene daha mecbur değilsiniz ,1 senelik karşılığı aldığınız altını tl olarak geri yatırın bence,anlaşmayı iptal edin.Hepsini geri vermiyorsunuz unutmayın.
  • Arkadaşlar benim gibi tüm bankaların atmsinden para çekebilme,ücretsiz eft-havale ye önem veriyorsanız şekerbankla anlaşabilirsiniz.

Başka hiç bir bankada başka bankaların atmsinden para çekebilme avantajı yok,yani tüm atmler bizim.

Birinde sıra varsa diğerinden,her önüne gelen atmden para çebilmenin keyfine diyecek yok,önceden finans yapıyordu,ayda 2 ye sınırlandırıldı,bende taşıdım anında maaşı.

Dün anlaşmayı yaptım,promosyon tc kimlik no ya göre yatacak.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Öyleyse tabi çıkarım

Yarın bir uğrayın bankaya bakalım.

• banka taşıma şartı kaldırıldı, kredi kart kma ve otomatik odeme istemleri kaldırıldı. artık ben bu bankadan 3 yıl maaş alıcam diye basvurmak yeterli. 1000tl ye kadar maaşa 300tl 1001-1999tl 375tl ve 2000tl yukarsı maaş alanlara 450tl veriyor bankalar...
  • Bugün babam Halkbank'a gitmiş emekli olduğundan beri Halkbank'tan alıyordu zaten başvurusu yapılır yapılmaz hesaba para yattı sorunsuz 350 olarak

• babam emekliyi iş bankasından alıyorum 450 tl promosyon yatıcaktı ama 3 tane faturayı abone yapmıslar bide yatırım adında bi hesap açılmış vadeli hesap sanırım. Parayı aldıktan sonra abonlikleri iptal ve vadeli hesaplarıda iptal edebiliyormuyuz sorun cıkartırlar mı ?
  • bu gün telefona mesaj geldi ,onların hepsi iptal olmuş
    yani artık hiçbir şey istemiyorlar :)
    iptal ettirebilirsiniz
  • Halkbank için bankamatikten başvuru yeterli
  • Denizbank'tan 2015 yılında 300 TL almıştı annemle babam. Bugün gittiler. "Siz daha önce 300 TL almışsınız, size şimdi 75 TL veriyoruz" demişler.

Bu kanuni mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.