Şimdi Ara

Emektar eskidi artık :) Yenilemek lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMD PHENOM II X4 940 QUAD CORE 3.0GHZ 8MB --- 345 lira
    ECS A780GM-A Ultra Black/DDR2 1066Mhz --- 150 lira
    TEAM XTREEM DARK 4GB DDR2 1066MHz (2*2) --- 115 lira
    CONNECT 3D HD4890 1 GB 256 BIT GDDR5 (850/3800mhz) --- 400 lira
    WESTERN DIGITAL 500GB 32MB SATA II C.Black --- 110 lira
    SAMSUNG DVD-RW 22x SATA --- 40 lira
    AKASA ZEN 520W 12CM FANLI POWER & 2x12CM FANLI KASA --- 210 lira
    LG W2284F-PF 22" LCD Monitör P.Siyah 2ms Dvi (kontrast: 30.000:1) --- 350 lira

1.720 lira kdv dahil.

Sanırım güzel oldu
  • Arkadaşım zaten sistemi yazdım bütçene uygun olarak.Tavsiye derken daha özel bir örnek verir misin.Mesela benim yazmayıp da senin istediğin birşey var mı?.Extradan yerine koymak istediğin..
    Kasasından monitörüne kadar her birini özenle kaliteli parçalardan seçtim.Işıklı ve sesiz bir kasa istiyorum demişsin.Ona göre ben de oldukça hoş görünümlü, pencereli -led fanlı ve sessiz bir kasa yazdım yanında yine 550w oldukça sessiz ve güvenilir bir PSU ile birlikte.Ses sistemi demişsin, fiyatına göre yine en iyilerinden THX Sertifikalı 5+1 Logitec hoparlör yazmışım.E.kartı bile overclocklu model.Daha ne tavsiye ediyimki ben sana.. Yok diğer tavsiyeleri bahsediyorsan bilemem.Aklına takılan birşey varsa sor.Onun haricinde başka tavsiyem yok şu an için.

Not:Anakarta tekrardan baktım.Sanırım benzer bir anakartla karıştırmış olucam.AM2+ işlemci desteği var diyor ancak Phenom II işlemci desteği görünmüyor.Belki bios update ile işlemci çalıştırılabilir emin değilim.Bu yüzden sadece anakart için başka bir öneride bulunucam.Bütçenin dışına çıkmadığı için önerim bu.Hem kaliteli bir onboard ses özelliği bulunuyor.Bu sayede extradan ses kartı masrafından kurtlursun.Bütçeni de zorlamamış olursun.Hem her türlü işlemciyi çalıştırabileceğinden emin olabilirsin. Cf desteği de mevcut.Yukarıda sistemin toplam fiyatını verdiğim sitede şu an için stokta yok.O yüzden aşağıdaki linki veriyorum;
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/gigabyte-amd-ma790x-ud4-soket-940-ses-glan-raid-anakart_30.007.1342.0172.htm
    Bu anakart ile sistem baştan aşağıya uyumlu ve performanslı oldu.Hem diğer anakarttan daha kaliteli ve uzun ömürlü olacağı muhtemel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 19 Haziran 2009; 2:39:54 >

• 575m çok teşekkür ederim tavsiyeleri bekliyorum derken diğer arkadaşlardan bekliyorum demek istedim :) snn hazırladığın sistem gayet güzel :)
    LEON-X çok teşekkür ederim bu parçalarıda inceliyorum hemen :)
  • AMD PHENOM II X4 940 QUAD CORE 3.0GHZ 8MB
    Sapphire HD4890 OC Versiyon 1 GB 256Bit GDDR5 16X
    ECS A780GM-A Black /DDR2 1066 S+V+GL+RAID+16X 940p
    Samsung 1 TB 5400 RPM 32MB SATA2
    THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z Siyah Pencereli Kasa (PSU yok)
    bu parçalara karar verdim.
    psu için bir karar veremedim kaçw almam lazım neye dikkat etmem lazım fikrim yok :)
    belleğide hangi marka alsam karar veremedim fiyatları birbirine yakın :)
    önerilerinizi bekliyorum :)
    teşekkürler :)
    o.c yapmaya da merak saldım ilerleyen bir zamanda el atmak istiyorum anakartım ve işlemcim uygun olurmu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSmL91 -- 19 Haziran 2009; 16:01:29 >
  • leon-x sen fiyatları nerden alıyorsun öğrenebilirmiyim ekran kartına 400 lira yazmıştın exa da 460 lira :)
  • tmm teşekkürler peki Sapphire HD4890 OC Versiyon 1 GB 256Bit GDDR5 16X 2 tahane var biri oc li biri oc siz fark nedir :) sapphide ile connect farklımı :S
  • Connect3D'yi alabilirsin bence gayet kaliteli o da diğerlerine fazladan para ödemene gerek yok.
  • peki sağol connect in kutu içersinde hdtv bağlantı için kablolar varmıdırki :) sapphire alırsam 460 lira vermiş olucam :) bu fiyata daha iyi bir ekran kartı varmı ki :) yoksaa gayet ii bi seçimmi olur :)
  • Kutu içeriği hakkında bilgi bulamadım ama HD4890'larda standarttır verilen aparatlar öyle düşünüyorum, kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse güzel olur, ürününün kutu içeriği hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.