Şimdi Ara

Emenike Kamptan Ayrıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nani geldi,Kjaer geldi,RVP gelebilir,gol kralı geldi,gökhan'dan sonra en iyi türk sağ bek geldi,selçuk,bekir gitti,emenike holmen gidebilir,stoch döndü,yıllar sonra adam gibi hoca geldi,ilk defa transferler bu kadar erken oldu,eğer emenike 7 milyon'dan fazlasına satılırsa terraneo ve başkan'ın heykelini dikmek lazım

Bu seneyi iyi hatırlayın beyler,bu sene fenerbahçe tarihinde bir milat,ben bu kadar düzgün işlerin bir arada yapıldığını hiç görmemiştim

Allah sizden razı olsun pereira ve terraneo dayı,adamın dibisiniz saolun varolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Madem çöpleri kapının önüne çıkarıyoruz meireles topuz kadlec holmen krasiç ve stoch da gitsin

Topuz, Kadlec, Holmen ve Krasiç' i anlarımda Meireles ve Stoch nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

quote:

Madem çöpleri kapının önüne çıkarıyoruz meireles topuz kadlec holmen krasiç ve stoch da gitsin

Stochdan daha iyi birsürü genç yetenek var hala 25 yaşındaki stochu niye bekleyelim
    Manu adnan januzaj bize kiralasa keşke...
    10 tane Meireles 1 tane emre etmezken emre gitti meireles kaldı, meireles kadar sahtekar top oynayan adam görmedim ne savunmada ön plana çıkıyo ne hücumda, adamda 0 sorumluluk alma anlayışı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adamı 7-8 M € okutsak ne güzel olur lan.Holmen , Serdar Kesimal ve Krasic'ide 2'ye 3'e okutsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Bence hata yaptı Fenerbahçe. Pereira ile coşacağını düşünüyordum. Gerçi bizim için iyi

Siz alın hocam. Niasse'den iyidir

yok hocam bizde ona 10m verecek kafasızlık yok Niasse daha iyidir bence 3 gol mü 4 gol mü ne attı emenike

Hakaret ettiğinin farkında mısın ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

quote:

Stochdan daha iyi birsürü genç yetenek var hala 25 yaşındaki stochu niye bekleyelim
    Manu adnan januzaj bize kiralasa keşke...
    10 tane Meireles 1 tane emre etmezken emre gitti meireles kaldı, meireles kadar sahtekar top oynayan adam görmedim ne savunmada ön plana çıkıyo ne hücumda, adamda 0 sorumluluk alma anlayışı var

Meireles formdayken en iyi orta sahamız olur ve ben Pereira ile bu sene gayet iyi anlaşacaklarından formda bir Raul izleyeceğimizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Oglum bu nasi bi donemdir ruya mi bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerden kurtuldu ve yeni kadro kuruldu.

Simdide emenike gidiyor oyyyhhjssss .

Emenkke gidiyor ROBIN VAN PERSIE GELIYOOOOOO ALLLAAAAAAAAHHHHHH ALLLAAAAAAHHHH

Oglum bu nasi bi donemdir kabus mu bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerle sozlesme uzatti ve eski kadro duruyor.

Simdide niasse geliyor auuuuvvv .

Kimse gitmiyor NIASSE GELIYOOOOOOO OLAMAAAAAAAAAAAAZZ OLAMAAAAAAAAAAAAZZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Oglum bu nasi bi donemdir ruya mi bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerden kurtuldu ve yeni kadro kuruldu.

Simdide emenike gidiyor oyyyhhjssss .

Emenkke gidiyor ROBIN VAN PERSIE GELIYOOOOOO ALLLAAAAAAAAHHHHHH ALLLAAAAAAHHHH

Oglum bu nasi bi donemdir kabus mu bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerle sozlesme uzatti ve eski kadro duruyor.

Simdide niasse geliyor auuuuvvv .

Kimse gitmiyor NIASSE GELIYOOOOOOO OLAMAAAAAAAAAAAAZZ OLAMAAAAAAAAAAAAZZ

Lan sevinsem mi ? Uzulsem mi ? bilemedim bak simdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.