GÖKHAN GÜÇKAYA ® @gokhanguckaya SON DAKİKA|...FB tek.dir Pereira'nın takımda istemediği Emmanuel Emenike kamptan ayrıldı... @yakinmarkajtv
Oynama şansı çok azdı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
Bir daha söyle
quote:
Orijinalden alıntı: YeQiu
Bir daha söyle
Alıntıları Göster
Bence hata yaptı Fenerbahçe. Pereira ile coşacağını düşünüyordum. Gerçi bizim için iyi
quote:
Orijinalden alıntı: YeQiu
Bir daha söyle
Alıntıları Göster
Bitiriciliği 20 üzerinden 1 olan adamın bu kadar durması bile hata
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
Transfer görüşmelerine katılmak için kamptan ayrılmış kaynak ntv spor kesin bilgi yayalım
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
Bence hata yaptı Fenerbahçe. Pereira ile coşacağını düşünüyordum. Gerçi bizim için iyi
Siz alın hocam. Niasse'den iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph
Transfer görüşmelerine katılmak için kamptan ayrılmış kaynak ntv spor kesin bilgi yayalım
allahım sana geliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph
Gecen sene yaptiklarindan sonra bu sene kamp kadrosuna alinmasi bile supriz. Ayni durumda bizim Xelcuk var, hala hazmedemiyorum ama adami kral ilan ettiler kankisiyle
quote:
Orijinalden alıntı: golf_R
quote:
yok hocam bizde ona 10m verecek kafasızlık yok Niasse daha iyidir bence 3 gol mü 4 gol mü ne attı emenike
Emenike Krasic Holmen gidici. Hiçbiri bu takımdaki şansını değerlendiremedi, o kadar umut bağlanmıştı. Bi daha bu parayı ve taraftar desteğini hiç bi yerde göremezler geçmiş olsun
quote:
quote:
quote:
yok hocam bizde ona 10m verecek kafasızlık yok Niasse daha iyidir bence 3 gol mü 4 gol mü ne attı emenike
Sanki 10 edecek te
quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs
quote:
quote:
quote:
Sanki 10 edecek te
Alıntıları Göster
CİDDEN Mİ LAN
Transfer yapmis kadar sevindim
quote:
Orijinalden alıntı: mylmz42
Transfer yapmis kadar sevindim
Allahim 7-58milyon euroya kakalasak yeter
Oglum bu nasi bi donemdir ruya mi bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerden kurtuldu ve yeni kadro kuruldu.
Simdide emenike gidiyor oyyyhhjssss .
Emenkke gidiyor ROBIN VAN PERSIE GELIYOOOOOO ALLLAAAAAAAAHHHHHH ALLLAAAAAAHHHH
Iyide emenike zaten bir iki gun once sakatligi yuzunden kamptan ayrilmisti ne ara geri gitti dr tekrar ayrildi
Madem çöpleri kapının önüne çıkarıyoruz meireles topuz kadlec holmen krasiç ve stoch da gitsin