Şimdi Ara

Emenike Kamptan Ayrıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SON DAKİKA|...FB tek.dir Pereira'nın takımda istemediği Emmanuel Emenike kamptan ayrıldı... @yakinmarkajtv

• Oynama şansı çok azdı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

Bir daha söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Bir daha söyle

Alıntıları Göster
    Bence hata yaptı Fenerbahçe. Pereira ile coşacağını düşünüyordum. Gerçi bizim için iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Bir daha söyle

Alıntıları Göster
    Bitiriciliği 20 üzerinden 1 olan adamın bu kadar durması bile hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

• Transfer görüşmelerine katılmak için kamptan ayrılmış kaynak ntv spor kesin bilgi yayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Bence hata yaptı Fenerbahçe. Pereira ile coşacağını düşünüyordum. Gerçi bizim için iyi

Siz alın hocam. Niasse'den iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Transfer görüşmelerine katılmak için kamptan ayrılmış kaynak ntv spor kesin bilgi yayalım
    allahım sana geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Transfer görüşmelerine katılmak için kamptan ayrılmış kaynak ntv spor kesin bilgi yayalım
    Gecen sene yaptiklarindan sonra bu sene kamp kadrosuna alinmasi bile supriz. Ayni durumda bizim Xelcuk var, hala hazmedemiyorum ama adami kral ilan ettiler kankisiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

yok hocam bizde ona 10m verecek kafasızlık yok Niasse daha iyidir bence 3 gol mü 4 gol mü ne attı emenike

• Emenike Krasic Holmen gidici. Hiçbiri bu takımdaki şansını değerlendiremedi, o kadar umut bağlanmıştı. Bi daha bu parayı ve taraftar desteğini hiç bi yerde göremezler geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam bizde ona 10m verecek kafasızlık yok Niasse daha iyidir bence 3 gol mü 4 gol mü ne attı emenike

Sanki 10 edecek te

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

quote:

quote:

quote:

Sanki 10 edecek te

Alıntıları Göster
    CİDDEN Mİ LAN

• Transfer yapmis kadar sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylmz42

Transfer yapmis kadar sevindim
    Allahim 7-58milyon euroya kakalasak yeter
  • Oglum bu nasi bi donemdir ruya mi bu ? Takim 2 3 kisi disinda butun hain ve coplerden kurtuldu ve yeni kadro kuruldu.

Simdide emenike gidiyor oyyyhhjssss .

Emenkke gidiyor ROBIN VAN PERSIE GELIYOOOOOO ALLLAAAAAAAAHHHHHH ALLLAAAAAAHHHH
  • Iyide emenike zaten bir iki gun once sakatligi yuzunden kamptan ayrilmisti ne ara geri gitti dr tekrar ayrildi
  • Madem çöpleri kapının önüne çıkarıyoruz meireles topuz kadlec holmen krasiç ve stoch da gitsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.