Şimdi Ara

EMERGENCY Serisi [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
15.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ben en son tren kazasında kaldım tren köpruden dusmus otobuse carpıo nehırdede vagonlr var bı tne vagon kopruden sallanıo adam köprude asılı kalmıs hangı aracları kullanıp onları cekecegımı anlayamadım bı yardımcı olun bea
  • Beyler bende oyunu indirdim fakat hastaneyi bulamıyorum. Nerede acaba ? ( Emergency 4 )
  • Emergency Serisi devam ediyor 4 de devam.. :)
  • Emergency oyununda oyundan atmaya kesin çözümü söylüyorum arkadaşlar.Bu konuyu yaklaşık 2-3 ay araştırdım ve çözüm şu.

Sisteminizde K-Lite codec pack yüklü ise bu codeği kaldırın. (tamamını) sonra oyunu açın. Artık oyunun açıldığını göreceksiniz.

Videolar için K-Lite in 7 versiyonunu yükleyin ve mpeg 1 codeğini kesinlikle yüklemeyin. Oyun artık Videodan sonra sizi windowsa atmayacak. İyi günler. Dilerim yardımı dokunur. Bizzat denedim ben ve bende sorunu çözdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir35

quote:

Orjinalden alıntı: LaVidaEspera

bölümün basinda 3 dk veriyo bize o 3 dk icinde ne yapmamiz lazim onu anlamadim.3 dk dolunca görev bitiyo basarisiz oluyorum.burayi gecemedim.en kisa zamanda sen gecersin inş. da bana sölersin.

evet yaw bende burda takıldım herkesi sorguluom olmuo
    her tarafa adam döşüom olmuo napacayız

3dk içinde kırmızı bölgeye girmeden hazırlıklarınızı yapın. Yani 1 adet ambulans, 1 adet polis minibüsü veya panzeri kırmızı çizginin hemen dışında hazır bekletin(içinde komiser-officer olmalı) Ajan vurulunca şüpheliler bankaya kaçıyor. Officer bina dışından megafonla konuşunca, kaçakçılar herkes kırmızı bölgeyi terk etsin diyor. Tüm ekipler bölgeyi terkedince (Bu ararda gene kendinizce hazırlığınızı yapın, meydanın altındaki arabayla rehine kaçıracaklar,arabanın önüne veya güzergahına zincir çekebilirsiniz) parkın alt tarafındaki arabayla kaçmaya çalışıyorlar. bi şekilde kaçtıkları aracı durdurun. Adamları yakalayın görev tamam.Burada herkes kendi taktiğini geliştirebilir. Sniper ile avlarsanız madalya alamazsınız, çünkü önemli olan "canlı" ele geçirmek. Bu olay tüm görevler için geçerli.Yoksa vur gitsin-o kolay. Oyunun püf noktalarından biri, panzerler kuşun geçirmiyor ve size zaman kazandırıyor. Düşman herkimse panzere ateş ederken siz yaklaşıp öldürmeden yakalayabilirsiniz. Taktik geliştirmek size kalmış, anlattığım bir nevi kısa yol..Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear

Hacker blockout bölümünde HACKER nerde saklanıyo bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi?..(bu bölümde şehirde elektirkler kesiliyodu bizde kazalara müdahale ediyorduk)

Haritanın sol alt bölümünde üzerinde kocaman bi çanak anten olan ev var, orası hacker ın evi.Öncelikle 1itfaiyeci baltayla kapıyı kırmalı..Kafayla değil :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui-Gon -- 14 Temmuz 2011; 19:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLLiouS TR

arkadaslar ben bayaa gittim 3 4 5 gectim en sonda bir yerde tıkandım anlamadım hackermı yakalayacam ole bişey haritada 2 trafik kazası oluyor. hallediyorum sonra birden baska bir binada asansör düşüyor sonra yanındaki diğer asansör düşüyor tabii onuda hallediyorum sonra birden bir grup bir dukkana yaklasiyor su tanki yolluyorum oraya ki yaklaşmasınlar binaya diyee yaklaştılarmıı darmadağın ediyolar sonra onları yakalamam için işaret geliyor ekip çağırıyorum işte hepsi tutuklanıyor. sonra birden bi banka yanıyor ben deli oldum ne bu yaa diyom ohaaa :D yangını sondurdum neyse parada kalmadı nerdeyse tab tusuna basıyom 3 yeşil yanıyor 2 kırmızı yani 2 görevi tam yapamadım birinde hacker filan bişe yazıyor işte oyun bole kalıyor ne kazanıyom ne kaybediyom bıraksam halaa devam edecek :(( ???????? bana yardım edin yaaa

Bu görevde çoklu olaylara müdahale isteniyor ama alışınca önceden bina önüne ambulansları dizin,gayet kolaylaşıyor.Asansör düşen bina önüne 6-7 ambulans,hacker ın evinin önüne 1 baltalı itfaiyeci ve 1polis,bankada çıkan yangın için de bikaç itfaiyeciyi hazır tutun, görev tamam..Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrwarez

arkadaslar ben en son tren kazasında kaldım tren köpruden dusmus otobuse carpıo nehırdede vagonlr var bı tne vagon kopruden sallanıo adam köprude asılı kalmıs hangı aracları kullanıp onları cekecegımı anlayamadım bı yardımcı olun bea

Hemen hemen tüm araçları kullanmalısın.Mühendislik kısmındaki vinç,köprü inşa eden tır mı neyse artık o..Sudakileri çıkarmak için önce dalgıç sualtına dalıp sualtındaki enkaza şamandıra takmalı ki, vinç enkazları sudan çıkarabilsin..Karşı tarafa geçiş için yapay köprüyü kurmalısınız,amaacele edin, kurması baya zaman alıyor..köprüden sadece 1 araç geçiyor..helikopter olayı çok pahalı,budget dan çok zarar edersiniz,yüzdeniz düşer..köprüde asılı kalan adamı düşmeden kurtarmayı da unutmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui-Gon -- 13 Temmuz 2011; 22:44:03 >

• Ya arkadaşlar ben oyuna giriyorum ama kaydedemiyorum yardım ederseniz sevinirim.Çok denedim ama olmadı
  • Arkadaşlar Bende 4. Bölümde Monster Truckda Kaldım Napmam Gerekiyo Bana Anlatırmısınız Ama Tam Detaylı Lütfen Anlatın Allah Rızası İçin Kaldım Orda...
  • Ben yıllar önce Fire Chief adında bir oyun oynamıştım görselleri bu oyunla neredeyse tıpa tıp aynı, bunların aralarında bir bağlantı var mı?
  • valla aralarında fark varmı bilmem ama beni bu oyun çok uğraştırdı ilk açılmıyodu şimdi daemon tollsdan girerek açıyorum crackda proplem varmış. şimdide 4. bölümde kaldım. monster truck bölümünü geçemedim bana yardım ederseniz sevinirim sabahdan beri cevap bekliyorum.
  • Arkadaşlar o bölümü geçtim şimdide 5. bölümde kaldım köprü yıkılıyo falan gemi köprüye çarpıyo...
  • Elraen E kullanıcısına yanıt
    Gelecekten geldim bu adam 13 yıl sonra ünlü olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.