Şimdi Ara

EMERGENCY Serisi [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
15.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emergency serisini seven arkadaslar icin bi baslik aciyim dedim ... Ayrica emergency 4 indirdim netten ama "campaign"de oyun acılınca cıkan bolumde hıcbısı yapamıorm orası nasıl gecılıyo bılen var mı acaba ... hıc bıseye tıklanmıyo ... bide oyunu baska ındıren var mı aranızda netten ... oyun ıcersınde sesler yok bende bazen oynarken oyundan da atıyo ... ındırıpte hatasız calıstıran varsa ozelden yada burdan msj atabılır mı? nerden ındırdıgıne dair ....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oyunun adı beni cekti yaf nedir bu oyun nasıl bişey bana bilgi verebilirmisiniz biraz
  • oyun acil servislerle alakalı ... oyunda belli bi haritada(sehirde) birimler olusturarak hayat kurtarmaya calısıyorsun ...ornegın bı banka soyuluyo sen oraya polis ekibi yollayıp adamı tutukluyosun ya da bi orman yangını cıkıyo sen oraya ıstersen ıtfaye aracı yolluyosun ıstersen yeterlı paran varsa ucak bıle tutup o sekılde yangına mudahele edebılıyosun ... bu her bırımde bole toplam 4 bırım var polis, itfaye ,hastane ve teknik ekip(araba cekme kaldırma isleri gibi) , bunlarda kendı ıcınde farklı araclara ve ekıpmanlara sahıp parana gore gereklı arac tıpı ve ekıpmanı alarak olaylara mudahele edıosun ... yeterince acıklayabılmısımdır umarım ..
  • sanıyorum emergency3 tü,trenlerin istasyonda yaptığı kaza bölümü.Herşeyi son derece hızlı biçimde hallettim ancak dışarda otobüs duraklarının arkasında trenin burnunun dibindeki kadını kurtaramadım diye oyunu bırakmıştım.Gerçekten çok kaliteli bir oyundur.
  • Ya bende emergency 4 indirdim, grafikleri kökleyince oyun harika oluyor fakat, fransızca ingilizce eklentisi bilen var mı?? Bu arada campaing ilk bölümde tek yapman gereken esc bas ve ordan görev seç.
  • ewt escye basıp ordan campaign'e tıklıosn görev seçiosn ayrıca oyun beklentilerimin üstünde çıktı çok çok güzel bi oyun olmş ve çokta gzl vakit geçirebileceiniz bi oyun en azndan sarıo sıkıntınızı unutturuo ;)
  • Yalnız uyuşturucu satıcılarını enseleme görevini geçebildiniz mi, fransızca ya fransız olduğumdan talimatları anlamıyorum da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silent Hill f {PC ANA KONU}
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm.ya emergency 3 te 5inci bölümde otobüs kazasi nasil geçiliyo acaba?3 üncü dakikadan soora bi herif gelio arabayla çarpiyo.
  • arkadaşlar ben emergency 4 oynuyorum da bir sorum olacak benim oyun ara videolar yok. oyunda mı yok yoksa yer tutmasın diye mi silinmiş nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drdt -- 21 Eylül 2006; 17:49:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drdt

arkadaşlar ben emergency 4 oynuyorum da bir sorum olacak benim oyun ara videolar yok. oyunda mı yok yoksa yer tutmasın diye mi silinmiş nereden bulabilirim?

Bulamassin riplenmisse
    ben Emergency 2 3 4 indirdim hic birinde video yok videolaririp lemisler yoksa baya yer kapliyor..
    En guzel seri Emergency 4 ama maalesef ici bug dolu adami hasta ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower

quote:

Orjinalden alıntı: Drdt

arkadaşlar ben emergency 4 oynuyorum da bir sorum olacak benim oyun ara videolar yok. oyunda mı yok yoksa yer tutmasın diye mi silinmiş nereden bulabilirim?

Bulamassin riplenmisse
    ben Emergency 2 3 4 indirdim hic birinde video yok videolaririp lemisler yoksa baya yer kapliyor..
    En guzel seri Emergency 4 ama maalesef ici bug dolu adami hasta ediyor

Yakında bir yama çıkartırlar umarım.

• Evet bu fransızca ısı bozuyor yokmu bunun bı patch i filanda ingilizce veya tr ye cevirme imkanı yanlızca konusmalar fransızca olsun ona razıyım yazılar bagrı ingilizce olsun
  • Bu topic'i bulmak biraz zaman aldı kusura bakmayın!!

İhtiyacı olan arkadaşlar, Emergency 4 İngilizce (Yasal olmayan) yamasını: İLGİLİ Adresten edinebilirler... Fakat bilginiz olsun, bu yamayı yapan bir fransız olduğundan, ingilizce berbat bir çeviri...

Ayrıca müjde: Türkçe yamayı yakında tamamlıyorum

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktaner -- 3 Ekim 2006; 20:50:07 >
  • Bu oyun niye atıyor beni oyundan + save yaparken kitleniyor..

Oyunun orjinalini istedim bilgisayarcımdan,bakalım ne zaman gelir.

Eğer çektiğiniz yerdeki oyunlar sorunsuz çalışıyorsa,nerden indirdiğinizi söyler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 5 Ekim 2006; 11:25:33 >
  • abiler aymı dil sorunu bendede var özelden bir link yollasanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktaner

Bu topic'i bulmak biraz zaman aldı kusura bakmayın!!

İhtiyacı olan arkadaşlar, Emergency 4 İngilizce (Yasal olmayan) yamasını: İLGİLİ Adresten edinebilirler... Fakat bilginiz olsun, bu yamayı yapan bir fransız olduğundan, ingilizce berbat bir çeviri...

İyi günler...

link için teşekkürler, oyuna kaldığım yerden devam ediyorum saol , http://rapid share.de/files/19555642/EM4Razor1911EN.zip.html

• sanada teşk lin için
    quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orjinalden alıntı: aktaner

Bu topic'i bulmak biraz zaman aldı kusura bakmayın!!

İyi günler...

link için teşekkürler, oyuna kaldığım yerden devam ediyorum saol , http://rapid share.de/files/19555642/EM4Razor1911EN.zip.html

• Emergency 3 ve 1'i oynadım. 3 çok süper bişey ya, herkese tavsiye ederim.
  • arkadaslar kacinci bölüm bilmiyorum ama bi park var ortada bi çesme falan bize satıcıyı yakalamamiz söleniyo orayi gecemedim gecebilen arkadaslar varsa tarif ederlerse sevinirim.
  • yok mu arkadaslar bu bölümde takilan,sanirim kirmizi ile gösterilen bölgeyi cevrelememiz lazim ama 3 dk da sadece yollari kapatailiyorum hangi birlikle yapicam bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.