Şimdi Ara

Eminevimden araç almak. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70
Cevap
4
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bende girdim eminevime. Benim anlatmak istediğim şey söylenenlere kulak asmayın. İş sozlesmede bitiyor. Sana vaatler vaatler veriyor. Sözleşme imzalandıktan sonra bizim dedigimiz olur diyorlar. İyi niyetle yazdiginin farkındayım ama Eminevim in her söylediğini aklamaya çalışma bence.

Ben çekilişe inanmıyorum. İstisna, tanıdık falan varsa öncelik veriliyor. Benimde öyle bir şansım yok. O yüzden sözleşme de ne yazarsa o olur. Belirsizlik sevmiyorum. O yüzden Haziran teslim olana yazildim ben. Ocakta kaydoldum. Şimdiden 20 Haziran teslim olacak işi 20 temmuz olabilir diyorlar. Haa hepsi böyle 1 ay geciktiriyor. Onu da göze almıştım.

Bak burada ne yazmışsın 6 yıl önce

Eminevimden araç almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Mart 2025; 8:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı

Aklında soru olan varsa msj bırakabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Araç alırken istediğiniz firma kasko yapabilirsiniz (kurum dayattığı bir sigorta firması yok)

Örnek Plan (çekilişsiz model)
    Fon 500 Bin için
    Vade 20 Taksit
    Teslim 8.Taksit
    Aylık Taksit: 25 Bin (sabit)

Çekiliş plan organizasyon Bedeli %8.5
    Çekilişsiz plan organizasyon Bedeli %7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelllll -- 18 Mart 2025; 11:58:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Bu mesaj silindi.

Buradan seni mahkemeye verecek adamlar mevcut. Bilgileri Eminevim çalışanı garantisinde aktarıyorsun. Çalışanlar bile böyle yazılı bilgi vermekten sakınır. İyi niyetlisin ama gerçek dışı bilgiler veriyorsun. İnşallah istediğin araca kavuşursun hocam. Boşver sen buradakileri. Adamlar inanıyorsa gider kendileri görüşür zaten.

• Bulaşma bence

• Bu sistemler öyle çok faydalı olsa bankaları kimse kullanmaz, herkes bunların önünde kuyruk olurdu. Halkımız sömürebileceği şeyi sömürür. Bu sistem sömürülmüyorsa krediye göre bir avantajı yoktur diye düşünüyorum

• peşinatsız ve çekilişsiz girmek şu an için en mantıklısı. araç fiyatlarındaki dalgalanmanın durması nedeniyle 8-9 ay sonrası teslim çok bir uçırum yaratmaz. hangi banka; 1 m tl için, 20x50bin tl (+ 75bin tl organizasyon bedeli) ödemeli kredi verebilir şu an? teslimatın hemen olmaması dışında olumsuz bir durum yok bana kalırsa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.