Şimdi Ara

Eminevim müşterisine, arabamı satacağım ama? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2015 de emin evimden araba aldım bddk ya bağlandıktan sonra bu şekilde oldu daha önceden parayı alıcının hesabına yatırıyorlardı alıcı parayı satıcıya gönderiyordu ama işin içine bddk girince değişiklik oldu katılım bankasında da bu şekilde kredi onaylandıkdan sonra satıcıya ödeme taahhütnamesi veriliyor banka tarafından satış gerçekleşiyor para satıcının hesabına yatıyor sadece alıcı bilgileriyle eminevimden doğrulama yapınız evrakta sahtecilik olabilir o yüzden her işinizi kontrol ederek sağlama alarak yapın bende alıcam eminevimden bir süre sonra araç hayırlısı bakalım

• Araştıran olursa diye yazıyorum. Aracımı bu şekilde sattım. Eminevim'in temsilcisi arayıp yönlendiriyor. Önce satışı veriyoruz sonra da para yatıyor.

Sabah 10:30 gibi satışı verdim, 16:30 gibi param direkt hesabıma geçti. Noterde alıcıdan senet aldım, para hesaba geçince aracı ve senedi veririm dedim kabul etti, o şekilde gerçekleştirdik.

• Arabamı bugün katılımevi aracığıyla sattım. Noterde satışımız 11.30da gerçekleşti paramı 16:51 de aldım süreci kısaca anlatayım

Katılımevinden 2 adet evrak aldık biri notere veriliyor ödemeyi onların yapacağını bu işlemi güvenli ödeme dışında tutmalarını yazan bir kağıt diğeride satıcıya yani bana parayı onlardan alacağıma dair bir kağıt.

Noterde işlemler bitince katılımevindeki yetkiliyi aradım ruhsatın fotoğrafını istedi herşeyi attık vs. P ara saat 1 e kadar hesabına geçecek dedi. Alıcı çok iyi niyetli biriydi sağolsun bende seninle bekleyeyim para gelene kadar dedi kabul etmedim sonuçta alıcı ile ilgili bir durum yoktu artık ben arabayı adama verdim bu saaten sonra dönüşü yok imzalar atıldı araba gitti

Adam araca bindi gitti ben beklemeye başladım saat 1 oldu yetkiliyi tekrar aradım 11 den önce noter satışı yapsaydınız 1e kadar kesin gelirdi ama bugün 5 e kadar kesin gelecek merak etmeyin dedi. Alıcıda yarım saate bir beni arayıp kardeşim paran geldimi diye sordu sağolsun oda katılımevini çok darladı sürekli oda aradı.

Saat 2 oldu 3 oldu 4 oldu ben saat başı arıyorum nerde bu para diye iyice gerilmeye başladım neyse 4.51de param hesabıma geldi. Satıcı için bu süreç çok stresli sancılı geçiyor.

Şimdi yeni araba satın alacağım onuda satacağım zaman biri katılımevi eminevi ile ödeyecem deyip 2 katını teklif etsede kabul etmem. Söylendiği gibi para 1 saate hesaba geçmiyor beni 6 saat beklettiler

Bu stres bana yetti bu yöntemle araç satacak arkadaşların bilgisine

• 3tsins 3 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun.

adamı kalpten götürür bu süreç....

bu siteme daha mantıklı bir çözüm bulmalılar.

insanlar korkmakta haklı.

bir mahkemeye işin düşse 10 sene dava sürüyor.

• Böyle evimli zarruk zurruk isimli bir yere ne arac satarım ne de bunlardan arac alırım benden uzak olsunlar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.