Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
33.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın kızacaksınız belki ama ;
    Amrabat: topu sür sağa çek orta yap başka hiç bir yeteneği yok ( 8m euro kazık 1)
    Hamit: neredyse ayağına gelen bütün toplar ölüyor ( yıllık 3 m euro kazık 2)
    Umut: geçen sezonun ilk yarısı haricinde, deli dana gibi koşmaktan başka katkısı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Arkadaş Hamit'in yanlış yerde oynadığını niye görmek istemiyorsunuz?

Bence de . Çok yanlış yerde oynuyor ne işi var o sahada gitsin kapısının önünde oynasın.
  • Yabancı sınırı olduğu sürece çok kaliteli yedek zor olur.

Fakat

Elmander, Amrabat, Riera ve Hamit feci çöp futbolcular.
  • Bu arada şedu iyi stoper kim ne derse desin adam kritik müdahaleler yapti topu aldığındada direk pasi zimbaliyor ayağa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLK YARI DEĞERLENDİRMEM
    Hamit yine cok vasat
    Takımın en sağlam duran oyuncusu Engin'di ne yazık ki erken çıkmak zorunda kaldı,yerine giren Ceyhun özellikle orta sahayı daha da güçsüzleştirdi.
    Selçuk ve Sneijder'in olmaması orta saha da ki yaratıcılığı ve Melo'nun da ofansif yönünü azalttı.
    Drogba gibi bir adamın önemini tekrar hatırladık ileri de sadece pres yapabiliyoruz,topu tutup takımı ileri çıkarabilecek bir oyuncumuz yok.
    Semih ve Chedjou'nun uyumu diğer maçlara göre olan defans eksikliğimizi kapattığını düşünüyorum.
  • Hamit,Umut,Elmander sadece gülüyorum size.Sol beki boşverin hamitin yerine bi adam alalım kurbanın olam Fatih Hoca.
  • evimde lig tv var,maçı verdiğinden haberim yok enayi gibi internetten donarak izliyordum
  • Hep defanstan şikayet ediyorduk Semih geldi Chedjou ile de iyi gidiyorlar, 2.devre Sneijder, Drogba, Kazım girse tek forvetle alırız.

Edit:Engin ne alaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchiStudent -- 4 Ağustos 2013; 19:13:24 >
  • Burak drogba ve selcuksuz anadolu klübünde farkımız yok

• Fenerbahçe maçında hamit oynarsa gg wp beyler . Hamitin yerine Engin 11de olmalı cok iyi oynuyor bence forma kimin hakkıysa alsın artık .
  • Beyler lütfen ama lütfen tv den izleyen
    varsa nasıl izlediğini söylesin ALlah Rızası
    için

• hamit - umut futbola tepki olarak doğmuşlar ama adamlar şanslı paraları götürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ermanı gören oldu mu aldığımızdan beri ?

Ilk hazirlik macinda oynamisti yanlis hatirlamiyorsam. Teknigi cok iyi. Gayet yetenekli bir oyuncu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı spikerler ne güzel söylüyor ya öyle "Geleteseray"
  • 2. yarı Sneijder Drogba girer alırız maçı sakin
  • Hamit bu takimin topcusu olamaz...Resmen top oynamayi bilmiyor. Umut zaten bildigin deli, saga sola kosup duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Arkadaşlar kusura bakmayın kızacaksınız belki ama ;
    Amrabat: topu sür sağa çek orta yap başka hiç bir yeteneği yok ( 8m euro kazık 1)
    Hamit: neredyse ayağına gelen bütün toplar ölüyor ( yıllık 3 m euro kazık 2)
    Umut: geçen sezonun ilk yarısı haricinde, deli dana gibi koşmaktan başka katkısı olmadı

Amrabat oynayacağına emre, hamit oynayacağına engin, umut oynayacağına alt yapıdan genç bir forveti tercih ederim... Bu kadar futbol bilgisi kısıtlı adam nasıl galatasaraya kadar yükseliyor aklım almıyor doğrusu.. Engin sakatlanıp çıkana kadar gayet tempolu bir oyun oynuyorduk. Sonra toplar hamite gelmeye başladı yine frenledik..

• engin nasıl sakatlandı ben göremedim
  • İlk yarıdaki oyun beni tatmin etti. Zira ilerideki oyuncularımız rotasyon oyuncusu, bu yüzden savunmamımızın ön plana çıkması lazımdı ki öyle de oldu. Israrla söyledim Chedjou'ya balon diyen taş olacak, 2 ay sonra en büyük Chedjou fanatiği kesilecek diye
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.