Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
33.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lütfen ama lütfen tv den izleyen
    varsa nasıl izlediğini söylesin ALlah Rızası
    için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engini arar olduk yuh be

• karşında boluspor yok arsenal var bunları düşünün ve oynayanları düşün öyle yorum yapın
    çocuk gibisiniz arkadaş bir maçla takımı batırdınız
  • Arkadaşlar bu hamitin kaç yıllık kontratı var dicemde bitsede uzatırlar futbolu bırakana kadar bize rahat yok .
  • Hamit'in yerine kimi koysan daha iyi oynar. Muslera'yı koy oraya daha iyi iş yapar.
  • Elmander'le anlaşarak vedalaşmak iki taraf içinde en iyisi. Bugüne kadar yaptıklarından, özverisinden, gösterdiği karakterden dolayı teşekkür edip ayrılmalı. Olmaz yani bu seviyeyi maalesef kaldıramıyor.
  • Atak olarak cok kotuyduk gercekten. Umarim Sneijder ve Drogba surpriz yaparlar ve iyi bir oyun cikarirlar.

• Bu Hamit le Umut un bizim takımda ne işi var, gerçekten birisi izah edebilir mi ? top bunlara geldikçe kan beynime sıçrıyor
  • Kimse de demiyor ki Melo napıyor?
  • UMUT - Kesinlikle Galatasaraya yakışmayan forvet. Anca Lig maçlarında oynatılır oda rotasyon oyuncusu olarak. Şuan tam olarak rezalet bir durumda.

Elmander - Aynı şekilde Umut gibi Galatasaray'ın forveti olamayacak anca rotasyon oyuncusu olabilecek bir oyuncu. Şuan resmen ayakta duramıyor.

Hamit- Bir iyi bir kötü . Şuan ise çok kötü. Yakışmıyor Hamit'e.

Amrabat - Kesinlikle vasat bir kanat oyuncusu. Çevresinde iyi oyuncular olduğunda birşey yapabiliyor bazen. Ama genel olarak çok sırıtıyor. Tek bildiği şey topla koşmak. Ne adam geçmeyi ne de orta açmayı becerebiliyor. Tek artısı hızı.

Bu oyuncularla Arsenal'e bir gol atabilirseniz bu çok olağanüstü birşey olur.
  • Beyler ligtv den izleyenlere sesleniyorum. Spikerin sesi sanki biraz onden geliyor. Nereye mesaj atabiliriz bu konuda ? Bazi pozisyonlarda sinirimi bozuyor sesin erkenden gelmesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de Burkaysportun aralara girdiği videolar müthiş, gaza geldim
  • hamit hakikatten mahalle arasında top oynar gibi oynuyor ya.bukadar gamsız bir oyun görmedim.faydalı bi top kesti ceza sahasında hemen ardından pas hatasıyla sıçtı içine.çözemedim bu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

Beyler lütfen ama lütfen tv den izleyen
    varsa nasıl izlediğini söylesin ALlah Rızası
    için

d smartın ya da lig tv paketin varsa izlersin
  • Umut ve Elmander'in yerine Drogba ve Sneijder girmeli, Hamit'in yerine ise bence Sabri oyuna girmeli. Sabri sağ bek, Eboue sağ açık oynamalı. Amrabat asla oyundan çıkarılmamalı. Bu şekilde ikinci yarı oyunun kaderi tamamen değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ermanı gören oldu mu aldığımızdan beri ?

Ilk hazirlik macinda oynamisti yanlis hatirlamiyorsam. Teknigi cok iyi. Gayet yetenekli bir oyuncu.

Ben Erman'ı ta 2005 yılından beri bilirim. Benim memleketimde az top koşturmadı Kendisi en kritik zamanlarda uzaktan attığı gollerle takıma can veren birisidir. Elinden geldiğince tempoyu yüksek tutmak isteyen bir oyuncudur.
    Yalnız pas atacağı yerlerde şut atabiliyor.Bu senede bu hatalarını yaparsa gs taraftarı affetmez diye düşünüyorum

• Drogba yazar 2. yarı
  • Selçuk belinden sakatlandığı için yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

İlk yarıdaki oyun beni tatmin etti. Zira ilerideki oyuncularımız rotasyon oyuncusu, bu yüzden savunmamımızın ön plana çıkması lazımdı ki öyle de oldu. Israrla söyledim Chedjou'ya balon diyen taş olacak, 2 ay sonra en büyük Chedjou fanatiği kesilecek diye

Chedjou iyi yalnız bugünde bi penaltı pozisyonu gibi birşeyde o vardı Dany gibi ceza sahasında korkutuyo beni açıkcası diğer özellikleri çok iyi bileklerine çok hakim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler ligtv den izleyenlere sesleniyorum. Spikerin sesi sanki biraz onden geliyor. Nereye mesaj atabiliriz bu konuda ? Bazi pozisyonlarda sinirimi bozuyor sesin erkenden gelmesi.

Smartspordada öyle

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.