Şimdi Ara

emitasyon mp4 player lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başlık çok ilgimi çekti girdim : emitasyon
  • pil en fazla 2 saat gider...
  • 2 yıl önce premier marka 128 mb mp 3 almıştım kapasite malüm çok az 2 ay önce t.kaleden çakma sony mp 3 aldım 1 gb. lık memnunum 45 lira fiyatı bir tek kaliteli kulaklık alacaksın başka bişeyi yok yani fiyat performans oranı çokk iiii
  • gördüğünüz gibi arkadaşlar. kimi çok memnun, kimi değil. sanırım şans işi. iyisi de var kötüsüde.
  • ben kısa bir süre önce 1gblık fason sony mp3 player aldım. 55ytl. radoyl fln gayet güzel. ilerde ne olur bilmioyrum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

70 milyona aldım bence süper video oynatıyo mp3 çalıyo 1gb hafıza film bile izlersin 2gb kart takma yeri var toplamda 3gb oluyo görüntüde soluk değil canlı ve çok güzel

BİRGÜN NE OLUR YARDIM EDİN DEDİĞİNDE GÖRÜRÜM

• ALMAYIN ARTIK ŞUNLARDAN SONRA İKİ HAFTA SONRA YOK ŞÖYLE SORUN VAR YOK BÖYLE SORUN VAR DİYE TOPİC AÇIYORSUNUZ.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __MeHMeT__ -- 12 Mayıs 2007; 23:09:43 >
  • O IPOD TİPİ DEDİĞİN CİHAZDAN KARDEŞİM ALMIŞ DANDİK BİLE DEĞİL YANİ NE DİYİM 100 YTL LİK SONY ERİCSSON J230 TELEFONUNUN RADYOSU BİLE ONDAN KALİTELİ SES VERİR .
  • 2 yıldır creative muvo slim 256 kullanıyorummm mp3ün başına gelmeyen kalmadı ama hala fıstık gibi çalışıooo sadece pili değiştiiii , biizim arkadaşın iki hafta önce 100 liraya aldığı çakma ipod çoktan meftaa olduuu .

boşver bunlarıı sağlam bir marka alll .
  • kesinlikle, mp4 elimde patladı sürekli reset atıyordu, açtım içini hallettim 2 gün sonra yine bozuldu.. La havle diyip bir daha açtım power düğmesini kopardım . Şimdi attım bi köşede duruyor. Creative Zen Neeon alacağım. Tavsiye ederim.
  • mp4 playerlar herkesin elinde patlıyo ama çakma mp3 ler pek fazla sorun çıkarmıyo eğer mp3 player alıcaksanız çakma düşünülebilir ama mp4 olayına girmeyin alanların çoğunun elinde patlıyo çünkü
  • bende sahte mp4 player kullanıyodum.şimdi orjinal bi mp3 aldım.ses kalitesi arasında büyük fark var.mp3/4 ü sadece müzik dinlemek için alacaksan kesinlikle sahteye yaklaşma.gerçi video felan izlerim dersen oda pek zevk vermiyo.orjinalden şaşma
  • ARKADAŞLAR BEN RAİN 2 GB LIK MP4 PLAYER ALDIM İPOD TARZI 2 YIL GARANTİSİ DE VAR TRT BANDROLU DE VAR SES KALİTESİ OLDUKÇA İYİ YANINDA VERDİĞİ KULAKLIK DA GÜZEL VE GERÇEKTEN TAKILMADAN VİDEO OYNATABİLİYORSUNUZ Bİ ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ AÇILIP KAPANMA MEVZUSU BENDE DE OLUYOR AMA NORMAL TAKIP DİNLERKEN DEĞİL SIK SIK DEĞİŞTİRİYİM DİYE OYNARKEN OLDU.HERALDE HASSAS TABİ Kİ O FİYATA ELEKTRONİK AKSAMI İPOD VS GİBİ OLMAZ AMA BEN SEVDİM ABİ İPOD VS ALINMAZKİ FİYATLARI DEHŞET YAHU.BİDE NE VİDEOSU VAR NE RADİOSU ARADA İNSAN MUHABBET DİNLİYİM DEDİMİ İPOD ORDA ZIÇAR KALIR:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungoku

ARKADAŞLAR BEN RAİN 2 GB LIK MP4 PLAYER ALDIM İPOD TARZI 2 YIL GARANTİSİ DE VAR TRT BANDROLU DE VAR SES KALİTESİ OLDUKÇA İYİ YANINDA VERDİĞİ KULAKLIK DA GÜZEL VE GERÇEKTEN TAKILMADAN VİDEO OYNATABİLİYORSUNUZ Bİ ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ AÇILIP KAPANMA MEVZUSU BENDE DE OLUYOR AMA NORMAL TAKIP DİNLERKEN DEĞİL SIK SIK DEĞİŞTİRİYİM DİYE OYNARKEN OLDU.HERALDE HASSAS TABİ Kİ O FİYATA ELEKTRONİK AKSAMI İPOD VS GİBİ OLMAZ AMA BEN SEVDİM ABİ İPOD VS ALINMAZKİ FİYATLARI DEHŞET YAHU.BİDE NE VİDEOSU VAR NE RADİOSU ARADA İNSAN MUHABBET DİNLİYİM DEDİMİ İPOD ORDA ZIÇAR KALIR:)

biraz forumun seviyesine çıkmayı denesen?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.