Şimdi Ara

emitasyon mp4 player lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim mp4 player alma gibi düşüncem var. çok da param yok açıkcası. gittigidiyor, hemalhemsat gibi sitelere baktım ipod benzeri me2 diye bir marka var birde çakma sony ler. araştırmalarım ve bilgim dahilinde anladığım kadarı ile bu aletler normalde 1 gb iken (belki daha az) trojan yada özel yazılım bir program sayesinde 4gb gözükmekte.

fark ettiğim kadarı ile çakma sony kullanıcısı daha fazla ve tek sorunları film izleyememekmiş fakat onuda converter programı ile halletmişler.

benim öğrenmek istediğim, kullananlar memnun mu bu sony lerden? 2gb olanları gerçekten 2gb mı? ve nereden satın alabilirim? görüntü ve ses kalitesi nedir? fiyat nedir?

• sony yazan cihazı elime aldım, çinceydi. bir şekilde dil seçeneklerini bulup ingilizce yaptım. sonra uğraşıp bayağı kurcaladım. özellikleri çok hoşuma gitti. bu kadar ucuza nasıl oluyor diye hayret ettim. cihazı kapattım. hemen sonra tekrar açtım. tekrar çince olmuştu. aynen geri verdim. aman derim.
  • Site içi arama yaparsanız, milletin bu aletler yüzünden neler çektiğini öğrenirsiniz.

Bütçenizin kısıtlı olması sizi kalitesiz ürünlere yönlendirmemeli. Bütçenize uygun bir fiyata Creative ya da TrekStor bulabilirsiniz. Ya da bize bütçenizi söylerseniz, size alabileceğiniz en iyi mp3 çaları söyleriz.
  • 70 milyona aldım bence süper video oynatıyo mp3 çalıyo 1gb hafıza film bile izlersin 2gb kart takma yeri var toplamda 3gb oluyo görüntüde soluk değil canlı ve çok güzel
  • slm
    bende fotograf makınalı sony var bende emitasyon video izleyemiyorum ama onu da halledıyorlarmıs onun dısında bi sorunu yok. gunebilecegin bi yerden alırsan bi sorun cıkmaz ya da bazı satıcılar garantı veriyolar işte 3 5 ay bi de minton mp4 var onun fiyatı uygun du ben alacaktım arkadas benden once almıstı ekranı cok kotu kullanıssız onu alacagına emitasyon al bence

EMİTASYON COK PAHALI DEİL 135 YTL YE ALDIM 512 MB +HAFIZA KARTI DESTEKLİYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardrock_01 -- 22 Nisan 2007; 16:40:43 >
  • 512 lik trextor cebrax 50 lira mesela.. Bu fiyata alman varken çinlilerin yüzüne bakılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

70 milyona aldım bence süper video oynatıyo mp3 çalıyo 1gb hafıza film bile izlersin 2gb kart takma yeri var toplamda 3gb oluyo görüntüde soluk değil canlı ve çok güzel

quote:

doğubanktan sony mp4 aldım sahte sesi dışarı veriyor kulaklığı taksam bile bir yerde ayarı varmı veya kulaklıkmı bozuk

Dostum bak cihazın hakkında iki ayrı yorumunu yanyana getirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu şans işi.ben bunlar ilk çıktığında 60 ytl ye aldım.(sony mp4 -çakma-)hiç bir sorun çıkmadı.bütün özelliklerinden yararlandım.1 yıl kullandım.ve 1 2 gün önce hafızası yeterli gelmediği için 50 ytl ye sattım.bu iş kazı kazan gibi.10 tane alırsın BELKİ bi tanesinden bişe çıkar. AMA UNUTMA ŞANS OYUNLARINDA KAZANMA DİE BİŞEY OLMAZ!!!
  • Uzak dur, kaliteden şaşma..
  • quote:

70 milyona aldım bence süper video oynatıyo mp3 çalıyo 1gb hafıza film bile izlersin 2gb kart takma yeri var toplamda 3gb oluyo görüntüde soluk değil canlı ve çok güzel

Al 1 de burdan yak dediklerine kendileri bile inanmıyorlar aslında am işte böle saçmalıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

quote:

quote:

doğubanktan sony mp4 aldım sahte sesi dışarı veriyor kulaklığı taksam bile bir yerde ayarı varmı veya kulaklıkmı bozuk

Dostum bak cihazın hakkında iki ayrı yorumunu yanyana getirdim

güzel bence kulaklık dandik bi sorun o karton gibi

• Sorun cihazda. Kulaklığı taktığın gibi dahili hoparlörün devreden çıkması gerekir. Tabi kulaklık sağlamsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 24 Nisan 2007; 17:11:31 >
  • çakmaların çok fazla ömrü olmuyor eninde sonunda bi yerden patlıo hataları. parana yazık edersin..
  • yazik bence onlara werceğin paraya ayni parayla trekstor creative zen neeon s200 thompson almak duruken bu cakma merakina ne gerek war şimdi dimi
  • alma bence cakma mp4
  • AMAN SAKIN YAKLAŞMA PRANA YAZIK AMA ŞANSIN VARSA KULLANIRSIN
  • böyle giderse birgün herkes çakma aypot kullanacak

forumda herkes bagiriyor cagiriyor çakma ürün almayin elinizde patlar diye.. kaç örnek var kaç kişinin elinde patladi bu aypotlar.. artık vazgecin bunlardan.. bütcenizin yettigi kadar daha güvenilir bir marka (creative, trekstor vs.) alin hem uzun süre rahat rahat kullanin hem de başina bişey geldi mi yollayacak bir teknik servisiniz olsun
  • en doğrusu
    quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

böyle giderse birgün herkes çakma aypot kullanacak

forumda herkes bagiriyor cagiriyor çakma ürün almayin elinizde patlar diye.. kaç örnek var kaç kişinin elinde patladi bu aypotlar.. artık vazgecin bunlardan.. bütcenizin yettigi kadar daha güvenilir bir marka (creative, trekstor vs.) alin hem uzun süre rahat rahat kullanin hem de başina bişey geldi mi yollayacak bir teknik servisiniz olsun

• herkesiin bir gun cakma aypodu olacak bu gidişle ehhe gusel yorum
  • Bende de çakma bir mp4 var RAIN, guzel gibiydi ama ara sıra kafayı yiyor ve çince oluyor bazen. son zamanlarda sıklastı atım bir koseye. Ama alet vasat olsa da kulaklıgı inanılmaz cıktı sony vs yanında sıfır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.