Şimdi Ara

ipod classic ile flac format oynatılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde şu an 160gb ipod classic var. arabada müzik dinlerken kullanıyorum. geçen arkadaşım iphone ile flac formatlı bir şarkı açtı. o parçayı dinledikten sonra mp3 tat vermez oldu. arada çok fark varmış. şimdi ben de flac formatlı parçaları dinlemek istiyorum ama telefonum iphone değil. elimde de ipod classic var. bu ipoda program falan yükleyerek flac formatını çaldırabilir miyim? veya flac çalan ipod var mı?

• Flac şarkı tabiki çalar,normaline göre mb yüksek olur onun haricinde sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk flac çalmıyor diye biliyorum ben.Apple Lossless'a çevirerek dinleniyor diye biliyorum.Yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim.
  • Oynata bilirsin,gerçi iphone 5 te çalıyor ipod konusunu pek bilmiyorum ve program gerekiyor yanılmıyorsam Oplayer dı...
  • loseless çevirerek değil de direk flac olarak dinlemek istiyorum. daha denemedim ipod kabul ediyor mu diye ama ipodun özelliklerine baktım. çalınabilen formatlarda flac yazmıyor. ondan sorayım dedim. en iyisi indirip deneyeyim de görürüz artık..
  • Capriccio yu onerebilirim, itunes ile calamiyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipod classic den bahsediyor,siz kalkıp uygulama öneriyorsunuz öncelikle rockbox ile bu mümkün,hack gibi birşey ancak detayını araştırman lazımhttp://www.rockbox.org/wiki/IpodPort detaylı araştırmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipod çok takılıyor açamadım sanırım bozuldu. disk mod olarak başlıyor hep çıkaramadım. zaten son zamanlarda çok takılmaya başlamıştı. şu verdiğin linki bir inceleyeyim bakayım sağ ol
  • Arkadaşım ben oynatmıyor diye biliyorum. Geçen senelerde flac oynatma isteği doğmuştu bende de ama başaramamıştım.
  • peki yenilerinde de mi oynatmıyor shuffle,touch,nano vs...olmadı yenisini alırım çünkü arabada ipod girişi var direk teypten kontrol edebiliyorum, güzel oluyor..
  • 160gb iyi oluyordu..biraz araştırdım app indirince ipod touch ile çalıştırabiliyormuşuz sanırım..sanırım ipod touch yolu gözüktü bana..
  • apple loseless flac formatını aynısı iken neden flac a dönüştürmek istiyorsunuz?

hocam apple loseless flac formatının aynısı sadece apple kendi uzantı ismini koyuyor. tek yapmanız gereken flaclarınızı itunes a atıp apple kayıpsıza dönüştür demeniz. kalite olarak flac la aynıdır deneyin farkedersiniz zaten.
  • bir şanssızlık yaşadım ipod bozuldu sanırım. öncelikle ipodu servise götürmem gerekecek. disk moda giriyor ve çıkaramıyorum. hdd ile ilgili bir problem olabilir. zaten son zamanlarda çok takılmaya başlamıştı, kilitleniyordu. eğer servisten olumlu bir cevap gelirse veya çok pahalı bir arızası yoksa kullanmaya devam ederim. o zaman bunu deneyeceğim.

özetle flac formatlı şarkıları apple loseless formatına çevir gene aynı kaliteyi alırsın diyorsun.

arabada 4yol aktif sistemim var bilenler için. ses kalitesi ön planda ve dinlediğim parçaların da ya orjinal cd ya da flac olması gerekiyor. çünkü mp3 aynı kaliteyi vermiyor. ...
  • servise gittim tahmin ettiğim gibi hdd artık son nefesini vermiş. 170dolar verirsen ipodunu sıfırıyla değiştiririz diye bir öneri yaptılar ben de az daha verip 32 veya 64gb ipod touch mı alsam diyorum. sadece video ve şarkı için kullanacağım bunlarda 3,4,5.nesil durumları varmış. 3. veya 4.nesil işimi görür sanırım sadece mp3 ve video için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbk

servise gittim tahmin ettiğim gibi hdd artık son nefesini vermiş. 170dolar verirsen ipodunu sıfırıyla değiştiririz diye bir öneri yaptılar ben de az daha verip 32 veya 64gb ipod touch mı alsam diyorum. sadece video ve şarkı için kullanacağım bunlarda 3,4,5.nesil durumları varmış. 3. veya 4.nesil işimi görür sanırım sadece mp3 ve video için..

Hiç gerek yok touch almaya, benim ipodun da hard diski bozuldu. Ebay'dan 80 $'a hard disk siparişi verdim. dinlediğiniz flac kayıtlar 24 bit değilse, alac ile flac arasında ses kalite farkı bulunmamakta, her ikisi de kayıpsız formattır.
  • cevap için teşekkürler. ipodu tamir ettirip konu hakkında ayrıntılı yorum yapmayı düşünüyorum ama bu aralar okul yoğun..son değerlendirmeleri yapıyorum sonra da notları hazırlamam lazım. doğubank yakınında bir mağaza yaklaşık 150liraya tamir ederim dedi. oraya bırakabilirim. veya perpada tamir eden bulursam orası da olabilir. ama önce işlerimi halletmem lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.