Şimdi Ara

emlakçı dükkanı açın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
25.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giderler 5 ile 10bin arasinda ise gelir 30 40bin hadi (20bin olsun ya )demektir..Demekki neymis emlakcilar havadan para kazaniyormus ne yapiyorlarmis ofislerine gidip gelirken ve es dost araciligi ile (yani extra bi emek yok) satilik kiralik ilanlari olan yerleri kendi portfoyune aliyor 1 2 3 5 ay o yerin sahibinden kiralanmamasina sebep oluyormus..he birde sahibinden ilanlarina dadaniyorlarmis.ornek olay ;.ben adama diyorumki bu cevrede evler 1000tl ortalama ama genelin2+1 ..3+1 i bana 1000 e bul diyorum..elimde su ev bu ev var diyor iyide kardesim ben talebini sunuyorum sen bana elindeki arzi sunman hixmet olmuyor hizmet bnm talebime karsilik verebilmen....

Emlakcilara dem vurduk ev sahiplerinede vuralim...Ulan adam emlakciya vermedim emlakci parasini kiraci bana versin diyr 1000lik yere 1200 yaziyor..kira zammi donemide piskin piskin bak tasima bedeli vercen bide emlakci komisyonu vercen 3 5bin lira cikcak cebinden bak ben senden 100lira degil 200lira istiom zam aksi halde yil bazinda aylik300 500 ccikar cebinden diyen kansiz vicdansiz mulk sahipleri...

tekrar emlakciliga gelirsek kimse demesin acmasi zor diye 1 olan 5 .5 olan 55 oldu demekki kolay bir serfitikaya bakiyor olmayanlar kapatilmiyor olmayan gidip aliyor..ornek olay olarak ; alsatcinin biri sikayet olunca ofis olarak kullandigi dukkana tabele takti ( aninda aldi belgesini)bilmem ne emlak diye biz galeri olacak saniyorduk ama adam emlak..bir tane bile emlak isi yok elinde eski model 5 tane araba var hepsi bu..Bu adama kimse demiyorki sen yilda 1 ev nasil satamiyor kiralayamiyor komisyon alamiyorsun nerde vergin algin diye adam araba al satiyla isi goturuyor..aha bunu biri aciklasin dukkan önu galeri yola kdr yolda dshil araba var parklanmanin gozume vuruyor sikayet vs hak getire zabita brsy yapamiyor aha burdan yakin..

velhasil kelam turk milleti olarak iyi kazaniyorlar yaw deriz isin aslini astarini bilmeden de emlakci arkadaslar harbi iyi kazaniyorsunuz isin aslina astarina gerek yok gelipte burda aglamayin hepiniz luks hayat suruyorsunuz goruyoruz..

emlakci arkadaslarda madem kendine guveniyor tmm kardesim iyi kwzaniyoruz gelin kendiniz yapin bu iste ekmek var kolay ekmek hatta firin pastahane var diyebilirsiniz acitasyona eziklige gerek yok..Ha yaparmiyim hayir prensip meselesi..ELESTIRDIGIM NOKTA yapilan isin yanlis oldugu hizmet degil avanta komisyonculuk oldugu profesyonellik degil (hakkiyla ekmek yiyenleri tum sozlerimden tenzih ederim) cakallik oldugunu biliniz..

dimdizlakr biri ofis acip 3 yil sonra 200 300 bn liralik ev arazi yi kendi uzerine alip kar koyup satmaya basliyorsa aglamayin..10 yil biriktirip 10 yilda kredi faiz odeyerek insanlar 20 yilda ediniyor sizin 3 yilda rahat rahat alip sattiginizi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.