Şimdi Ara

EMMA BATUM YARIŞMA ETKİNLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gürcistandaki bir arkadaşım EMMA organizasyonuna bağlı olarak bir yarışma düzenlemektedir.
    Kendi yazdığı duyuruyu Türkçe olarak sizlerle paylaşıyorum, isteyen kendisine isteyen bana buradan sorularını yöneltebilir.
    Yarışmaya katılacaklardan sembolik bir ücret alınacak 10euro kadar olacağını söylediler, bilgi kesinleşince buradan güncelleyeceğim.
    Ses sistemleri ile ilgilenen arkadaşları bekleriz.
    quote:

EMMA Gürcistan, karadeniz kıyısında olan eğlence şehri BATUM da yarışma düzenliyor.
    Etkinlik 10-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olup tüm gün süren etkinlikler ,Pazar gecesi yapılacak ödül töreni ile son bulacaktır.Komşu ülkelere yakınlığı dolayısıyla Batum en uygun yerlerden biri olarak seçilmiştir.Batum bir eğlence- tatil şehri olup yarışmacıların hem etkinliğe katılıp hemde tatil tadında eğlenebilecekleri bir yerdir.
    Yarışma Batumdaki yeni bulvarda düzenlenecek olup Cumartesi saat 9:00 da başlayacaktır.
    Eğer yarışmaya sizde katılmak istiyorsanız lütfen bize isminizi,araç marka modelinizi ve plaka numaranızı mümkün olan en kısa sürede bildiriniz.Kayıtlar şimdiden başlamıştır.
    Kayıt bilgilerinizi ya da varsa sorularınızı emmanetgeorgia@gmail.com adresine email atabilir ya da direk (+995) 555545599 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

Arkadaşım ingilizce, rusça ve gürcüce bilmektedir Türkçe sorularınızı ben yanıtlamaya çalışacağım.

• Gunceldir.
  • valla oralara yakın olsak farklı kültürün etkinlik ve festivaline katılmak isterdik lakin epey uzak bize..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.