Şimdi Ara

Emmanuel Culio Takımdan Gitmelimi Arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazilarinin dedigi gibi Parasini sizmi veriyorsunuz ?
    Kalsin yedek olarak diyelim

Forumda bir seyler paylasmakta imkansiz hale geldi
  • culio gider g zan kalırsa her yerde terimi kötülerim takımı kötülerim başkanı kötülerim
  • 6+2+2'nin en son elemanlarından biri olabilir..
  • Bence kalmalı bireysel olarak yetenekli fiziği kuvvetli ama oyun zekası çok düşük gs için yalnız bir arkadas sol bek olabilir demiş evet iyi bir sol bek olabilir gibi me geliyor
  • fatih terimin istediği tarzda bir oyuncu gibi..Kalmalı bence
  • culio'yu beğenmeyen adam ya futboldan anlamıyordur ya da başka bir yeriyle maç izliyordur..Fatih Terim de culio'nun gitmesine izin verirse onun da hocalığından şüphe ederim.kesinlikle kalmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisami1905

culio'yu beğenmeyen adam ya futboldan anlamıyordur ya da başka bir yeriyle maç izliyordur..Fatih Terim de culio'nun gitmesine izin verirse onun da hocalığından şüphe ederim.kesinlikle kalmalı.

Her hafta 120 ekran ve hd yayın karşısında kaba etimle maçları izliyorum. Sen de haklısın.
    Biz kötüleyenler gerizekalıyız, aptalız, malız, bir şeyden çaktığımız yok. Takımın kötülüğüne konuşuyoruz.

Galatasaray forması 2 ayda 4 gol attı diyerek bu kadar ucuz olmamalı.
    Culio'ya 2013 yılına kadar tribün'de yer verilmelidir. Daha fazlası ona büyük gelir.
  • Diğer konuda yazdım, kopyalıyorum,

Culio - Koşan, basan, mücadele eden, pas atmasını, şut çekmesini bilen, her maç 827123 faule maruz kalmasına rağmen yıkılmayan bir oyuncu. Ve yıllık 600.000 Euro'ya oynuyor. +2 dalgası için ideal, yollamak saçmalık.
  • elano ve misi yi tüm dünya tanıyor şu takımda nasıl oynadıkları ortada. Yabancılar kapalı kutu oluyor. Çok büyük paralar bağlamadık. Bende ilk geldiği zaman dalga geçiyodum bu kimya ya reno clio aldılar takıma diye. Evet adamın alt yapısı yok amelelik den futbola girmiş ama formanın ağırlığını biliyor ve sakatlık problemi yok tamam 10 numara pozisyonu için düşünülemez fakat çok yönlü kaprissiz, takıma uyum sağlamıış en önemlisi. 4 gol atmış Ayhan bile yaklaşık 10 yılda 3 gol mü ne attı. Ki ayhanda bize gelmeden önce golcü topçuydu. Yerine dahi iyilerinin geleceğine de umudum kalmadı. Umarım Terim 2.dönemindeki gönderdiği topçular gibi aramayız. Sezeri de frikik olayında gözümde hiç değeri kalmadı. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huoyuanjia

elano ve misi yi tüm dünya tanıyor şu takımda nasıl oynadıkları ortada. Yabancılar kapalı kutu oluyor. Çok büyük paralar bağlamadık. Bende ilk geldiği zaman dalga geçiyodum bu kimya ya reno clio aldılar takıma diye. Evet adamın alt yapısı yok amelelik den futbola girmiş ama formanın ağırlığını biliyor ve sakatlık problemi yok tamam 10 numara pozisyonu için düşünülemez fakat çok yönlü kaprissiz, takıma uyum sağlamıış en önemlisi. 4 gol atmış Ayhan bile yaklaşık 10 yılda 3 gol mü ne attı. Ki ayhanda bize gelmeden önce golcü topçuydu. Yerine dahi iyilerinin geleceğine de umudum kalmadı. Umarım Terim 2.dönemindeki gönderdiği topçular gibi aramayız. Sezeri de frikik olayında gözümde hiç değeri kalmadı. Saygılar...

ayhanla kıyaslaştırdığın için sana iyi geliyo işte bunu normal çift yönlü bi ortasaha oyuncusuyla kıyaslaştırsan hiç düşünmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

elano ve misi yi tüm dünya tanıyor şu takımda nasıl oynadıkları ortada. Yabancılar kapalı kutu oluyor. Çok büyük paralar bağlamadık. Bende ilk geldiği zaman dalga geçiyodum bu kimya ya reno clio aldılar takıma diye. Evet adamın alt yapısı yok amelelik den futbola girmiş ama formanın ağırlığını biliyor ve sakatlık problemi yok tamam 10 numara pozisyonu için düşünülemez fakat çok yönlü kaprissiz, takıma uyum sağlamıış en önemlisi. 4 gol atmış Ayhan bile yaklaşık 10 yılda 3 gol mü ne attı. Ki ayhanda bize gelmeden önce golcü topçuydu. Yerine dahi iyilerinin geleceğine de umudum kalmadı. Umarım Terim 2.dönemindeki gönderdiği topçular gibi aramayız. Sezeri de frikik olayında gözümde hiç değeri kalmadı. Saygılar...

ayhanla kıyaslaştırdığın için sana iyi geliyo işte bunu normal çift yönlü bi ortasaha oyuncusuyla kıyaslaştırsan hiç düşünmezsin

Söylesene o çift yönlü orta saha kim? Sizin orta saha anlaıyışınızı bence gözden geçirin. Her yıl 10 gol 10 asist falan mı bekliyorsunuz. Kallström geldiğinde onada aynı şeyleri söylerseniz şaşırmam zaten. Bunlar görev adamları gol ve asistleri sadece işin kaymağı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

quote:

Söylesene o çift yönlü orta saha kim? Sizin orta saha anlaıyışınızı bence gözden geçirin. Her yıl 10 gol 10 asist falan mı bekliyorsunuz. Kallström geldiğinde onada aynı şeyleri söylerseniz şaşırmam zaten. Bunlar görev adamları gol ve asistleri sadece işin kaymağı...

lol öldüm gülmekten ben adamın gol assist inden söz etmiyorum yaptığı paslardan oyunu yönlendirmesinden söz ediyorum ki selçuk inan culio nun 10 gömlek üstüdür en az

• quote:

quote:

çift yönlü bi futbolcu bulmak kolay iş değil, hem elano ve misiyle de kıyasladım dikkat edersen attııkları gol yaptıkları asist belli ve sezer le takası gündemde sezer de 10 numara box to box değil. yabancı kontenjanı az olsaydı derdim gönderin ama 6+2+2 de kesinlikle yer bulacak bi oyuncu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

lol öldüm gülmekten ben adamın gol assist inden söz etmiyorum yaptığı paslardan oyunu yönlendirmesinden söz ediyorum ki selçuk inan culio nun 10 gömlek üstüdür en az

Lol ne ya? Futbol tamamlama oyunudur. Bir arkadaşın açığını diğeri kapatır. Eğer gönderilemezse bu sene Selçuk'la izle o zaman ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz.

• Şunu ekleyeyim Trabzonspor'un aldığı ve benimde beğendiğim Zokora 70 küsür maçta hiç gol atamamış. Sevilla'nın değişmez isimlerinden birisi. Çifti teki bırakın, sistem oyuncusu olacak. Öyle araya muhteşem paslar atan, her sezon goller asistler yapan, bunların yanında birde tekmeye kafa sokan adam olacak. Makina falan mı arıyorsunuz anlamadım valla.
  • quote:

Şunu ekleyeyim Trabzonspor'un aldığı ve benimde beğendiğim Zokora 70 küsür maçta hiç gol atamamış. Sevilla'nın değişmez isimlerinden birisi. Çifti teki bırakın, sistem oyuncusu olacak. Öyle araya muhteşem paslar atan, her sezon goller asistler yapan, bunların yanında birde tekmeye kafa sokan adam olacak. Makina falan mı arıyorsunuz anlamadım valla.

Kardeş senle aynı görüşteyim, yanlış anmaları düzelteyim eğer sizin futbol anlayışınız içinde derken benide kastedediyorsan.

10 gol asist felan demişsin cmf ve amf den kalenin önünde doğru düzgün bi vuruş, basit pozisyonlarda pozisyonu değerlendirmesini beklersin. Zokora,cana,topal bunlar defansif oyuncular görevini yerini getirdikten sonra golüymüş asisttiymiş dediğin gibi bal kaymak. Bizim orta sahanın becerekizsizliği yönündenn az saçımızı başımızı yolmadık. 10 gol 10 asist beklediğimiz dünyaca ünlü amf lerden oyunu cmf olarak oynayan culiodan aldığımız verimi almadık.Keşke alabilseydik.Oyunu gol yükünü sadece forvetlere yükleyemessin yeri geldiğinde orta saha oyuncusuda golünü atabilecek.Hatta golatma potansiyeliyle forvetlerin markajlarını hafiftletecek. Kallstrom ün gelmeside şu anki edinilen bilgilere göre olumsuz sonuçlanmış. Culionun nükseden bi sakatlığı yok. Yabancıların burda perfonmanslarının garantisi olmadığını hepimiz gördük. Marka olacak diye ağır sakatlıklar geçirmiş 30 yaşını devirmiş Rocisky gibi bi adamı getirip culio yu göndermelerini tercih etmem. Bi arkadaş burda Mustafa sarp gibi olacak demiş uyum sağlamış verim aldığımız bi oyuncuyu sırf acabalarla gönderemeyiz. Şu an takımın yarısı hatta hepsi gönderelip iyi isimler seçilip yeni kadro kurulsa bile sene sonunda uyum sağlamayıp, istenilen verim alınamayıp gönderilenler olacak.Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre
    Diğer konuda yazdım, kopyalıyorum,

Culio - Koşan, basan, mücadele eden, pas atmasını, şut çekmesini bilen, her maç 827123 faule maruz kalmasına rağmen yıkılmayan bir oyuncu. Ve yıllık 600.000 Euro'ya oynuyor. +2 dalgası için ideal, yollamak saçmalık.

Aynen.
  • bazılarını anlamak çok güç. görende real, barcayı falan konuşuyoruz sanır. culio gibi adamı beğenmiyor yerine sanki iniesta gelecek.
    bide lafa bak hedef küçültmüşüz çaycı bile olamazmış. eee doğal tabi yıllardır şampiyonlar liginde finalden finale koşan, türkiyede kupa bırakmayan messilerle ronaldolarla oynadığımız için beyfendi culioyu beğenmiyor.

geçen seneki kadroda en iyi oynayan adam kim desem ne cevap verecekler acaba. bu berbat sezonda devre arasında gelmiş olmasına rağmen adam takımın en iyisiydi. yalan mı? bu takımda izlemedik mi misimovicleri, elanoları adları vardı da ne oldu. onlar kötü oynayınca yanında ayhanla, barışla, sarpla oynadığı için kötü oynadı diyorlar. cilio iyi oynayınca yanındaki ayhan, barış, sarp vasat olduğu için iyi oynuyormuş gibi gözüktü diyorlar.
    yaa şimdi forum kurallarında cevap veremiyorum bu tiplere ya neyse.

ama normal. ota boka muhalefet olacağım. ben marjinalim ayağına çıkıyor garip tipler.

• Culio nun yerine iniestamı gelecek versiyon 999999 bayılıyorum ya şu culio yerine xavimi iniestamı gelecek muhabbetlerine, gözünü aç hemşerim gözünü bıkmadınızmı hala şu xavi-iniesta, xavi iniesta muhabbetlerinden. xavi iniestaya gelene kadar culiodan daha yetenekli xavi iniestadan da daha yeteneksiz 500 tane adam var dünyada. Umarım anlayabilmişsindir olayı alacağımız oyuncunun veya mevcut kadrodaki oyuncunun culiodan yetenekli iniesta xavidende daha yeteneksiz olması kafi bizim için. Bırakın her muhabbette şu xavi-iniesta eksenine sıkışmayı. Sıkışınca hemen xavi-iniesta futbol zaten bu adamlardan ibaret, culiodan sonra daha kalitelisi bunlar oluyor değilmi
    quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bazılarını anlamak çok güç. görende real, barcayı falan konuşuyoruz sanır. culio gibi adamı beğenmiyor yerine sanki iniesta gelecek.
    bide lafa bak hedef küçültmüşüz çaycı bile olamazmış. eee doğal tabi yıllardır şampiyonlar liginde finalden finale koşan, türkiyede kupa bırakmayan messilerle ronaldolarla oynadığımız için beyfendi culioyu beğenmiyor.

geçen seneki kadroda en iyi oynayan adam kim desem ne cevap verecekler acaba. bu berbat sezonda devre arasında gelmiş olmasına rağmen adam takımın en iyisiydi. yalan mı? bu takımda izlemedik mi misimovicleri, elanoları adları vardı da ne oldu. onlar kötü oynayınca yanında ayhanla, barışla, sarpla oynadığı için kötü oynadı diyorlar. cilio iyi oynayınca yanındaki ayhan, barış, sarp vasat olduğu için iyi oynuyormuş gibi gözüktü diyorlar.
    yaa şimdi forum kurallarında cevap veremiyorum bu tiplere ya neyse.

ama normal. ota boka muhalefet olacağım. ben marjinalim ayağına çıkıyor garip tipler.

• dünyada iki tip oyuncu var burdaki futbol izleyicileri için herhalde ..... bir xavi iniesta iki culio .....birde ahkam kesiyorsunuz .... xavi iniesta gelmeyecek diye kümemi düşelim ? mustafa sarpmı culiomu ise tek seçenek tabikide culio ama emremi culiomu yada fernandes mi culiomu yada selçukmu culiomu ise tabiki culio değil ...sergen haginin arkasında yedek bekliyordu galatasarayda ... kimki culio ? hangi ekstra özelliği var ? ne yaptı bugüne kadar ? hangi maçı tek başına kurtardı ? saçmalamayın ... sorun bakalım forumda hangi fenerli hangi beşiktaşlı takımında görmek ister ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.