transfeinden sonra orta sahada koşam bir kişi olarak göze çarpıyordu ve okadarki en iyi yabancı diyebiliriz onun için savaşçı yırtıcı ve kalmasından yana gönlüm inanmıyorum haberlere terim onu göndermez göndermemelide
orta sahada hücüma katkısı olan hızlı , hırslı , teknik bir oyuncu , nasıl takım kuracağımıza bağlı şaun için böyle bir oyuncu kalmalı tabi takımda
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
orta sahada hücüma katkısı olan hızlı , hırslı , teknik bir oyuncu , nasıl takım kuracağımıza bağlı şaun için böyle bir oyuncu kalmalı tabi takımda
zannetmiyorum ben ne olursa olsun harika ve çok önemli yedek olur enazından ama ilk 11 oyuncusu bence kaliteli
ya iskelet otursun böyle adamlar her türlü işe yara zaten , oyun sıkışmıştır , adamın sakattır sokarsın bir anda karşı takımın planını bozar bu tip adamlar
Uefa'yı kazanan orta sahada oynayabilecek birisi.
yapılacak transferleri göre 6+2 için çok güzel bir alternatif olabilir. Şimdilik gönderilmemeli.
yok artık lebron james bu adam bam gibi bi facia yaşamamış olsaydık bırakın bu övgüleri yerden yere vuruluyodu sırf bam a alıştığımız için iyi geldi bize yoksa çok yeteneksiz bana kalırsa tamam çabalamaya çalışıyo ama oyun zekası falan düşük
Galatasaray'ın bu sene aldığı en iyi oyuncu. Bence kalmalı hele Sezer gibi çöplere karşılık takas diye verilecekse direkt bulunduğu yere çiviyle sabitlenmelidir ivedilikle.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
orta sahada direk imkansız tabi ama arif in yerine oynardı bence
+2+2 gibi bir sistemin olduğu ligimizde her türlü iş yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
orta sahaya 3 tane daha selçuk ayarında adam gelecekse göndersinler yok eğer alamıyorlarsa her türlü bu takımda en azından 18de yer bulur bu adam
galatasaray tarftarı gerçekten hedef küçültmüş ... bu adam normal şartlarda bizde çaycı bile olamaz ama öyle kalitesizleştiki kadromuz artık böyle oyuncular messi gibi gelmeye başladı ...
Culio'nun Selçuk'tan eksiği yok bence.
Eğer 4-3-3 oynayacaksa GS Culio-Selçuk ve bir tane de daha defansif, daha güçlü bir adamla harika bir 3lü olabilir bence. Kalström uyabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
galatasaray tarftarı gerçekten hedef küçültmüş ... bu adam normal şartlarda bizde çaycı bile olamaz ama öyle kalitesizleştiki kadromuz artık böyle oyuncular messi gibi gelmeye başladı ...
bizle ne alkası var senelerdir bir tane adam gibi sağ bek bile alamayan yönetimler uatnasın , ayrıca uefa şampiyonu olduğumuzda marcio diye bir adam vardı bizde bilmem hatırlayan var mı ?
diğer konuda da yazdım. Bu takımda kimler kimler oynadı. Kimlere ne şanslar verildi. Eğer bu adam gider balta hala oynamaya devam ederse izlemem maçları. Bu balta en büyük hain. Antalya maçında necati yi bırakıp gol atmasına izin veren bi adam bu. Eğer baltayi göndermez inşua yi gönderirlerse yazıklar olsun. Çok çok fazla hakediyor kalmayı bir çok karaktersize göre. Üstelik bu adam geri döner liverpool a ve orda patlama yapar da biz de böyle aval aval bakarız insaallah...
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
tamam.sen maçlara gidiyordun değil mi ?
hakan balta hep böyleydi neredeyse... az önce 2008-2009 Benfica maçımızı izledim orada takımın sabriyle beraber resmen göze batıyorlar. sabrinin auta pasları hakan baltanın topun nereye gideceğine bakmadan topa vurması...
Kesinlikle kalmasi lazim bence...
Yedek olsa süper bir yedek olur, direk oynarsa idare eder en azindan savasiyor ve teknigi iyi