Şimdi Ara

Emniyetten Randevu Almıştım Gidemeyeceğim (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 7 kasımda direksiyon sınavını geçtim kurs 1 hafta 10 gün içinde dosyanız hazır olur dedi bu hafta kursu aradım milli eğitimden sertifikaları bekliyoruz büyük ihtimalle bu hafta içinde elimizde olacak dediler bende gittim cuma gününe (yarın) randevu aldım ve hala dosya için mesaj atmadılar büyük ihtimalle yarın çıksa da yetişmez yani randevuya gidemeyeceğim sitede iptal seçeneği de göremedim randevuya gitmezsem tekrar randevu alamama gibi bir sorun yaşar mıyım tekirdağdayım bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• site de şöyle yazıyor eğer geç kalırsanız veya gelmezseniz 1 ay içinde bir daha randevu alamıyorsunuz.iptal seceğini ben de var.

http://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/

iptal görüntüleme kısmı var buradan halledebilrisiniz.
  • Tekirdağda olduğumu belirtmiştim sonraki haftaya randevu aldım sorun olmadı ehliyetimi de dün teslim aldım sağolun cevabınız için.

• kardeşim bişey sorcam emniyette memur dosya işlemlerini yaptıktan sonra küçük bi kağıt felan verdimii üzerinde renkli sayı damgası basılı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa5152

kardeşim bişey sorcam emniyette memur dosya işlemlerini yaptıktan sonra küçük bi kağıt felan verdimii üzerinde renkli sayı damgası basılı ?

Vermedi hocam yarım saat içinde kartı bastılar zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.