Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.381
Cevap
10
Favori
446.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mangalay

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun bende kuşatmalarda kasıyor anlamadım steam üzerinden satın aldım yine kastı bunun çözümü nedir?

Kuşatmalarda kasma olayı kalabalık ordu olunca bende de oluyor. Çok yüksek ihtimalle işlemci darboğaz yapıyor. Bu oyundan tam zevk almak için çok güçlü sistem gerek, 2+2=4 yani.

Hocam orası öyle fakat işlemci ve ekran kartı bakımından oyunda kasma olacağını sanmıyorum..Tekrar silip indirdim şu anda deneme yapacağım eğer yine kasarsa yazık olacak 15 dolara.

Boşuna denemeyin bence, yine kasar. Ya da ayarları düşürün.

Cidden çok sağlam sistem istiyor. Son seriler için konuşursak mesela ekran kartı en az nvidia gtx660ti ya da amd hd7870 olmalı, işlemci de i5-3570 falan. AMD pek yemiyor son çıkan TW'lerde hem ekran kartı hem işlemci olarak. optimizasyon sorunu mevcut özellikle amd için

Biliyorum da söylüyorum yani yıllardır oynuyorum

Doğrudur hocam fakat N:TW kasma yapmıyor en son ayarlarda darthmod yüklediğim taktirde ne kuşatmalarda nede meydan savaşında kasıyor sorun oyunda olmalı diye düşünüyorum.Şimdi bir deneme yapacağım bakalım umarım olur..

sorun oyunun optimizasyonunda zaten başka birşeyde değil. n:tw base olarak bu oyunla aynı ama optimizasyon sorunlarını giderdiler

Şu anda girip denedim ufak çaplı bir kuşatma yaptım kasma yapmadı..Zaten kuşatmalarda kasma top atışları ile kaleyi yıktığım zaman meydana geliyordu aynı şekilde kaleyi 2 yerinden yıktım problem olmadı..Sanırım düzeldi.

• Oyunun Türkçe yaması 1.5 ve gelen DLC ler ile uyumlu mu?
    Ona göre oyunu orjinal alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Oyunun Türkçe yaması 1.5 ve gelen DLC ler ile uyumlu mu?

evet uyumlu ben goty paketi ile kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

sağolun,en kısa zamanda alacağım oyunu tam arşivlik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

sağolun,en kısa zamanda alacağım oyunu tam arşivlik.

rica ederim ben 1.5 yıl önce aldığımda 40TL idi şimdi 20TL ye düşmüş dediğiniz gibi hele bu fiyata tam arşivlik tüm DLCler dahil.
  • Osmanlı ile en zorda başlayınca bildiğiniz gibi avusturya ve venedik üstünüze çullanıyor. bundan kurtulmak için venedik ile mora-bosna takası yapın. sırbistan'ı da hollandaya verin. avusturya müttefiki olan hollandaya genelde saldırmıyor o yüzden sizinle bağlantısı kesiliyor. venedik'in de sadece deniz yoluyla size saldırma ihtimali kalıyor. tabi bir de rus tehlikesi var onlarla da barış imzalamak pek zor değil bunları neden söyledim bilmiyorum
  • Beyler oyundaki yapay zeka ne alemde acaba? Medieval 2'yi çok uzun süreler oynamış biri olarak yapay zekasından hiç memnun değildim, tüm dünyayı fethetmiş durumdayım, adamın tek yeri kalmış ona rağmen hala bana savaş açmaya çalışıyordu. Bu oyunu da bi kere kurdum pc'ye,onda da çok fazla modernmiş gibi geldi. Herkeste tüfekler falan olunca soğur gibi oldum ama oyunun diplomasi kısmı mantıklıysa eğer tekrar kurmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Beyler oyundaki yapay zeka ne alemde acaba? Medieval 2'yi çok uzun süreler oynamış biri olarak yapay zekasından hiç memnun değildim, tüm dünyayı fethetmiş durumdayım, adamın tek yeri kalmış ona rağmen hala bana savaş açmaya çalışıyordu. Bu oyunu da bi kere kurdum pc'ye,onda da çok fazla modernmiş gibi geldi. Herkeste tüfekler falan olunca soğur gibi oldum ama oyunun diplomasi kısmı mantıklıysa eğer tekrar kurmayı planlıyorum

En zorda Osmanlı ile iyi zorluyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Beyler oyundaki yapay zeka ne alemde acaba? Medieval 2'yi çok uzun süreler oynamış biri olarak yapay zekasından hiç memnun değildim, tüm dünyayı fethetmiş durumdayım, adamın tek yeri kalmış ona rağmen hala bana savaş açmaya çalışıyordu. Bu oyunu da bi kere kurdum pc'ye,onda da çok fazla modernmiş gibi geldi. Herkeste tüfekler falan olunca soğur gibi oldum ama oyunun diplomasi kısmı mantıklıysa eğer tekrar kurmayı planlıyorum

Aslında tam olarak sormak istediğim o değildi. Diplomasi kısmı eski oyunlardaki gibi mantık hatalarıyla mı dolu yoksa düzeltmişler mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Aslında tam olarak sormak istediğim o değildi. Diplomasi kısmı eski oyunlardaki gibi mantık hatalarıyla mı dolu yoksa düzeltmişler mi?

Medieval 2'ye göre daha iyi bence,tek bölgesi kalmış bir yerin teslim olması,parayla barış sağlanması,bölge takası falan yapmak daha kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlinkPacman

arkadaşlar meraba. orjinal napoleon total war'ı yükledim. sorunsuz açıldı. yalnız campaign oynarken generallere bakmak için üstlerine çift tıkladığımda oyundan atıyor ve napoleon total war çalışmayı durdurdu diyor. aynı şeyi savaşlara girerkende yapıyor. yani bunlar olmadan da oyunu oynamak olmuyor. ekran kartı driverları güncel. yardım edebilecek olan varmı?
    ayrıca makinede orjinal empire total war'da yüklü ancak onda böyle bir sorun yok. neden böyle bir sorun oluyo? yardımlarınızı bekliyorum. teşekür ederim.

beyler bendede bu sorun var çözebilen oldumu? 50-100 tur arası atıyor oyundan.sıkıldım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

quote:

arkadaşlar meraba. orjinal napoleon total war'ı yükledim. sorunsuz açıldı. yalnız campaign oynarken generallere bakmak için üstlerine çift tıkladığımda oyundan atıyor ve napoleon total war çalışmayı durdurdu diyor. aynı şeyi savaşlara girerkende yapıyor. yani bunlar olmadan da oyunu oynamak olmuyor. ekran kartı driverları güncel. yardım edebilecek olan varmı?
    ayrıca makinede orjinal empire total war'da yüklü ancak onda böyle bir sorun yok. neden böyle bir sorun oluyo? yardımlarınızı bekliyorum. teşekür ederim.

beyler bendede bu sorun var çözebilen oldumu? 50-100 tur arası atıyor oyundan.sıkıldım artık

Hocam ben problemi, oyunu yönetici olarak çalıştırıp hallettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

quote:

Hocam ben problemi, oyunu yönetici olarak çalıştırıp hallettim

teşekkür ederim bi deneyeceğiz.geçen sene almıştık arkadaşla oyunu.ne zaman oynamaya kalksak ondada bendede hata veriyor.yazılımsal sanırım.yada bilgisayarlarımızın 64 bit oluşundan

• Türkçe yamayı nereden indirebilirim arkadaşlar pm den link atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Türkçe yamayı nereden indirebilirim arkadaşlar pm den link atarsanız sevinirim.

Upp yokmu bilen her linki indirdim yinede türkçe olmuyor oyun düzgün şekilde yamayı kuruyoruym ama oyuna girince yine ingilizce.
    Oyunu steam den oynuyorum bu arada bütün ek paketleri mevcut.
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    ben bunu kullanmıştım. sorun çıkmamıştı

http://www.oyunceviri.com/empire-total-war/
  • quote:

quote:

Türkçe yamayı nereden indirebilirim arkadaşlar pm den link atarsanız sevinirim.

Upp yokmu bilen her linki indirdim yinede türkçe olmuyor oyun düzgün şekilde yamayı kuruyoruym ama oyuna girince yine ingilizce.
    Oyunu steam den oynuyorum bu arada bütün ek paketleri mevcut.

kurulumu yaparken Türkçe dosyayı atacak yerine otomatik gösteriyor. Windows eğer 64bit ise kurulum yapacağı yeri manuel olarak tekrar göster hocam. Bende 2-3 kere aynı sorunu yaşadıktan sonra dediğim gibi kendim gösterip sorunu çözdüm. Yoksa indirdiğimiz çeviride bir sorun yok.

• Arkadaşlar elimde empıre total war orjinal dvd var.
    Fakat yüklemeye çalıştığımda cd değilde, steam yüklemeye çalışıyor
    bunun bir çözüm yolu var mı dvd yüklemek için yoksa 9 GB indirceği için kuramıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

Arkadaşlar elimde empıre total war orjinal dvd var.
    Fakat yüklemeye çalıştığımda cd değilde, steam yüklemeye çalışıyor
    bunun bir çözüm yolu var mı dvd yüklemek için yoksa 9 GB indirceği için kuramıyacağım

steam indirmiyor, dvd den yüklüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef olmuyor... Bu işin yolu nedir ?

sıfırdan sildim ve yükledim.Bitir butonuna tıkladıktan sonra
    gene steam üzerinde indirmeye çalışıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 9 Mart 2014; 13:55:50 >
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.