Bildirim
Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resimlerden oyun güzel görünüyor.Umarım bomba gibi çıkarda şöyle adam akıllı deniz savaşı yaparız. -
Evet gemi grafikleri filan çok güzel suyunda öyle oynanışta kendini daha geliştrirse tadından yenmez -
çıkış tarihi tam olarak belirlendi mi? -
Hayır, çıkış tarihi belli değil. -
valla büyük bir merakla beklediğim bir oyun
medieval kasıyor benim laptopta. Buda %100 kasar. Ama o kadar dehşet ki; oynamazsam edemem. Biraderin arkadaşının bilg.ına kurarım belki
çünki deniz savaşlarını çok seviyorum. Yelkenli gemiler filan. Tam istediğim gibi bir total war
@Bozkır Savaşçısı
rome: total war'da olupta medievalda olmayan nedir? Yani bazıları rome'yi daha çok seviyor. Ben anlayamadım bunu
Türklerin olup olmadığından alakalı değil(Az buçuk alakalı aslında) seviyorum medievalı o yüzden. Rome'de ilgimi çekmeyen bir sürü devlet var. Yani açıkçası hevesim yok roma tarihini oynamaya...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Jansay
valla büyük bir merakla beklediğim bir oyun
medieval kasıyor benim laptopta. Buda %100 kasar. Ama o kadar dehşet ki; oynamazsam edemem. Biraderin arkadaşının bilg.ına kurarım belki
çünki deniz savaşlarını çok seviyorum. Yelkenli gemiler filan. Tam istediğim gibi bir total war
@Bozkır Savaşçısı
rome: total war'da olupta medievalda olmayan nedir? Yani bazıları rome'yi daha çok seviyor. Ben anlayamadım bunu
Türklerin olup olmadığından alakalı değil(Az buçuk alakalı aslında) seviyorum medievalı o yüzden. Rome'de ilgimi çekmeyen bir sürü devlet var. Yani açıkçası hevesim yok roma tarihini oynamaya...
Rome Total War'da olan şey ilk çağ Medieval 2 Total War'dada olan şey orta çağ yani zamanlar farklı ikisinde de farklı zevk alıyorum ama ben daha çok antik çağı sevdiğim için genellikle Rome Total War oynuyorum. Yani zamanlar farklı ve ikisindende aldığım zevkin şekli değişik ikiside güzel.
-
Creative Assembly, fizik öğelerinide unutmamış ve yapıma ragdoll fizik efektini eklemeyi uygun görmüş. Günümüzde birçok oyunda (Örn: Hitman serisi) Ragdoll efekti, oyunlara gerçekçi fizik öğeleri kazandırmak için kullanılır.
Kaynak: Electronic Gaming
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 4 Şubat 2008; 17:58:07 > -
Empire Total War için yeni ssler
http://www.totalwar-turkiye.com/sitesblm/tezhaber/empire_totalwar_resim2.htm -
Ve dahası:
http://media.pc.ign.com/media/958/958390/imgs_1.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 4 Mart 2008; 23:08:04 > -
Empire Total War'ı dört gözle bekliyorum. -
İyicenek sabırsızlanmaya başladım ben
Günler geçtikçe sır perdeleri de birer birer aralanıyor. Empire: Total War'dan deniz savaşlarını konu alan bir makale ile bir kaç resim yayınlandı. Resimleri önceden yayınlıyoruz. Makaleyi ise kısa bir süre sonra sitemize ekleyeceğiz. Sabır taşına dönüşmenizi istemiyoruz, bu yüzden bir kaç kısa bilgi hiç fena olmaz öyle değil mi? 18.yy'da deniz savaşları nasıl yapılıyorsa aynısı oyuna yansıtmaya çalışan yapımcılar gerçek zamanlı konum değişimine(taktik formasyonları) ve hava şartlarına yoğunlaşmış durumdalar. Savaş esnasında dağılan filomuza dost gemilerin yardım edeceği de makale içinde yer alan bilgilerden. Moral sisteminin ise kara savaşlarına nazaran farklı olduğu üstüne basılarak belirtilmiş. Savaş esnasında denize düşen adamlarımız vücutları kirlilik oluşturmasın diye köpek balıklarına hediye edilecekmiş vb. gibi bir sürü hususa değinilmiş fakat bazı bilgilerin verilmesinden kaçınılmış. Anlaşılan oyun çıkana kadar baya bir sır perdesi aralayacağız...
http://www.totalwar-turkiye.com/sitesblm/tezhaber/empire_totalwar_resim2.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 8 Mart 2008; 0:23:20 >
-
güzel oyun, Türklerde olacak mı? mtw 2 de vardı... -
quote:
Orjinalden alıntı: vuslat06
güzel oyun, Türklerde olacak mı? mtw 2 de vardı...
Elbette olucak en çok merak ettiğim konu o zaten nasıl yapıcaklar acaba Osmanlıyı
Malum Mtw 2 biraz güçsüz yapmışlardı bizi o yönden yapımcılarla aram iyi değil -
MTW II de Türkleri çok güçlü yapmadıklarına göre Empire Total War da hiç yapmazlar bence.Tarihsel olarak bakacak olursak oyunun konusunun geçtiği dönem Osmanlı'nın gerileme dönemine denk geliyor.Ama her şeye rağmen zayıflamakta olan yapısına rağmen Osmanlı dünyada otoritesini hissettiren bir güce sahipti.Dönemin en önemli ülkeleri arasındaydı.Modern çağın gelişimine ayak uyduramaması geri kalma nedenleri arasındadır.
Bu dengeleri doğru verebilirlerse çok güzel olur.
Bu oyunu dört gözle bekliyorum.Çok büyük beklentiler içinde değilim.Strateji oyunlarında en sevdiğim dönem bu.Bir kaçyıl önce çıkan Total War taklidi İmperial Glory oyununu yavan geldiği için sevememiştim.Total War bambaşka olacak eminim. -
bu total war da kara savaşlarıda olacka değil mi:) -
Evet olacak. -
arkadaşlar çıkış tarihi hala belli olmadımı bunun yahuu :S -
Bu sefer dünya kadar rebel şehri yapmazlar inşallah gerçek sahilerinide oyuna koyarlar umarım. -
Empire: Total War'da Deniz Savaşları ile ilgili bir makale yayınlandı.
http://www.totalwar-turkiye.com/sitesblm/makale/
bu da bizim sitenin forumu. duymamış totalcilere duyurulur.
http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 8 Mart 2008; 21:54:02 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X