Çok doğru demişsin hocam.Ama artık diplomasiye önem vereceklerini düşünüyorum,çünkü yavaş yavaş Napolyon dönemine giriyoruz,tahminimce ek paket o döneme yoğunlaşmış olacak.Napolyon dönemi demek karşılıklı koasliyonlar demek artık koymaları lazım.Yoksa çöp olur,tw ek paketlerine yakışmaz,alexander olur yani xD
Orijinalden alıntı: Mens Rea
Orijinalden alıntı: LokmanHekim
Bir Daha Oyun Daha Güzel Yaparlar Artık
Serinin en berbat oyunu olmus diyelim
yok artık
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
Serinin en berbat oyunu olmus diyelim
eli yüzü düzgün bir türkçe yamayla (ing. bilmiyenler için) gayet güzel bir oyun ama iş eli yüzü düzgün bir yama bulmaya gelince göçüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KoSeKu3
quote:
Orijinalden alıntı: legolas165
İlk çıktığında bana çok karışık geldiğinden (MTW2'ye alışkanlıktan olsa gerek) 3-4 ay oynayamamıştım. PC'de yüklü bir şekilde duruyodu sadece. Sonra gaza geldim bir girdim bir daha çıkamadım öyle söyliyim. Seslerde problem yaşanıyor bazen ama yinede güzel bir oyun. Alışmak mesele.
sanırım ben o 3-4 aylık evredeyim :D hiç açasım gelmiyor oyunu
Ayni durumu bende yasiyorum !!!
Yeni cikan oyunlara basliyorum onu oynamayi canim hic istemiyor ....
Aylardir yuklu bir tur bile gecmedim !!!
twt hala çıkarmadı mı o yamayı xD komik adamlar ya oyun çıkalı kaç ay oldu hayır çevrilecek yer olsa.teknolojilerin açıklamalarını falan çevirseler bu kadar sürmez,onu çevirdiklerini de sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _mta_
eli yüzü düzgün bir türkçe yamayla (ing. bilmiyenler için) gayet güzel bir oyun ama iş eli yüzü düzgün bir yama bulmaya gelince göçüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 1337-Killa
Oyun süper ama detaycılar için.bu kadar detay olması oyunda insanı sıkıntıya getiriyor.
Empire TW'de detay falan yok.Sen birde HOİ oyna detayı gör
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
quote:
Orijinalden alıntı: 1337-Killa
Oyun süper ama detaycılar için.bu kadar detay olması oyunda insanı sıkıntıya getiriyor.
Empire TW'de detay falan yok.Sen birde HOİ oyna detayı gör
Codest birşey danışcağım bu oyunu yükleyemedim ne kadar zor yardımcı olabilirmisin ?
şahsen benim için grafik en son aşamada geliyor.Grafik detayların dudak uçurtacak kalitede olması beni hiç ilgilendirmiyor.Bu tarz oyunlarda bir nevi simulasyon yapıyoruz.Tarih simulasyonu.İşte yapay zekanın daha sağlam olmasını istiyor insan.Daha mantıklı hamleler bekliyor.Yapay zekanın zorlamasını istiyor.Ama olmuyor.Olamıyor.Belki de biz çok fazla şey istiyoruz.
Ayrıca grafik grafik diyoruz ama ETW de kızılderililerin batalyon halinde saldırmaları,ya da gerilla tarzı çarpışması gereken milis birliklerin dizilen taburlar şekliyle savaşması bana biraz saçma geliyor.Tabii kılıç kalkan dönemi savaşları tabanında gelişen bir oyun olduğu için aynı bu tarz ETW de de devam ediyor.Aslında 18 yy.artı modern dünyaya geçiş dönemi ve çarpışma şekillerinde farklılık olmasını beklerdim.Tamam yine büyük oranda ortaçağdaki gibi dizilerek savaş tekniği uygulanıyordu ama biraz da farklı şekiller olsa fena olmazdı.Mesela binaların içine mevzilenmeleri güzel bir ayrıntı ve bunun gibi daha fazla olmalıydı kesinlikle..Arazi imkanlarından daha fazla yararlanmalı idiler.Kızılderililerin tabur tabur dizilerek savaştığı nerede görülmüş yahu.Belki fazla ayrıntı diyeceksiniz ama güzellikler ayrıntılarda gizli oluyor işte.O yüzden hayran kaldığım medieval ambiyansını empire da bulamadım.
yapay zekanın sağlam olmadığı yerlere bir iki örnek verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: _mta_
yapay zekanın sağlam olmadığı yerlere bir iki örnek verebilirmisiniz
Gemilerin çıkartma yapamaması , şehirden asker çıkarıp savunmasız bırakmak , savunmasız şehirlerin yanından geçip farmlara dalmak , biraz kayıp alan ordunun beyaz bayrak çekmesi ve daha neler neler.Bunların hepsini oyunda yaşadım.Hele en sondakini Osmanlıyken Rusyaya karşı yaşadım.
gemilerin çıkartma yapmaması derken adam alıp indirmeyi kastediyorsanız onun yapıldığını sanıyordum şehirden asker çıkarmak şehir savunmasız kalmuyor bildiğim kadarıyla küçük askeri birlikler duruyordu büyük savunmayı da kendin yaptığın askerlerle yapmak daha mantıklı bence.savunmasız şehir mevzusu keşke benimde başıma gelse rusya nerde savunmasız şehir varsa oraya giriyor beyaz bayrak ise bence en güzel yanlarından biri birkeresinde düşmanada baya azdım askerlerimi ağaçığa koydum (tüfeklileri). cemaat ları önlerine koydum atlılar arkadan dolaştırdım vs. sonunda düşman kaçtı.. Yani bunu avantaj olarak kullanabilirsin bence. tabi ben acemice bunları yapıyorum senin gördüğün başka açıklar olabilir saygılar..
Ben sevdim ama stratejiden anlamayan adam sevmez tabi
ses problemlerınde dolayı daha baslamadım yuklu olmasına ragmen sonra ses sorununda ustunde durmayınca oyuna hıc oynamadım aylardır ama sılmekte ıstemıyorum :S
bence en ıyı total war rome ıdı umarım.ıkıcısı gelır
Ben grafik peşinde değilim,deniz savaşıda varsın olmasın ama ben Medieval 1 deki sürükleyiciliği istiyorum arkadaş.Başlarım tüfeğine topuna bir mızrak verin bana :S
Gemiyle çıkartma yapılamamasını hala düzeltemediler mi?Bilgisayardan kaldıralı uzun süre oluyor o yüzden soruyorum.Benim anlamadığım,Rome:Total War'da bile olan gemiyle adalara vs. çıkartma yapma özelliğini bu oyunda nasıl yapamazlar?Oyun zaten Amerika ve Hindistan'da sömürge kurma zamanında geçiyor ama yapay zeka gemiye adam yükleyemediği için ne Hindistan'a ne de Amerika'ya adam taşıyabiliyor.Zaten yabancı forumlara bakarsanız oyunun serinin eski oyunları kadar sevilmediğini anlarsınız,oyunu çok acele çıkartmışlar sanki,çok bug var,yapay (geri)zekadan bahsetmiyorum bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme