Şimdi Ara

Empire Total War Türkçeleştirmek için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu empire total war'ı türkçeleştirmek için hangi dosyayı kullanmam gerekiyor ve programı? Aklımda bazı olan yerleri türkçeleştirmeye çalışacam.

• ama yorumlarda cümleler devrik olduğu için bişey anlaşılmıyo denmiş öylemidir denedinizmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

http://www.turkceyama.com/24/4217/Detay/Oyunlar/Empire_Total_War_100_Turkce_Yamasi.html

Bir arkadaş %100 çevirmiş.

Saol
  • Maalesef denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vıctorya

ama yorumlarda cümleler devrik olduğu için bişey anlaşılmıyo denmiş öylemidir denedinizmi ??

Ben denedim cümlelerden gerçekten bişey anlaşılmıyor,tamam türkçe ama kelimeler cümlelerin saçma sapan yerlerinde sanki google çeviriciye komple metinler kopyalanıp çevirtilmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fflamingoo

quote:

Orijinalden alıntı: vıctorya

ama yorumlarda cümleler devrik olduğu için bişey anlaşılmıyo denmiş öylemidir denedinizmi ??

Ben denedim cümlelerden gerçekten bişey anlaşılmıyor,tamam türkçe ama kelimeler cümlelerin saçma sapan yerlerinde sanki google çeviriciye komple metinler kopyalanıp çevirtilmiş gibi.

• türkçe yamayı totalwar türkiye sitesi yapıyor ama biraz uzun sürecek gibi. ama tabiki oranın yaptığı yama gerçekten kaliteli olacaktır.
  • Total War Türkiye'nin Çeviri Takımında yer aldım zamanında, benim de payım var çevirilerde. Şu kadarını söyleyebilirim ki, abuk sabuk bir türkçe yamadan kat be kat güzel olacak sonuç. Crysis veya CM2010 daki gibi bir türkçe ile oynayabileceksiniz.

Ama üzerinde çalışılıyor, vakit alıyor o ayrı...
  • http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=43366.0

Yukarıdaki linkten ETW ın türkçe yamasını takip edebilirsiniz. Uzunca bir zamandır ses çıkmıyordu takımdan ama son zamanlarda hareketlenmeler oldu,hatta takımı yeni kişileri aldılar. 1 ay gibi bi zaman için çıkabileceği söyleniyor. Umarım öyle olur.

Medival Total War ı ufak tefek türkçe yamalarla oynadm ama ne yaptığımı bilmeyerek oyunda ilerlemek çok can sıkıcı,ezberden gidiyodum,deneme yanılma yoluyla buda hiç sağlıklı değil :)
  • Hayır, bir ay gibi bir laf kesinlikle geçmedi, ki çeviri takımının başkanı kesin zaman verilmesine şiddetle karşı. Hem metin dosyaları tamamlansa bile en az iki haftalık daha işi var, versiyonlara uyarlanması, denenmesi vs. vs. Zaten son gelen updateler metin dosyalarını epey bir değiştirdi, çok iş çıkabilir belki de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.