aynen hacı check it down! man yeah give me 5 finish him
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
Kendine bu adamı örnek alacağına sen kendin bir ekol ol daha kolay olur yahu bu ne böyle
bilader space inde 8 gram nikotini dinledim keşke emre abine dinletmeseydin umarım dinlememiştir kusura bakma doğru söylemek zorundayız
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
Kendine bu adamı örnek alacağına sen kendin bir ekol ol daha kolay olur yahu bu ne böyle
örnek alan kim ya
başlığı açan
quote:
başlığı açan
alıntıyı benden yapmışsında
quote:
quote:
başlığı açan
alıntıyı benden yapmışsında
olur o kadar yanlışlık
o adam niye çömelmiş çaktırmadan ihtiyaç mı gideriyor tuvalete yetişememiş mi anlamadım ki napıyo
ya böle demeyin ya bülent ersoyu örnek alsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
ya böle demeyin ya bülent ersoyu örnek alsaydı
guzel di
Hamdullah ile görüştüm. Bana peynirli lahmacun konusunda sonsuz destek verecekmiş. Ben aslında zübeyir abi ile de görüşsem mi acaba. Ona başka forumda bir tarif verdim. O söyledikleri doğru muydu? Kaç yumurta katacaktı hamura söylemedi.
Yaa de git ALLAH'ını seversen emre abisiymis esrarıymış (;
Anan-baban ne iş yapar senin ebeveynlik yapmadıgı kesin iş bize kalıyor buralarda
Emre abin özenti sen ondan özenti..!
Kadıköy Acil'in en tanınmışı falan diyince bende doktor sandım Meğer hasta bakıcıymış
Şu rap dünyasına hastayım yaa Çok güldürüyolar beni
Meclis-i Ala mı ne vardı bi ara noldu onlar
Bi arkadaş var rap - hiphop - r&B bilmem ne abzürt abzürt şeyler dinliyo Ondan duyduydum
Özenti Rapciler 4eva
quote:
Orjinalden alıntı: kafeinn
Hamdullah ile görüştüm. Bana peynirli lahmacun konusunda sonsuz destek verecekmiş. Ben aslında zübeyir abi ile de görüşsem mi acaba. Ona başka forumda bir tarif verdim. O söyledikleri doğru muydu? Kaç yumurta katacaktı hamura söylemedi.