Şimdi Ara

emre altuğun aşkı kıyamet klibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klibin başında ihtiyar bi adam uyanıyor yatağında onu görünce birden irkildim bir gün bende böyle ihtiyar olarak uyanacağım dedim o anda bir acayip oldum klip de güzel aslında adam ın aşkı hangii kadın layık buna ve hangi kadın sevebilir böyle???????????????????????

• Güzel klipti valla....Sadık olan bayanlar aynı aynı o kadın gibi sevebilrler....
  • özellikle klibin sonunda yaşlı amca'nın sevgilisinin olmadığını artık anlayıp evde ışıkların sönmesi baya bi etkileyici idi.
  • güzel klip bi tanede ben çekeyim
  • bu klibi indirebileceğimiz bi link warmı arkadaşlarr??????????????? bilen lütfen sölesinn
  • Gerçekten çok güzel bir klip. Erol Günaydın oynuyor klipte. Gerçekten çok hüzünlü bir klip. Download linki varsa verin lütfen.
  • GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ KLİP EN AZ ŞARKI KADAR SÜPER İLK SEYRETTİĞİMDE ÇOK DUYGULANMIŞTIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3033672/tm.htm

Download linkini üç beş gün önce vermiştim ama kimse takip etmiyo ki ...... + bir de klibi indirip kenara çekilenler var , teşekkür falan istediğim yok , bi "tamam" yazın....... nokta , virgül falan koyun da kaç kişi indiriyor onu bileyim .. böyle giderse bundan sonra klip yayınlamayacam bu forumda valla , post arttırma çabasında falan da değilim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 10 Haziran 2005, 19:53:41 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.