Şimdi Ara

Mancini-Ceyhun aşkı?( Leyla ile Macnun aşkından daha büyük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Batman_Begins Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir abi bunların ilişkisi? Bu Ceyhun'u niye zorla oynatıyor bu adam? Dün sırf Ceyhun'u çıkarmamak için saçma sapan değişiklikler yaptı,milletin yerini değiştirdi.

Yok ya yok oyuncu seçimi cidden sıfır.Eboue,Umut,Ceyhun gibi adamlarla gitmez bu iş.Dün oyundan çıkan Berk bile Umut'tan çok daha faydalıydı.Sen saçma sapan oyuncu tercihlerinle,taktiklerinle orta sahayı rakibe ver sonra da 4 gol yeyince hakemdi şuydu buydu diye saçmala...

Size söyleyeyim ne Mancini ne de yönetim durumdan memnun.Yönetim göndermek istiyor Mancini de tazminat peşinde.Herif zaten hayatını tazminatlar üzerine kurmuş.

Açık söyleyeyim şu adam gittiği gün sevinçten ağlayacağım.Takıma hiç bir şey katamaz mı bir insan? Geldiğinden beri en ufak faydası oldu mu acaba çok merak ediyorum.Kadroya laf edenler var forumda.Her puan kaybettiğimizde bu arkadaşlar kadroya sövüyorlar,her yendiğimizde de Mancini'nin futbol zekasını övüyorlar.Geçeceksiniz beyler bu işi. Kadromuz gayet üst seviyede.Zaten rakiplerimiz de Barça-Madrid değil.Adamlar senin kadrondaki 3-4 oyuncunun parasıyla koca ilk 11'i dizmişler ve o şekilde gelip seni yeniyorlar ve sen hala kadro şuydu buydu... Yok öyle bir dünya.

Aykut Kocaman'ın İtalya versiyonu olan bu adama takım makım emanet edilmez.Yazık olur. İstenilen olmayınca transfer,transfer ve daha fazla transfer...Sonuç? Gene aynı.Bu adama bir sezon daha sabredilmez.Sabredilecek adam birazcık olsun ümitlendirmez,birazcık olsun bir ışık olduğunu göstermezse göndereceksin.

Önceden de yazmıştım.City'deyken her gördüğümde güldüğüm,dalga geçtiğim adam şimdi geldi bizim takımın hocası oldu.Koca bir şaka gibi resmen...Boşuna gülme komşuna gelir başına dememişler.Şu adama kaptıracağımız 9 milyona yanıyorum şimdiden.

• sen sorasin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

sen sorasin diye

Veletlik yapma.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1251377

Pencereyi kapa ?

•  Mancini-Ceyhun aşkı?( Leyla ile Macnun aşkından daha büyük)

• quote:

quote:

quote:

sen sorasin diye

Veletlik yapma.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1251377

Pencereyi kapa ?

Aferim,şimdi git öyleyse.
  • Çok kolay ama taraftar anlamak istemiyor . Meloyu daha öne atmak için defansın önüne koyuyor . Yekta biraz daha ofansif , orta sahada oynadıgında melo defansın önüne geçmek zorunda kalıyor . Orta sahada dikine oynayarak rakip defansı yaran tek oyuncumuz melo oldugu için hem ilerdeki presinden hem ofans gücünden yararlanmak istiyor . Bunun içinde elindeki tek defansın önünde oynayacak olan adamı yanı ceyhunu oynatıyor . Yani ceyhun aşkı yok adamın o mevkideki zorumlu tercih oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

Çok kolay ama taraftar anlamak istemiyor . Meloyu daha öne atmak için defansın önüne koyuyor . Yekta biraz daha ofansif , orta sahada oynadıgında melo defansın önüne geçmek zorunda kalıyor . Orta sahada dikine oynayarak rakip defansı yaran tek oyuncumuz melo oldugu için hem ilerdeki presinden hem ofans gücünden yararlanmak istiyor . Bunun içinde elindeki tek defansın önünde oynayacak olan adamı yanı ceyhunu oynatıyor . Yani ceyhun aşkı yok adamın o mevkideki zorumlu tercih oluyor

E bu dediklerinin hiç birisini yapamıyor Ceyhun o ne olacak hocam? Yekta'nın defansif yönü Ceyhun'a beş basar benim gözümde. Ayrıca takım zaten çift forvet çıkmış,Ceyhun gibi topu gördüğünde karpuz zanneden adamı da koyarsan orta saha üstünlüğünü nasıl ele geçirecek bu takım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki bildiği bişey vardır adamın yahu ? Olamaz mı ? Bi ışık görmenin dışında bişey görüyordur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustGalatasaray

Belki bildiği bişey vardır adamın yahu ? Olamaz mı ? Bi ışık görmenin dışında bişey görüyordur .

Ne gibi hocam?
  • quote:

quote:

Çok kolay ama taraftar anlamak istemiyor . Meloyu daha öne atmak için defansın önüne koyuyor . Yekta biraz daha ofansif , orta sahada oynadıgında melo defansın önüne geçmek zorunda kalıyor . Orta sahada dikine oynayarak rakip defansı yaran tek oyuncumuz melo oldugu için hem ilerdeki presinden hem ofans gücünden yararlanmak istiyor . Bunun içinde elindeki tek defansın önünde oynayacak olan adamı yanı ceyhunu oynatıyor . Yani ceyhun aşkı yok adamın o mevkideki zorumlu tercih oluyor

E bu dediklerinin hiç birisini yapamıyor Ceyhun o ne olacak hocam? Yekta'nın defansif yönü Ceyhun'a beş basar benim gözümde. Ayrıca takım zaten çift forvet çıkmış,Ceyhun gibi topu gördüğünde karpuz zanneden adamı da koyarsan orta saha üstünlüğünü nasıl ele geçirecek bu takım?

Haklısın ceyhun bunları yapamıyor ama suç onda hangi ışığı gören olduysa bu takıma alanda , o bölgedeki alternetif yapanlarda . Yektayı gercekten severim etkili oyuncudur ama defansın önünde oynayacak yapısı yok malesef .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustGalatasaray

Belki bildiği bişey vardır adamın yahu ? Olamaz mı ? Bi ışık görmenin dışında bişey görüyordur .

Ne gibi hocam?

Ben bilemem . Hafıza okuyamıyorum . AMA ATIYORUM Mesela uzun boylu biridir ve uzun boylu insanların bi yararı oluyordur defansa bu yüzden oynatıyordur vs vs . Olabilir yani .
  • quote:

quote:

Birde su var hocam hangi oyuncunun ropörtajına baksak en calısken oyuncu ceyhun diyorlar . Belkide takıma verilmek istenen bir mesaj vardır çalısan formayı alır tarzında :)

• Mancini Ceyhunu, Yaya Toure zannediyor başka açıklaması yok.
  • Ceyhun iyidir Tsye attigi gol sayesinde 30 euro kazanmistim

• Beyler şöyle şeyler koymayın adamın yüzünü gördükçe bir tuhaf oluyorum.
  • Tape

• Ceyhun dün top kaptırma rekoru kırmış olabilir.

Spiker dayanamadı yeter lan diyecekti

• Ceyhunu savunan taraftar profili bile var bu memlekette demek ki. Dunku maci izleyip de hala ceyhunu savunabilen varsa ark niyet ararim ben. Erciyes ya da elaziga filan gitse ceyhun teknik adamlari yedegin degismez adami yaparlar bizde stoper oynuyor adam. Mancininin dahi cocugu macin katili ceyhun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.