Şimdi Ara

Barış Manço'nun Ailesi ZOR DURUMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barış Manço'nun ailesi bitmek bilmeyen borçlar yüzünden zor günler yaşıyor. Manço'nun eşi Lale Manço geçen hafta Objektif'e konuk oldu.

Lale Manço, Barış Manço'nun kefil olduğu 800 bin dolarlık borca karşılık 6.5 milyon YTL ödemelerine rağmen hâlâ kendilerinden 1.5 milyon YTL temerrüt faizi istendiğini söyledi.

Yayına telefonla katılan Doğukan Manço ise bir mektup yazarak Başbakan Erdoğan'dan yardım istediğini belirtti. "Sayın Başbakanım" diye başlayan mektupta Doğukan Manço, 10 milyon dolarlık servetlerine el konulmasına rağmen halen kendilerinden 1.5 milyon YTL istendiğini ve bu konuda kendilerine yardım etmelerini istediğini kaleme aldı.

Manço ailesi dün de Star TV'de Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Lale Manço "Barış'ın ölümüyle birlikte kabus gibi günler başladı. Her şeyimizi verdik ama yine de bitmiyor. Ödeyecek gücümüz yok" dedi. Barış Manço'nun üvey babası Müvittin Kocataş gözyaşları içinde yaşadıkları dramı şöyle anlattı:

"Barış Manço'nun kefil olduğu 800 bin dolarlık borcun faiziyle birlikte ödenmesini ortağından isteyeceklerine ailesinden talep ettiler.

(ORTAĞI Sibel CAN'ın KOCASI SULHİ AKSÜT)

Hacizler gelmeye başladı. Donumuza varıncaya kadar aldılar. Barış'ın Amerika'da okuyan oğulları Doğukan ve Batukan da çok zor günler geçiriyor. Borcu ödemek için taksi şoförlüğü, otoparklarda bekçilik yapıyorlar. Ama oradan alacakları parayla bu borç nasıl ödenir ki!"

• Allah yardımcıları olsun, ne diyelim. Barış abi çok erken gitmiş gerçekten.
  • üzüldüm valla... çok severdim Barış Manço yuda.
  • Bizim arkadaşım amcası olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bizim arkadaşım amcası olurdu

• ender sanatçılarımızdan briydi Barış Manço.ailesinin bu durumda olması üzücü.of ya aklıma geldi şimdi.gitar kursunda bile ilk öğrettikleri şarkı 'Gülpembe' idi.özledik valla yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci
    "Sayın Başbakanım" diye başlayan mektupta Doğukan Manço, 10 milyon dolarlık servetlerine el konulmasına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barış Mançoyu sevmemiz ailesine ayrıcalık tanınmasını gerektirmez , senelerdir 1 tas çorba , somun ekmekle yaşayanlar ne yapsın , riske giriyorsan sonuçlarına katlanacaksın , bu işin sonunda ne olduğu belli, kimse kimseye zorla senet imzalatmıyor.
  • Oldum olası gıcığım zaten sibelede sulhiye de !
  • Rahmetle Anıyoruz Barış abiyi :)

sanat dünyasinda okadar kişi var neden yardim etmiyolar. bide sibel can nasil olurda böle bişeye izin verir anlamadim. ilginc....
  • Nerde şaklabanlar var paraları götürür böyle değerli insanlarda bu hallere düşerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Haziran 2008; 2:02:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Nerde şaklabanlar var paraları götürür böyle değerli insanlarda bu hallere düşerler

• barış manço varlıklı bir adamdı. kendisi öldükten sonra ailesinin bu hale düşmüş olması çok üzücü.
    sibel can ın kocasının neden asıl borçlu olmasına rağmen bu borcu ödemediğini ise açıkça yazmamışlar.
  •  Barış Manço'nun Ailesi ZOR DURUMDA

• bu günlerde insanların çoğu zor durumda. Allah yardımcımız olsun.
  • Tohumuna para mi saydik napalim.

Biz mi dedim git borç yap
  • Barış Manço yu rahmetle anıyoruz.:(

10milyon $ ı almışlar bide daha para istiyorlar yazıklar olsun .. böyle yapanların hepsine
  • Arkadaşlar bu işin kolayı var.

Temerrüt zaten fazlasıyla ödenmiş, 1.5 milyonu da sicili temizlemek için istiyorlar. Yani amaç para tırtıklamak...
    Aklınızda olsun ileride ticarete atılmak isterseniz siz de faydalanabilirsiniz, anlatayım;
    10 lira borcunuza temerrüt olarak 50 lira ödediniz ve banka hala para istiyor diyelim. Ödemeyin, üstünüze hiçbir şey yapmayın (ev, araba vs.) çünkü zaten borç ödendi gözüküyor ama fiili olarak kayda geçmesi için biraz sabır gerek... Yani şöyle
    5 sene süre zarfı var, bu 5 sene kredi çekemezsiniz, dediğim gibi üstünüze de bir şey aldırmayın. Sonra zaman aşımına uğrayıp borcunuz kalkıyor, siciliniz temizleniyor.
    İşin 2 kısmı var! Bu da önemli;
    Size apansız bir telefon gelir, mesela yukarıdaki olayı ele alalım. 1.5 milyon borcunuz var x bey diyorlar, siz "evet ama ödeyecek gücüm yok, zaten bir sürü para ödedim borçun bilmemkaç katı..." diyorsunuz. Firma size teklif götürüyor. "Zaten çoğunu ödemişsiniz, boşverin 1.5 milyonu bize 100 bin verin, anlaşalım." diyor. Bunun sebebi ne, mesela kredi kullanmak istiyorsunuz ama siciliniz kirli olduğu için vermiyorlar. 100 bin dolar size cazip geliyor, ödeyip kurtuluyorsunuz. Ha ödemezseniz birkaç sene dişinizi sıkıp zaman aşımını beklemeniz gerek...
    Bunları amme hizmetine anlattım, detayı daha var ama yarın öbür gün iş yaparken aklınızda bulunsun

• Bu Ülkenin yüzde 75 i fakirlik sınıfında yaşıyor. Barış mançonun ailesi zor durumdaymışta çok büyük iş olmuş. ne farkeder ha barış mançonun ailesi ha mehmet amcanın ailesi. biz ülke olarak bundan kaybediyoruz işte. Su testisi su yolunda kırılır bu kadar basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci
    "Sayın Başbakanım" diye başlayan mektupta Doğukan Manço, 10 milyon dolarlık servetlerine el konulmasına

ne var bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 11 Haziran 2008; 11:12:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.