Şimdi Ara

Emre Aydın Avrupa’nın En İyi Sanatçısı ödülünü aldı, MTV Avrupa Müzik Ödülleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emre Aydın Avrupa’nın En İyi Sanatçısı ödülünü aldı, MTV Avrupa Müzik Ödülleri

Vaybeee, biriki şarkısını severim zaten..

Emre Aydın Avrupa Fatihi!

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Emre Aydın, tüm ülke birincilerini sollayarak birinci olmayı başardı. İngiltere birincisi, dünyaca ünlü şarkıcı Leona Lewis’i bile sollayan Emre Aydın artık Avrupa’nın En İyi Sanatçısı...

En iyi Türk sanatçı ödülü’nün sahibi olan Emre Aydın Liverpool’da, Avrupa'nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen “ MTV Avrupa Müzik Ödülleri” töreninde, 06 Kasım Perşembe gecesi açıklanan oylama sonucunda “AVRUPA’NIN EN İYİ SANATÇISI” olmayı başardı ve dünyaca ünlü yıldızlar; Beyoncé Knowles, The Killers, Kid Rock, Duffy, Pink, Take That, Tokio Hotel, SugaBabes, Solange Knowles, Grace Jones ile aynı sahneyi paylaşma şansını elde etti…

En İyi Sanatçı'nın kimin olacağını belirlemek için 12 Ekim 2008 tarihinden bugüne tüm dünyadan gelen oylarla MTV Türkiye’nin adayı Emre Aydın Avrupa’nın Fatihi olmayı başardı. Bu yolda önce Hadise, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Hande Yener ve Hadise’yi eleyerek MTV Türkiye birincisi olamayı başaran Emre Aydın, katılan 21 Avrupa ülke birincilerini bile geride bırakarak “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” oldu.

Dünya'nın bir numaralı müzik televizyonu olan MTV, dünyanın 168 bölgesinde, 23 farklı dilde yayın yapmakta olup; ortalama 400 milyon hanede izlenmektedir. Dünya üzerinde yaklaşık olarak 1 milyar kişi tarafından takip edilen MTV, 09 Kasım gecesi kaçıranlar için MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesini tekrar ekrana getiriyor.

http://www.mtv.com.tr/newsID.aspx?NewsId=3938

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 7 Kasım 2008; 5:37:30 >

• Neye göre birinci bir de onu bilsek, seyircilerin oylarıysa boş iş bu bizim Türkler malum zaten yağdırmışlardır oyları.
  • Emre aydının oraya gitmesi bile sacmalık baslı basına. Evde oturup butun gun ınternetten oy veren kızların oylarıyla oraya gitti.Bana gore hıc hakkı degıldı .Sagopa Kajmer yada Hayko Cepkin'den birinin hakkıydı oraya cıkmak ama neyse artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Neye göre birinci bir de onu bilsek, seyircilerin oylarıysa boş iş bu bizim Türkler malum zaten yağdırmışlardır oyları.

Yani.DH'de gerek Müzik odasında gereksede Konu Dışında bunun için konular açıldı.Oylar kullanıldı.Sınırsız oy hakkıda olunca Emre Aydın 1.oldu..

Emre'e gelene kadar Leona Lewis vardı.
  • İsmini birkaç defa duydum sanırım ama yüzünü görsem tanımam desem abartmış olur muyum ?
  • ben hakettiğine inanıyorum.oylamanın adil olduğunu söleyemeyiz ama emre aydını tebrik ederim.
  • Bunlar önemli değil, sonuçta dünyaca ünlü sanatçılarda bu şekilde ödül alıyorlar,
    asıl olması gereken bu şeylerler reklam yapıp, Grammy Ödül ü almaktır..

Grammy Ödülü alınca zaten, büyük reklam oluyor, dünyaya daha rahat açılıyorsun...
    Tabi açılmak istersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler Emre Aydın'a...
    Haketmiş haketmemiş kısmıyla ilgilenmiyorum. Farketmez benim için.
  • Bende diyorumki tamamen pc basında butun gun evınde oturan emre aydın hayranı belli bir kitlesi var zaten adamın sadece yakısıklı dıye oy veren kızlar bunlar (Simdi Kıskanma diyenler olabılır) MAdem cıkıs yaklayanlara verıcekler Fatih Ürek de ıyı cıkıs yaptı bu sene Türkiyede Yada Ferhat göcer o adamlar nıye yarsıta yok ? .Gecen hafta beyaz showa cıktı canlı performans yaptı yanı canlı sarkı soyledı ıgrenctı acıkcasıı.Bu kadar mı rezalet ses ve orkestra olurr bir adamda.Sarkıyı okuyor ama sadece kendısı duyuyor ses cıkmıyor, Orkestrası desen ha keza aynı.Yani akıl alıcak ıs degıl sınırsız oy kullanma olursa sonucta bu olur.Gercekten hakeden varsa o odulu 2 kişi vardı yarısanlardan hakeden 1. Sagopa Kajmer'dir , 2.'de Hayko Cepkin 'dir .Yani en iyi cıkış yakalayan Türk sanatcı bence bu 2 sınden brıısdır.Neyse uzatmayayım ama gercekten canlı sekılde oyle soluyorsa sarkı bu emre aydın rezıl eder bızı MTV Müzik ödüllerınde.
  • Tebrik etmek gerekir,

Sagopa olsaydı daha iyi temsil ederdi bence ancak bu adamın da sesi çok güzel be.
  • sagopa kajmer in hakkı yendi MTV YE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Neye göre birinci bir de onu bilsek, seyircilerin oylarıysa boş iş bu bizim Türkler malum zaten yağdırmışlardır oyları.

Yani.DH'de gerek Müzik odasında gereksede Konu Dışında bunun için konular açıldı.Oylar kullanıldı.Sınırsız oy hakkıda olunca Emre Aydın 1.oldu..

Emre'e gelene kadar Leona Lewis vardı.

leona lewis de aday mıydı? emre aydın aldı hemde çok ilginç ya. bu adamda ne ses var ne müzik ne şarkı sözü... ne diye bu kadar beğeniliyor anlamıyorum, tabi ödülün türkiyeye gelmesine sevindim ama geçtim avrupayı türkiyede bile bu adama gelene kadar kaç kişi vardır emre aydından daha iyi.

• Dün akşam televizyonda izlemiştim.Bir yöntem bulmuşlar , normalde 1 ipden 1 mesaj atılıyor gibi bir kural var ya hani.Onu deşifre etmişiz bir yöntemini nulmuşlar istediğimiz kadar oy atabilmişiz yani.Eğer doğruysa haksız birinclik olmuş Emre Aydın'ı severim ama Avrupa'da ne zaman dinlenmeye başladı ki çıkalı daha ne kadar oldu ki en iyi olsun :S
  • Bencede oylamada bir yamuk var Emre Aydın Türkiye'de doğru dürüst dinlenilmiyor yabancı memlekette sesini nasıl duyuracak?
  • oylama kısmını bilemiyorum ama tüm olayı pc başında oy yağdırmak olarak yansıtmak ne kadar doğru.sonuçta leona lewis de irlanda ve ingiltere adına yarıştı.o zaman loeona lewis de 1. olsaydı ona da oy çokluğu diyebilecekmiydiniz? hayır neden büyük sanatçı ona herşey yakışır.emre aydın kazanınca'' zaten ancak oylamayla 1.olur'' emre aydın'ın müziği kulağa hoş geliyor.yabancı bir insan bile gitar çalınırken oturup dinler.

emre aydın, sagopa, hayko farketmez.türkiyenin adı bu gibi isimlerle duyulması çok olumlu. en azından ema ödüllü bir sanatçı olarak daha dikkatli olurlar ,daha kaliteli işler yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.