Şimdi Ara

Emre Mor en iyi 5 genç futbolcu arasında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renato sanches astı astı. Polonya 1-1 Portekiz. yukaridaki arkadasi bekleriz buraya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cad Bane

renato çöp diyen lütfen ama lütfen futbol izlemesin

golünü de attı
  • Dortmund değil, düzelteyim hemen. Bayern München.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 30 Haziran 2016; 22:41:19 >
  • Renatonun 35 ettiği yerde Emre'nin hakki 50'dir

• Bazı elemanlar oyuncuların adını ilk kez duymuş, arkadaş turnuvayı nasıl takip ediyorsunuz siz ya :)

Renato transferinden sonra daha bi merak edilen oyuncu oldu, yaşına göre bölgesinde ekstra olgun oynuyor. Zaten Benfica'da kısa sürede patlama yaşadı.

Kimmich oyunun çoğu noktasında kendine yer bulabiliyor, ortasaha olmasına rağmen sağ bek ve kanat rolünde bile oynadı. Uzun süre ismini duyarız.

Emre Mor, müthiş bir potansiyele sahip hepimizdeki korku aynı bu potansiyel böyle patlamaya devam mı edecek ? Yoksa önemli bir ligde sönecek mi ?
    Bence Turnuvada ben geliyorum mesajını çok iyi verdi, kaldı ki Dortmund adamı hız kaybetmeden alışından belli...Çok düşük ihtimalle ortalama bir oyuncu olur, bu tempoyla yükselirse Ülke adına önemli sembol oyunculardan biri olur.
  • Kimmich çok iyi beyler.
  • Emre harika, Sanches çok iyi, kimmich fena değil, embolo vasat.
    (euro performansı)

• Nasil kiydiniz bu logoya ambleme
     Emre Mor en iyi 5 genç futbolcu arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Temmuz 2016; 4:10:07 >
  • Kimmich:Begenmedim. Risk almadan oynuyor. Calim atmasi gereken yerlerde geriye dönüyor. Savunmada zamanlama hatalari var, adamini kaciriyor.

Renato Sanches. 2 kez macin oyuncusu secildi. Euro 2016 perfonmansina göre, Sanchesin Emrenin cok önünde olmasi lazim. 2 kez macin oyuncusu secildi. 2 takimda Ceklere göre cok güclüydü. Oyun görüsü iyi. Yeni Davids ve Yeni Seedorf diyorlar. Seedorf ve Davidsi cok izledim. 2side 90 dakika pres yapan, oyunun 2 yönünüde harika oynayan, müthis tempolu oyunculardi. Renato sanchesin savunma yönü kötü. Temposunu da begenmedim. Dün macin genelinde yürüyordu.

Embolo, isvicre liginden takip ediyordum. Begendigim bir oyuncu. Henüz hazir degil. 1-2 seneye 80-90 m euroluk bir transfer yapar.

Emre Mor: Emre sadece Cek macinda oynadi. Karsisinda cok agir bir oyuncu oynadi ve Emre hiziyla fark yaratti. Emreyi daha güclü rakiplere karsi izlemek istiyorum. Emrenin en büyük sansi Dortmund ve Tuchel.

Benficada İsvecli stoper var. Cok iyi oyuncu. Sag bek sakatlaninca sag beke gecti. Stoperde kalsa, İsvec bu kadar kolay elenmezdi.

• Kimmich'in mevkisi değil adamı eleştirmek yanlış olur. Ortaları hakikaten berbat.
  • Kimmich'i izlemedim ama hem vasat hem de harika seklinde 180 derece farkli yorumlar görmek sasirtici geldi. :D Yalniz almanlar onu geleceğin yildizlarindan biri olarak görüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.