Şimdi Ara

EMRE'NİN GİDİŞİNİN TEK SORUMLUSU BARONİDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emre gibi bi oyuncu daha hayatta bulamayız biz. Aykut göz göre göre yolladı ya adamı geçen sene Emre siz maçlarda napabiliyoduk ki ? hiç birşey aykut neyine güvenipte emre yi yolluyor ya gidip birde topal ı alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Emre gibi bi oyuncu daha hayatta bulamayız biz. Aykut göz göre göre yolladı ya adamı geçen sene Emre siz maçlarda napabiliyoduk ki ? hiç birşey aykut neyine güvenipte emre yi yolluyor ya gidip birde topal ı alıyor.

Emre kişilik olarak sorunlu bir tip bunun haricinde çok kaliteli bir oyuncu tabi Emre gitmesine kimse birşey demedi çünkü yerine en az Emre kadar kaliteli bir ortasaha bekliyorduk o olmadı şimdi Emreyi istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

Aykut bu takımın başına yakışmıyor ki , aragones daha iyiydi bundan . Gelen gideni aratıyor

aragonesin elindeki kadro aykut hocada olsaydı küme düşmeye oynardık heralde

aragones o kadroyla şampiyon olmadı mı

5nci bitirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Ya tamam orda Aykut hoca suçlu diyelim. Zokora olayondada mı aykut hoca suçlu. Adam tam bir saatli bomba ne yaptığı belli değil. Gs deplasmanlarında ya sakat ya cezalı. Bakın futbolculuğuna laf etmıyorum. Ama sahadakı kendını bılmez tavırları futbolculugunuda bıtırıyor. Bu yuzden emrenın gıtmesı fb adına hayırlı olmustur. Yerıne mehmet topal ın alınması ıse fiyasko.

Baronı kosmayınca macı ızlerken sovmuyormusun renktas,emre senın benım yerıme adamın yuzune sovuyordu dıgerlerıde dahıl ondan adı cıktı dokuza ınmedı sekıze....

Medya parcaladı bır taraftan bır taraftan bagzı taraftarlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Ya tamam orda Aykut hoca suçlu diyelim. Zokora olayondada mı aykut hoca suçlu. Adam tam bir saatli bomba ne yaptığı belli değil. Gs deplasmanlarında ya sakat ya cezalı. Bakın futbolculuğuna laf etmıyorum. Ama sahadakı kendını bılmez tavırları futbolculugunuda bıtırıyor. Bu yuzden emrenın gıtmesı fb adına hayırlı olmustur. Yerıne mehmet topal ın alınması ıse fiyasko.

Baronı kosmayınca macı ızlerken sovmuyormusun renktas,emre senın benım yerıme adamın yuzune sovuyordu dıgerlerıde dahıl ondan adı cıktı dokuza ınmedı sekıze....

Tabi kızıyorum mücâdele etmeyen futbolcuya ama buna kızmak ceza vermek emreye dusmezki. O takımın bir hocası var. Gerek görürse cezayı o verir. Valla super finalde zokoro olayında 3 mac ceza aldıktan sonra Emre icin fb bitti. Her mac acaba Emre ne yapıcak Emre bu maçta ceza alicak mı diyerek lig bitmez. Zaten adı çıktı. Ama kendide hiç dikkat etmedi. Kendine hakim olamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Tabi kızıyorum mücâdele etmeyen futbolcuya ama buna kızmak ceza vermek emreye dusmezki. O takımın bir hocası var. Gerek görürse cezayı o verir. Valla super finalde zokoro olayında 3 mac ceza aldıktan sonra Emre icin fb bitti. Her mac acaba Emre ne yapıcak Emre bu maçta ceza alicak mı diyerek lig bitmez. Zaten adı çıktı. Ama kendide hiç dikkat etmedi. Kendine hakim olamadı.

Emre hata yapmadı demıyorum ama hoca hıcbırsey yapmadı Azız Yıldırım dısında dıger yonetıcıler zaten kukla bır dedıklerı bır dedıklerını tutmuyordu.
    E

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.