Şimdi Ara

EMRE'NİN GİDİŞİNİN TEK SORUMLUSU BARONİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emrenin gidişinin tek sorumlusu bu Cristian denen meczuptur.

Emre Cristian'la kavga eder.Nedeni de çok basit.Cristian ne koşar ne mücadele eder önündeki topa hamle yapmaz.Haliyle agresif olan Emre buna katlanamaz.Yumruk yumruğa gelirler.Aykut Kocaman olay yerine gelir Emre aynen söyler Cristiana söylediklerini, destek beklerken bir de ne görsün, Aykut Kocaman Cristian'ın yanındadır.Zaten sinirli olan Emre kendini tutamaz ve küfürü basar hem hocaya hem cristiana...

Emre o dakikadan itibaren silinir kafasında Aykutun.Ama yüreği yetmez işte yollamaya devre arasında.Bu arada olay bildiğiniz gibi 17. hafta trabzon maçı öncesi olur.Emre'nin sözleşmesi yenilenecekken bir anda bu olaydan sonra yenilenmez.Emre devre arası gidecekti ama büyükler araya girdi sezon sonunda da gitti.Gideceği daha o günden belliydi ama taraftarın kafası aklı zaten saha dışında olduğundan kimsenin haberi dahi olmadı.

Aykut Kocaman'ın Cristian ile olan bu özel bağı sonunu getirmiştir artık.Bunun nedenini kimse bilmiyor.İşin en komik yanı ise oynanan rezil ruhsuz futbola rağmen hocamız halen Cristian'ın iyi oynadığını düşünmekte ve ondan memnun.Gülermisin ağlarmısın...

Bu bilgiler kulübe yakın bir kaynaktan alınmadır.Burada yalan yanlış yazacak bir adam değilim.Bilen bilir 3 temmuzdan beri hocanın arkasında hep durdum hep umut ettim ama artık patlama noktasına getirdi.Sabrın da bi sınırı var.

• Benim merak ettiğim daha önemli bir konu var. Gs valenciayı kazıkladı sattı kazmayı. Fener niye tuttu bu adamı takıma getirdi anlıyamadım
  • Bu arada ufak bir ekleme:

Emre son ana kadar bekledi bildiğiniz gibi belki bir umut kalırım diye ama menajeri Atleticoyu da hazırda tutar.Aziz Başkan ile metriste görüşür.Aziz başkan oğlum dediği Emre'nin arkasında durmaz çünkü olay başkana yanlış lanse edilmiş, Aykut Kocaman resmen Emre mi ben mi imasını yapmıştır.

Neden transfer yapılmadığının en açık kanıtıdır sanırım.Baroniyi hoca yedek bırakmak ne kelime, Emre'nin boşluğunu onunla doldurmayı amaçladı.Mehmet Topalı kesici olarak çapa olarak geride tutup Baroniyi ortada serbest rol üstlendirdi.Futbol olarak çöküşümüzü hazırladı.

Tino Costa+Mehmet Topal bize 10 M euroya patlayacaktı şaka yapmıyorum.Ama hoca sadece Topal'ı aldı.Çıldırmamak elde değil.Keza Badelj de menajer tarafından önerildi yöneticiler sıcak baktılar ama hoca istemedi.Bunlar bizzat Abdullah Kiğılı'dan alınan bilgiler.Hatta yöneticilerin çoğu bu durumdan çok rahatsız.Abdullah Kiğılı en son hava alanında çalışan arkadaşla ayaküstü sohbet etti biliyorsunuz Bonner güvenilir bir renktaştır ve ona söylediği de aynen şu:

Transfer istiyormusun dedik, hayır dedi, kondüsyoner alalım dedik istemedi 10 milyonluk sowu kenarda oturuyor biz ne yapalım"

• quote:

Orijinalden alıntı: ontheroute66

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kiralık katilmi tutsak napsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheroute66

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Emre'yi bizim taraftar hala hain, katkısı çok fazla olmayan bir adam sandı. Bulunduğu 4 sene içerisinde yanında oynayan Selçuk gibi Baroni gibi oyunculara rağmen tek başına çevirdi orta sahayı. Top sürme desen var pas desen var teknik desen var altyapı eğitimi desen var mücadele desen var fizik desen var. Resmen hiçbir eksiği olmayan adamı bedavaya yolladık. Biz Emre'yi savununca suçlu olduk zamanında. Takım rezalet oynar ruhsuz oynar Emre der bu takımın hali ne böyle, Emre suçlu olur. O zaman söyledim sene içinde Emre Emre diye inleyeceğiz diye. Umarım daha da inleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Emre'yi bizim taraftar hala hain, katkısı çok fazla olmayan bir adam sandı. Bulunduğu 4 sene içerisinde yanında oynayan Selçuk gibi Baroni gibi oyunculara rağmen tek başına çevirdi orta sahayı. Top sürme desen var pas desen var teknik desen var altyapı eğitimi desen var mücadele desen var fizik desen var. Resmen hiçbir eksiği olmayan adamı bedavaya yolladık. Biz Emre'yi savununca suçlu olduk zamanında. Takım rezalet oynar ruhsuz oynar Emre der bu takımın hali ne böyle, Emre suçlu olur. O zaman söyledim sene içinde Emre Emre diye inleyeceğiz diye. Umarım daha da inleriz.

Alıntıları Göster
    emre iki kişilik oynardı.. yeri gelir alex yeri gelir baroni yerine oynardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

emre iki kişilik oynardı.. yeri gelir alex yeri gelir baroni yerine oynardı.

Alıntıları Göster
    Emre olayının iç yüzünü hiç bilmesem bile böyle olduğuna emindim..Adamın sahada sinirlendiği şey, kendi takımının çaresizliğiydi..Tek başına çırpınınca agresifleşir kim olsa..Halı sahada bile oluyor..Ve suçlu Emre oldu malesef bütün sene..Aykut'ta Emre'nin yanında olacak vizyon olsaydı, Baroniler Selçuklar Topallar alınmaz yollanır Emre kalırdı zaten..Fatih Terim'e verecen Emre'yi, onun elinde cevher oluyor böyle adamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Emre olayının iç yüzünü hiç bilmesem bile böyle olduğuna emindim..Adamın sahada sinirlendiği şey, kendi takımının çaresizliğiydi..Tek başına çırpınınca agresifleşir kim olsa..Halı sahada bile oluyor..Ve suçlu Emre oldu malesef bütün sene..Aykut'ta Emre'nin yanında olacak vizyon olsaydı, Baroniler Selçuklar Topallar alınmaz yollanır Emre kalırdı zaten..Fatih Terim'e verecen Emre'yi, onun elinde cevher oluyor böyle adamlar..

Alıntıları Göster
    Ben Emre'nin tum Brezilyalilarla kavgali oldugunu dusunuyorum

Carlos olsun
    Deivid olsun
    Baroni olsun
    Alex olsun.

Bana oyle geliyor.

• Bir de bu bonusun gonlu olsun diye akrabasini mi getirtip klupte gorev vermislersi o tarz haberler hatirliyorum.
    Gorende messi zanneder neden takildi bu adama anlam veremiyorum...
  • Aykut kendinde degil bence, gidin bi samar falan atin kendine getirin adami. Ibretle okudum yeminle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Aykut kendinde degil bence, gidin bi samar falan atin kendine getirin adami. Ibretle okudum yeminle...
    Ya tamam orda Aykut hoca suçlu diyelim. Zokora olayondada mı aykut hoca suçlu. Adam tam bir saatli bomba ne yaptığı belli değil. Gs deplasmanlarında ya sakat ya cezalı. Bakın futbolculuğuna laf etmıyorum. Ama sahadakı kendını bılmez tavırları futbolculugunuda bıtırıyor. Bu yuzden emrenın gıtmesı fb adına hayırlı olmustur. Yerıne mehmet topal ın alınması ıse fiyasko.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Ya tamam orda Aykut hoca suçlu diyelim. Zokora olayondada mı aykut hoca suçlu. Adam tam bir saatli bomba ne yaptığı belli değil. Gs deplasmanlarında ya sakat ya cezalı. Bakın futbolculuğuna laf etmıyorum. Ama sahadakı kendını bılmez tavırları futbolculugunuda bıtırıyor. Bu yuzden emrenın gıtmesı fb adına hayırlı olmustur. Yerıne mehmet topal ın alınması ıse fiyasko.

Alıntıları Göster
    Yazık ya bir adam sendelemesin arkadaş ardından düşsün diye tekme atan çok oluyor.İlk sezonundada Aykut Hoca için Brezilyalıları sevmiyor ırkcı diye söylentiler çıkmıştı şimdide Baroniyi manevi evlat edindiğine dair söylentiler çıkıyor.Millette buna prim veriyor arkadaşım biraz düşünün ya bu adam o Baroni ile eleme turları oynayacak ne demesini bekliyorsunuz basın toplantısında çıkıp Baroni eşeğin teki bir halta yaramaz hiç bir iş bilmez mi diyecek kendi oyuncusuna adam alınmıyorsa bunu almayan yönetimdir.Kusura bakmayın Emre iyi oynuyor olabilirdide Fenerbahçe teknik adamına küfür edip fiziki şiddet uygulayacak Fenerbahçe efsanesi Rıdvana atar gider yapcak ve ondan sonrada hiç bir şey olmamış gibi devam edecek öyle mi ?

• Vay vay vay..koskoca Fenerbahçe futbol takımı kimlerin elinde.Aykutu eleştirince de biz kötü oluyoruz.
  • quote:

Ha değinmeden geçmeyelim.Emre'nin her ne olursa olsun kendini tutması gerekirdi.Ama adam isyan ediyor işte.Geçen sene onur mücadelesi verirken koşmayan adam görünce biz de kızmadık mı?O da senin benim gibi taraftar.Emre gerçekten Fenerbahçeli.

Zokora olayı bu olaylardan çok çok sonra zaten.İş çoktan bitmişti zaten.Aykut Emre'nin söylemeye dilim varmıyor ama etinden sütünden faydalandı.Ama Emre ne yaptı, gitti armanın şerefini trabzonda oynadığı inanılmaz futbolla elden ayaktan aldı, en tepeye çıkardı.Tüm medya, gsli tsli hatta milletvekili bile hepsi üzerine gelirken o herkese göğüs gerdi Aykut Kocaman ise neyse dilim varmıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

Ha değinmeden geçmeyelim.Emre'nin her ne olursa olsun kendini tutması gerekirdi.Ama adam isyan ediyor işte.Geçen sene onur mücadelesi verirken koşmayan adam görünce biz de kızmadık mı?O da senin benim gibi taraftar.Emre gerçekten Fenerbahçeli.

Zokora olayı bu olaylardan çok çok sonra zaten.İş çoktan bitmişti zaten.Aykut Emre'nin söylemeye dilim varmıyor ama etinden sütünden faydalandı.Ama Emre ne yaptı, gitti armanın şerefini trabzonda oynadığı inanılmaz futbolla elden ayaktan aldı, en tepeye çıkardı.Tüm medya, gsli tsli hatta milletvekili bile hepsi üzerine gelirken o herkese göğüs gerdi Aykut Kocaman ise neyse dilim varmıyor....

Zokora olayı olmasa bjk maçında olacak belkıde super fınalde beraberlık bıze yarayacaktı. Aykut Kocaman son basın toplantısında ne dedi. Benim için öncelik fenerbahçenın çıkarlarıdır. Bence emreyı oynatarak doğru olanı yaptı. Kadro dışı bırakmak futbolcudan çok klube zarar verır. Sezon sonundada yollarını ayırdı. Ben bir taraftar olarak her maçta emre ne zaman birşey yapıpda atılacak diye düşünmekten sıkılmıştım açıkçası. Futbolculuğu ve mücadelesi için kimse tek kelıme edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım baroni selçuk ve bunun gibi bir çok adam bu takımdan gitmeli istemiyorum istemiyorum istemiyorum. yakasından düşsünler ya feneri bıraksınlar kardeşim gitsinler kendilerine bitane sıradan klup bulsunlar.

emreye yazık oldu adam formasının hakkını veren tek adamdı. Gidişine çok üzüldüm ve dedim zaten eger bu adam gittiyse en az 20 milyon euro ya alınır emre gibi futbolcu tabi bulabilrisen dedim .

Aziz yıldırım ciddi el atmalı bu transferlere ali yıldırım eger transfer komitesinde ise bu işi bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

arkadaşım baroni selçuk ve bunun gibi bir çok adam bu takımdan gitmeli istemiyorum istemiyorum istemiyorum. yakasından düşsünler ya feneri bıraksınlar kardeşim gitsinler kendilerine bitane sıradan klup bulsunlar.

emreye yazık oldu adam formasının hakkını veren tek adamdı. Gidişine çok üzüldüm ve dedim zaten eger bu adam gittiyse en az 20 milyon euro ya alınır emre gibi futbolcu tabi bulabilrisen dedim .

Aziz yıldırım ciddi el atmalı bu transferlere ali yıldırım eger transfer komitesinde ise bu işi bilmiyor

Alıntıları Göster
    Futbolcu olarak tabii Emre. Saha içi karakter olarak hatta yine Emre. Ama Fenerbahçe teknik direktörüne hele böyle efsane adama kimse küfür edemez. Herkes haddini bilecek. O koltukta yarın biz de oturabiliriz. Beğen begenme küfür etmeyecekti. Doğrusu yapılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Futbolcu olarak tabii Emre. Saha içi karakter olarak hatta yine Emre. Ama Fenerbahçe teknik direktörüne hele böyle efsane adama kimse küfür edemez. Herkes haddini bilecek. O koltukta yarın biz de oturabiliriz. Beğen begenme küfür etmeyecekti. Doğrusu yapılmış

Alıntıları Göster
    Aykut bu takımın başına yakışmıyor ki , aragones daha iyiydi bundan . Gelen gideni aratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

Aykut bu takımın başına yakışmıyor ki , aragones daha iyiydi bundan . Gelen gideni aratıyor

aragonesin elindeki kadro aykut hocada olsaydı küme düşmeye oynardık heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

aragonesin elindeki kadro aykut hocada olsaydı küme düşmeye oynardık heralde

aragones o kadroyla şampiyon olmadı mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.