Şimdi Ara

Emre Utkucan Galatasaray'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: bughug

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

beyler takip ettiğiniz beğendiğiniz futbolcuları twitterdan söylesek

Dortmund'un bütün listeyi verelim belki bi şeyler düşer.

subotiç i alalım keyfimize bakalım

Subotiç dedinde aklıma Football Mundial geldi, scout felan almaya gerek yok bu program zaten o gorevi fazlasıyla yapıyor Tevez meşhur olmadan 2 yıl önce, Aguerro,Subotiç ve aklına gelemeyecek kadar yetenekli oyuncuları daha 16-17 yaşındayken programda gelecek vaadedenler bölümünde yayımlanıyordu

işin o espri ve görsel boyutu elbette haklısın tv den kasetlerden topçu izleyip almak gayet doğal (ülkemizde çok oluyor bu ) ama gidip çıplak gözle izleyip sonra kasetlerini izlemek daha sağlam bilgi edinilmesi adına çok iyi olur mundial programı bu konuda çok iyi

• Galatasaraylilarin ici rahat olsun. Fatih Hoca'mizin istegi ve destegiyle dunyaya ornek olacak projeler uzerinde durmadan calisiyoruz.

eyvah fatih hocanın istediği oyuncular izlenecek :(
    paralar çöpeee
  • Emre Utkucan'ı 3 seneyi aşkın Lig Tv'den, 2 sene civarı da twitterdan takip eden birisiyim. Dünya ve Avrupa futbol bilgisi olarak piyasadaki çoğu gazeteci ve yorumcuyu satın alacak bilgi ve birikime sahip. Transfer yaptığımızda acaba yorumu ne diye merak ettiğim ender insanlardan. Çok da düzgün bir kişiliğe sahip. Hani bana sorsalar scout ekibine kimi dahil edelim diye heralde ilk söyleyeceğim isimlerden biri olurdu Emre Utkucan.

Kısacası çok güzel bir adım atılmıştır. Emeği geçenleri kutlamak lazım. Gelecek için biraz daha umutlanmamı sağlad.
  • Şimdi bu adam izleyecek, liste çıkaracak. Bu listedeki oyuncuların, gücümüz yettiği kadarını alacağız ve paf takımda oynatacağız. Performansından memnun kaldığımızı da A takıma çıkaracağız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Şimdi bu adam izleyecek, liste çıkaracak. Bu listedeki oyuncuların, gücümüz yettiği kadarını alacağız ve paf takımda oynatacağız. Performansından memnun kaldığımızı da A takıma çıkaracağız değil mi ?

Sanırım öyle olacak.

Benim altyapı olarak tek bir isteğim var. U11den U21e kadar her takım A takımın oynadığı sistemle oynasın. A takım 4-4-2 mi oynayacak. Onlarda oynasın. Hatta altyapıların tamamını 4-3-3 sisteminde oynatsınlar. İlerde çatır çatır geçeriz bu sisteme. Hiç bir sıkıntı yaşanmaz.
  • Öyleyse...

2020/2021 sezonu futbolcuları;
    Sabri Utkucan, Emre Utkucan ve Aydın Utkucan

Anlayana. ;)
  • Umarım bulduğu adamları transfer ederiz, gerçekten çok bilgili birisi kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Şimdi bu adam izleyecek, liste çıkaracak. Bu listedeki oyuncuların, gücümüz yettiği kadarını alacağız ve paf takımda oynatacağız. Performansından memnun kaldığımızı da A takıma çıkaracağız değil mi ?

Sanırım öyle olacak.

Benim altyapı olarak tek bir isteğim var. U11den U21e kadar her takım A takımın oynadığı sistemle oynasın. A takım 4-4-2 mi oynayacak. Onlarda oynasın. Hatta altyapıların tamamını 4-3-3 sisteminde oynatsınlar. İlerde çatır çatır geçeriz bu sisteme. Hiç bir sıkıntı yaşanmaz.

Barcelona modelinde böyledir zaten, a takım ne oynarsa alt yapı takımıda aynı şablonla sahaya çıkar.Böylece oyuncunun a takıma daha kolay adapte olması amaçlanır.Fakat ülkemizde böyle bir durum söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Sanırım öyle olacak.

Barcelona modelinde böyledir zaten, a takım ne oynarsa alt yapı takımıda aynı şablonla sahaya çıkar.Böylece oyuncunun a takıma daha kolay adapte olması amaçlanır.Fakat ülkemizde böyle bir durum söz konusu değil.

Sadece Barcelona değil tüm Hollanda'da sistem böyledir. Olması gerekende budur zaten. Hayır benim umrumda değil altyapıda 20 mağlubiyet almışız falan filan. Yeter ki şu sistemi oturtalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: bughug

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

beyler takip ettiğiniz beğendiğiniz futbolcuları twitterdan söylesek

Dortmund'un bütün listeyi verelim belki bi şeyler düşer.

subotiç i alalım keyfimize bakalım

Subotiç dedinde aklıma Football Mundial geldi, scout felan almaya gerek yok bu program zaten o gorevi fazlasıyla yapıyor Tevez meşhur olmadan 2 yıl önce, Aguerro,Subotiç ve aklına gelemeyecek kadar yetenekli oyuncuları daha 16-17 yaşındayken programda gelecek vaadedenler bölümünde yayımlanıyordu

Ona da gerek yok, Football Manager database'sini kullansalar yine 1-2 yıldız çok rahat düşürürüz Benim en son aklıma gelen mesela james rodriguez'i banfield'da wonderkid olarak gösteriyordu oyun, ertesi sezon Porto'ya transfer oldu, şimdi porto satsa 30dan açar kapıyı Semih Kaya'yi fm 2010 idi yamulmuyorsam, geleceğin en önemli defans oyuncularından biri olarak gösteriyordu, aradan 1.5 sene geçmeden adam a takıma çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Türkiye'de bu sistemin gerçekten uygulanacağını mı düşünüyorsunuz ? Emrecan 5000 tane futbolcu önerecek, hiçbiri alınmayacak. Geçiniz, Türkiye o seviyede değil henüz.

Ünal Aysal o seviyede.Önemli olan da o zaten.

Fatih Terim veto eder

Emre Utkucan Galatasaray'da

• Bu adam harbiden Galatasaraylı mı ? Yoksa bizde göreve başladığı için mi böyle takılıyor ?
  • Fm den bi kontrol edeyim şunu özellikleri nasılmış :
  • Aynın tırt görünümlü Ayrıca FM3 database sinde yok.Bide Başgözlemci yapmışız :D Yanlış transferrrrr
  • Anaa, bizim Emre Utkucan'mış bu.Galatasaraylıdır, belli başlı liglerdeki hemen hemen her oyuncu hakkında bilgi sahibi bir arkadaş; yalnız göreve getirildiği Japonya 2. liglerinden Kagawalar, Hulklar falan beklemeyin.Kendisine verilen oyuncu profilleri üzerinden doğru tercihi yapacak yetiye sahip bir arkadaştır...
  • salalım afrikanın savanlarına, ne kadar aygır topçu varsa bulsun, ne kadar tır lazımsa da gönderelim getirsin.. bir atletizm yarışı yaptıralım en iyi beş tanesini alalım, işte kanatlara göbeğe defansa forvete her mevkiye serpiştirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Beyler gözünüze takılan birisi olursa, mutlaka Tweet atın.

Niang

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Öyleyse...

2020/2021 sezonu futbolcuları;
    Sabri Utkucan, Emre Utkucan ve Aydın Utkucan

Anlayana. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy şimdi gördüm çok sevindim.Ligtv de Premier lig maçlarını anlatan,bilgili biri.Yorumları ve futbolcu bilgisi yüksek bir arkadaş.Vallaha hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Beyler gözünüze takılan birisi olursa, mutlaka Tweet atın.

Niang

Mbaye Niang?
    Sene başı Milan'a gitti, mümkün değil almamız. Hatta dün direği kırmış hayvan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.