Şimdi Ara

Emre Utkucan Galatasaray'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Beyler gözünüze takılan birisi olursa, mutlaka Tweet atın.

Niang

Mbaye Niang?
    Sene başı Milan'a gitti, mümkün değil almamız. Hatta dün direği kırmış hayvan.

Ne ara Milan'a gitti la?Ben Caen'de diye biliyordum .Ama direği kırdığını biliyorum.3 kişi direği götürüyordu en son .Milan kaça almış acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niang

Mbaye Niang?

Ne ara Milan'a gitti la?Ben Caen'de diye biliyordum .Ama direği kırdığını biliyorum.3 kişi direği götürüyordu en son .Milan kaça almış acaba?

3 Milyon Euro.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niang

Mbaye Niang?

3 Milyon Euro.

3 Milyonmu?Ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre Utkucan'la beraber scout ekibinin ilk meyvasını alacağız belki de. Kesinlikle bulunduğu konumu hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Türkiye'de bu sistemin gerçekten uygulanacağını mı düşünüyorsunuz ? Emrecan 5000 tane futbolcu önerecek, hiçbiri alınmayacak. Geçiniz, Türkiye o seviyede değil henüz.

1-önce oyuncunun karakterine iş disiplinine uyumuna vs bunlara bakılıyor.

2-mevkisinin gerektirdiği özellikler için istatistik tutuluyor .mesela bir fw için kaç kez çapraz koşu yapti kaç kez topla buluştu kaçını olumlu kullandı kaç şut çekti kaç ı kaleyi buldu .kaç kez kafa topuna çıktı kaçını aldı.kaçını doğru yere indirdi vs ve bu takibi en az 10 maç yapiyorlar .kriterleri karşılıyorsa önerirler istatistiklerinide sunarlar.

hoca bi adam var süper demeyle olmuyor.artı 5000 tane futbolcu önereceğini hiç sanmıyorum o kadar adamı takipte edemez.terim muhtemelen 4-5 oyuncu ismi verecek bunları izle diyecek.adam izleyip belli aralıklarla bu verileri terime bildiricek.terim bakıcak izlemeye devam yada geçiniz dicek .hizli gelişim göstereni iyi istatistikler tutturanı transfer edicek.yalı küçükse altyapiya çekicek vs.

benim bildiğim böle olur bu işler.

3- tabiki hocanında çok geniş bir çevresi var illaki şu adam süper vs gibi duyumlar alıyordur bu adam gidip o oyuncuları izleyip istatistiklerini tutar.raporunu sunar.sanırım terim enesden gol yedikten sonra sardı bu işlere :) bi kaç enesde biz bulalım fenamı olur.

4- keşke böle bu adam gibi 15-20 kişilik bir ekip olsa.her yil bir arda üretir gs altyapisi.belki bu adam böyle bir yapilanmanın mimartıda olur .kendisine bağlı bir ekip kurulabilir .yakında görürüz napicağini.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.