Şimdi Ara

emu nedir birisi tam açıklayabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar ben yeni giriyorum buraya bende uydu sistemi almayı düşünüyorum şimdi bunda kartlı veya kartsız diyolar satışta buraya baktım emu deniliyor kartla emu aynı şeymidir şimdiden saolun bide 250 milyona kadar uydu sistemi ne önerirsiniz ideal bi sistemde neler olmalı öyle çok profosyonel bi sistem diil.

• arkadaşım emu recevire yüklenen bir tür yazılımdır bununla modul yada kart kullanmadan şifresi kırılan yayınların çoğu izlenebilir değişen şifreler kumanda ile manuel olarak yada bilgisayardan güncellenebilir eğer cihaz almayı düşünüyorsan cı model modul takabileceğin bir cihaz almanı tavsiye ederim çünki emu yazılımı illegal bir yazılım olup ileride ne olacağı belli değil sonra kanallar şifreleme sistemini değiştirip bir üst sisteme geçmeye başladılar bile bu yayınların çoğu emu ile izlenemiyebilir onun için iki defa masrafa girmektense şimdiden modul girişli bir cihaz al
    cihaz fiyatları kalitesine ve illere göre değişiyor 120 dolar 180 dolar arası
    anten 90 cm 20/25 dolar civarı
    lnb 10 dolar
  • saol arkım peki bu çift çanak veya tek çanak nedir esprisi
  • uydular ayrı yörüngelerde olduğundan her uydu için bir çanak kullanmanız gerekecektir
    çift çanak olursa birisini türksata birisini hotbird uydusuna kurabilirsiniz toplam 400 civarı kanal seyredebilirsiniz
  • @disçeper bir şeye kafam takıldı... emu illegal bir yazılım demişsin... peki modül ve kart ile şifreleri çözdüğümüz zaman illegal olmuyor mu?
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavuraki

@disçeper bir şeye kafam takıldı... emu illegal bir yazılım demişsin... peki modül ve kart ile şifreleri çözdüğümüz zaman illegal olmuyor mu?
    kolay gelsin..

evet kanalları abone olmadan gerek emu gerekse modul ile izlemek hiçbiri yasal değildir ama nedense ülkemizde emu ile çok uğraşılıyor ve yasaklanmaya çalışılıyor ve söylenene göre firmaların çoğuda bundan dolayı mahkemelik
    bu nedenle cihaz üreten firmaların sitelerinde emu yazılımı bulamazsınız yazılımları el altından forumlar aracılığıyla piyasaya sürüyorlar sorsanız yazılımı kendilerinin çıkarmadığını söylerler
    ama nedense piyasada açıkça satılan modullere kimse bir şey demiyor
    uydularla ilgili o kadar yerli ve yabancı forum var ve şifrelerin hepsi bu forumlarda veriliyor diğer ülkelerden yayın yapan kanallar bunlara bir şey demezken yerli sitelerde türkiyede bulunan dijital platformlar hakkında yazı yazılması ve şifre verilmesi yasak bu nedenlede bazı forumlar zaman zaman kapanıyor
    kanallar şifreleme sistemini değiştirip bir üst versiyona geçtiklerinde çoğu emu ile izlenemiyor ama modul ve kart kullanılarak seca2 lerin tamamı olmasada bir kısmı yakında izlenebilecek bu konuda güzel haberler geliyor astra için
    saygılar

• emu = emulator (yani common interface lerin yaptığı gorevi programlara yaptırmak ) bu tamamiyle illegal çünkü bunun yasal amaçlı kullanımı zaten mümkün değil.

common interface (ci moduller) ise amacına uygun yani orjinal abonelik kartıyla kullanıldığında yasal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • next 8000xcam puls bunu al bence 250 kağıda alırsın hemde yenidir
  • arkadaşlar bende "next 8000 xcam" var...
    buna ben EMU yüklemek istiyorum ne yapmam lazım?
    emuyu nerden download edebilirim?
    Lütfen birisi cevap yazsın,bekliyorum...
  • sayet acemıysen tavsıye etmem bu ısın flashı yakmak gıbı bı rıskı vardır...
    bılen bırıne ama en ıyısı aldıgın yere yaptır ıyıce egren ondan sonra dene....
  • Kardeş bende yükleme kablosu var, güncel keyleri makinaya download edebiliyorum ama cihazda fabrika ayarlarına döndüm,tekrar emuyu yüklemem gerekiyomuş...
    Napıyım yükleyebilirmiyim sence???
  •  emu nedir birisi tam açıklayabilirmi

Dikkatimi çektide.. Yasak bi konu olmasına rağmen bin küsür kişi okumuş..10 kişi cevap vermiş
  • dikkatini çeken de ne ? Alla Alla
  • beyler bakıyorumda çok bam yiyen arkadaş var burda çogu arkadaş er muhaaa:D:D:D tabi bende ama ben bam yemedim yeni girdim fakat başka birisinin kullanıcı adını kullanıyordum neyse lafı uzatmadan receiver varsa eger internet üzerinden yazılımlarını bulduysanız nasılmı yüklüyeceksiniz hemen anlatayım ilk önce rs232 kablosu alacaksınız bazen rs232 kablosu farklı olabilir her receiver olmaz ben genel konuşuyorum sadece mantıgını anlşatıyorum olayın bu arada flash yakarsın felan demişler valla hiç bişey olmaz yanmaz korkmayın herşeyi dogru yaparsanız yanmaz lafı yine uzatıyorum receivera yazılım atacak arkadaşlar yani (emu) denilen olayı atacakalr gelin iyi dinleyin lafımı rs232 kablosu aldınızmı herhangi bir eletronikçiden sonra com portuna takıyorsunuz ve bu com portu zaten com1 olarak görüyor ve her receiverın yazılım atma programı vardır ama farklıdır şunuda söyleyim hepsinde yazılım atarken aynı işi yaparsınız sonra yazılım atma ve (emu) yanı receiver yazılımı indirdikten sonra rs232 kablosunu bir ucunu anakartın com bolumune takıyoresunuz digerinide receiverın arkasına zaten receiverın arkadasında yazacaktır rs232 diye ve taktınız sonra yapmanız gereken olay şu yazılım atma programını çalıştırın sonra dosyayı gösterin ( bu arada receiver kapalı olsun) dsoyayı gösterdiniz ve connet yada baglan yazıyordur yada yükle ne yazıyorsa tıklayın işte:) ve reeciverı açın hiç bişey yapmayın bekleyin zaten % işareti %100 olana kadar bekleyin %100 bittikten sonra yaa saat moduna geçer receiverınız yada kanal sayısı gösterilen moda geçer yada başka bişey söyleye bilir çogu receiverda ffarklı ve biiti bu kadar olay bakın hatırlatayım(yükleme gerçekleşirken eletrik gitmesi durumunda uçar flash söylemedi demeyin ona göre ) hadi şimdiden kolay gele sizleree

• thank you...
    very very thank you...
  • 2004'ün konusu hortlamış :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.