emule de aktarım kısmının yanında src diye bir bölüm var bunun ne olduğunu bilen var mı ben yeniyim de
source olmalı dosyanın kaç kişide olduğunu gösteren yer
evet kaynak demek.kaynagın sayısını belirtiyor.
şekeceğin dosyalarda kaynak sayısı çok önemli aklında bulunsun çok kaynaklı dosyaları çek
quote:
Orjinalden alıntı: onurtunc60
şekeceğin dosyalarda kaynak sayısı çok önemli aklında bulunsun çok kaynaklı dosyaları çek
arkadaşım kaynak sayısı daha hızlı çekmesini saglamaz şimdi 10 tane download var hepside kaynak sayısı 1000 civarı 10.000 kaynak yapar buda hattı boğar kaynak sayısının toplamını 1000-2000 arasında tutmanı öneriyorlar mod yazanlar .
tabiki o konu ayrı ama sadece bir dosyayı çekiyorsan kaynak sayısının fazla olması faydalı ayrıcada emule de ayarlarda max connection ayarı war bu yüzden çok kaynaklı dosyaları rahatlıkla çekebilirsin
konuyla alakalı değil ama eMule'da max connection bende "200" default olarak. Normalde kaç yazmak lazım buraya? Yoksa iyi rakam mıdır bu? (bağlantım 256 K)
konuyla alakalı değil ama eMule'da max connection bende "200" default olarak. Normalde kaç yazmak lazım buraya? Yoksa iyi rakam mıdır bu? (bağlantım 256 K)
256 K Bağlantı için tavsiye edilen "connection limits=300" dür.
256k için = "connection limits=300" 512k için = "connection limits=400" 1mbit için = "connection limits= 600" 2mbit için = "connection limits=800"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme