Şimdi Ara

Cfw'li switch hakkında bir kaç soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Cihaz cfw'li kapatmamak gerekiyor jig aparatı ile açılıyor ya cfw li açmak için ben eğer onu jigle açmassam normal fw ile mi açılıyor yani online oyun oynayabilir miyim ?istediğim zaman jigle açsam cfw mi açılır ?

2. Nintendo hesaba gerek var mı ? Cfw'li switch te

3. Nintendo hesapta gördüğüm kadarı ile PS plus gibi bir üyelik var lazım mı ?

4. 32 GB kart yeterli olur mu ? 128 almak zorunlu mu
    3 - 4 oyun oynayıp silerim diye düşünüyorum.

5. Eşim ile oynamayı istediğim basit eğlenceli party oyunları vs öncerileriniz

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynı soruların cevaplarını merak ediyorum.
  • Kısa süredir cfw li switch kullanıyorum. Şöyle cevaplayım rcm loader ve jig ile çalıştırma imkanınız yoksa pc ye usb type c ile bağlayım yine cfw modda acabiliyorsunuz. Onun dışında benmi çözemedim bilmiyorum ancak cihazı kapattığınızda cfw dısında seçeneklerle ben acamadım cihaz power tusuna tepkisiz kalıyor mutlaka cfw acmak zorunda kalıyrosunuz. Tabi internette gorduğum kadarıyla cfw iptaledilip orjinal modada donülebiliyor. Biraz karmaşık bir süreç cihaza alışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterlux

Kısa süredir cfw li switch kullanıyorum. Şöyle cevaplayım rcm loader ve jig ile çalıştırma imkanınız yoksa pc ye usb type c ile bağlayım yine cfw modda acabiliyorsunuz. Onun dışında benmi çözemedim bilmiyorum ancak cihazı kapattığınızda cfw dısında seçeneklerle ben acamadım cihaz power tusuna tepkisiz kalıyor mutlaka cfw acmak zorunda kalıyrosunuz. Tabi internette gorduğum kadarıyla cfw iptaledilip orjinal modada donülebiliyor. Biraz karmaşık bir süreç cihaza alışması
    acaba diyorum sd karttan dolayı mı kabul etmiyor? sd kartı çıkardığınızda açılabilir diye düşünüyorum. ????
  • Malesef SD kartı çıkardığımızda da menusel bazda ilerleme yok cfw menüde stock başlat menüsü mevcut ama o menüye ulaşmak içinde mecburi PC yada rcm loader seçeneği gerekli ayrıca ben aleti internete bağlanıyorum bile, tamamen cfw den kurtarıp kalıntıları silmediginiz takdirde banlanma ihtimaliniz çok yüksek bence öncelikle single player olarak bitirmek istediğiniz oyunları bitirin cfw tamamen kaldırın cihazı sifirlayip temizleyin daha sonra özel olarak online devam etmek istediğiniz oyunları satın alıp deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır bende cfwli cihaz aldım kullanıyorum. Kendime göre düşüncelerimi yazayım.

1- rcm loader ile açılmasını öneriyorum. Rcm loader olmadan açıldığında ofw açılıyor. Ban yok ise güncelleme için en iyi yol da bu zaten. Online oyun önerilmiyor hiç bir şekilde cfw li sistemde.

2- ben hesap oluşturmadım. Yerel hesap yeterli.

3- plus tarzı üyelik online oyunlar için geçerli.

4- 64gb kart var bende. İşimi görüyor. Cihaz hafızası da 25gb zaten ona göre hesap yapın. Zelda 18gb yer tutuyor.

5- Mario Party mutlaka olması gereken oyun. Ben kardeşim ve eşim ile eğlenerek oynuyorum. Birde just dance 👍🏻 bunun gibi bir çok oyun var. Overcook olabilir, unreval olabilir. Zaten nerede ise çoğu oyun aile için tasarlanmış.

Varsa aklınıza takılan bir durum seve seve yardımcı olurum. Ben bana gelen cihazı sıfırladım, cfw yi kendim yaptım. Hgb shop kurulduğunda cihaz rcm loader da var ise PC den bağımsız oluyor ve çok büyük kolaylık sağlıyor. Ben komple kurulumu tamamladıktan sonra hiç kapatmadım. Uykuda, dock ın için de duruyor.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim hocam bu güzel açık sade yorumunuz için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Yaklaşık 1 aydır bende cfwli cihaz aldım kullanıyorum. Kendime göre düşüncelerimi yazayım.

1- rcm loader ile açılmasını öneriyorum. Rcm loader olmadan açıldığında ofw açılıyor. Ban yok ise güncelleme için en iyi yol da bu zaten. Online oyun önerilmiyor hiç bir şekilde cfw li sistemde.

2- ben hesap oluşturmadım. Yerel hesap yeterli.

3- plus tarzı üyelik online oyunlar için geçerli.

4- 64gb kart var bende. İşimi görüyor. Cihaz hafızası da 25gb zaten ona göre hesap yapın. Zelda 18gb yer tutuyor.

5- Mario Party mutlaka olması gereken oyun. Ben kardeşim ve eşim ile eğlenerek oynuyorum. Birde just dance 👍🏻 bunun gibi bir çok oyun var. Overcook olabilir, unreval olabilir. Zaten nerede ise çoğu oyun aile için tasarlanmış.

Varsa aklınıza takılan bir durum seve seve yardımcı olurum. Ben bana gelen cihazı sıfırladım, cfw yi kendim yaptım. Hgb shop kurulduğunda cihaz rcm loader da var ise PC den bağımsız oluyor ve çok büyük kolaylık sağlıyor. Ben komple kurulumu tamamladıktan sonra hiç kapatmadım. Uykuda, dock ın için de duruyor.
    Hocam selamlar.Bir sorum olacak ; RCM Loader'li ( içinde cfw yazılımı olan ) Switch var.Hiç internete bağlamadım.Oyunları , CFW yazılımı içindeki paketten , Nintendo'yu internete bağlayarak indirsem , bir ban vb sorun oluşur mu ?
    Teşekkür ediyorum.

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hocam DNS ayarı ile bağlayabilirsiniz internete. Benim cihaz nete bağlı şekilde atmosphere kurulu halde. Hbg shop üzerinden indiriyorum oyunları. Sorun olmadı şuana kadar.

Ban olayı ancak Nintendo link hesabı ile multiplayer oyunları oynarken olabilir başka türlü zor görünüyor. Birde tabi cfw ile cihazın update i ni yaparken.

• Ben update yapıyorum cfw li cihazla simdiye kadar sorun olmdı lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cfwli cihazda orijinal oyunları multiplayer oynayabilir miyim?

• simaros kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle 3 vakte kadar ban yersiniz.
  • simaros kullanıcısına yanıt
    Oynayanlar var. Ban riskini göze alırsanız oynarsınız.

• yersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.