Şimdi Ara

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
3.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not : Link referanslidir. Emege katkida bulunmak adina Soldaki Referansli linki kullanabilirsiniz. Referansiz olan sagda ki( Fiyat ayni degismiyor )

Not : Destek-Bilgi-her türlü soru adına çekinmeden bana özel msj atabilirsiniz.

Satin alinacak yer :
    Tıklayın---->Xiaomi Çakmak Şarjı Bedava Kargo. GearBest--------------- Referans (Olmayan Link) Referanssiz--

Bu çok özel Araç çakmak şarj cihazını paylaşmak istedim arkadaşlar. Kutu açılım videosu eklendi.

Specifications
    General
    Brand: XiaoMi
    Mainly Compatible with: Samsung Note 5,Samsung Galaxy S6 Edge Plus,HTC One M9,iPhone 5,Ipad Mini,Universal,Samsung S6,iPhone 6,iPhone 6 Plus,iPhone 6S,iPhone 5C,iPhone 5S,iPhone 6S Plus,iPad Air (iPad 5)
    Type: Car Chargers
    Cable
    Color: Silver
    Material: Metal
    Car Charger
    Input: DC 12 - 24V
    Output: DC 5V / 2.4A; 5V / 3.6A Max ( Total )
    Dimensions and Weight
    Product weight: 0.037 kg
    Package weight: 0.116 kg
    Product size (L x W x H): 6.00 x 2.10 x 2.20 cm / 2.36 x 0.83 x 0.87 inches
    Package size (L x W x H): 11.00 x 6.00 x 4.00 cm / 4.33 x 2.36 x 1.57 inches

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 30 Aralık 2016; 8:41:38 >

• REsimleri ekledim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

• Hoşuma gitti benimde alılım bir tane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

Hoşuma gitti benimde alılım bir tane
    bende roidmi olanı aldım abi
    fm sinyaline giriyor bluetooth ile cihazdaki müzikleri dinleyebiliriyoruz hem de 2,1a iki tane şarj çıkışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

fm sinyaline giriyor bluetooth ile cihazdaki müzikleri dinleyebiliriyoruz hem de 2,1a iki tane şarj çıkışı var

Alıntıları Göster
    Bunun yanına birde kablo lazım var mı tavsiyeniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Bunun yanına birde kablo lazım var mı tavsiyeniz ?

http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_213195.html olabilir yada aliexpressten ben şu kablolardan bu satıcıdan alıyorum çok iyi gelen ürünler ve uygun :http://www.aliexpress.com/store/128538?spm=2114.10010108.0.37.z473Pu

Hele şu bomba :)

http://www.aliexpress.com/store/product/Fashionable-Zipper-Style-Genuine-Quality-USB-40cm-2-in-1-Charger-Cable-For-iphone-5s-5c/128538_32544938248.html

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 24 Nisan 2016; 8:21:44 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Aliexpressde ki güzelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Olgu hocam araç için cep telefon tutucu önerilerin varmıdır?
    Ufak mıknatıslı olanlara baktım çok güzel lakin mıknatıslı olması sıkıntı onların da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Olgu hocam araç için cep telefon tutucu önerilerin varmıdır?
    Ufak mıknatıslı olanlara baktım çok güzel lakin mıknatıslı olması sıkıntı onların da..

Biraz
    Pahallı ama keyifli bir ürün bundan kullanıyorum.

http://www.quadlockcase.eu
    Yada
    http://www.quadlockcase.com/collections/life

http://youtu.be/bpvuxcyKJ4Q Videoda 1. Dk da duvara yapışan parçayı araca yapıştırıyoruz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video ) Xiaomi'den Araç Çakmak USb'lerin En iyisi ( Türkçe Tam açıklamalı Video )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler ama bunların fiyatı yüksek baya benim için:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Teşekkürler ama bunların fiyatı yüksek baya benim için:)
    Konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Xiaomi bildiğim kadarıyla çoğu ürününe verification lisansı koyuyor. Orjinalliği test edebileceğiniz adres ve nasıl yapılacağı konusunda kısa bir video hazırladım, makul görürseniz ilk mesaja ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakzeytinci

Konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Xiaomi bildiğim kadarıyla çoğu ürününe verification lisansı koyuyor. Orjinalliği test edebileceğiniz adres ve nasıl yapılacağı konusunda kısa bir video hazırladım, makul görürseniz ilk mesaja ekleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ben tercihimi blitzwolf tan yana kullandım.

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html

%33 indiirm kuponu ile 7,72$ oluyor. qualcomm quick şarj özelliği var. işlemcisi qualcom 800 serisi veya 615 olan cep telefonlarını hızlı şarj ediyor diye okudum. Umarım yanılmamışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sapphire

ben tercihimi blitzwolf tan yana kullandım.

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html

%33 indiirm kuponu ile 7,72$ oluyor. qualcomm quick şarj özelliği var. işlemcisi qualcom 800 serisi veya 615 olan cep telefonlarını hızlı şarj ediyor diye okudum. Umarım yanılmamışımdır.

Hayırlısı olsun bu üründe çok güzele benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Merhaba,

Özellikle merak ettiğim bir konu bende bir süredir sipariş edip etmeme arasında kaldım, İstanbul 'dayım fm transmitter güzel çalışıyor mu ?

Radyolar karışıyor mu ? Bu konuyu çok merak ediyorum
  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Ses iletimi gayet güzel yasadigim sehirde karışacak kadar frekans yok bos bir frekans bulursaniz sorun olmaz

• Hocam bunun 2si çıkmış international sürümünü nerde bulabilirim.
    Yada çin versiyonunu alsam sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Hocam bunun 2si çıkmış international sürümünü nerde bulabilirim.
    Yada çin versiyonunu alsam sıkıntı olur mu?

Walla aylardır keyifle çalışıo Çin min version

Black friday kapsamında 60 TLye hepsi buradadan roidmi 2s'i aldım.
    Hocam Xiaominin her malını aldık neredeyse
  • Bende ayni kampanyadan almistim iptal ettiler seninki geldimi hocam.

• Victory1234 V kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam sipariş hazırlanıyor diyor iptal olmadı fakat 10 TL hediye çeki geldi büyük ihtimalle iptal olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.