Sizin kılavuz kötü . Başka bir arkadaş daha iyisini çıkarmıştı zaten E-mule ve E-Donkey başlığı altında. Kusura kalmayın boşuna uğraşmış sayılırsınız
bizim bildiklerimiz pratikte uyguladıklarımızdır. biz farklı bir uygulama yapıpta insanlar farklı bir şey söylemedik.
ayrıca sana tavsiyem:birini eleştireceğin zaman eleştirinin haklı tarafları olmalı ve en önemliside eleştirinin yapıcı olmasıdır,yıkıcı değil. senin yaptığın yıkıcı bir eleştiri olduğu için seni dikkate bile almıyorum. bu anlatılan bilgiler e-mule'yi hiç bilmeyen yeni başlayan arkadaşlar için gayet yararlı bilgilerdir. birde senin yaptığının başka bir ismi daha var ama onu söylemenin yeri burası değil. elin pantolonuyla sokağa çıkmak gibi birşey.(?)
quote:
Orjinalden alıntı: Orviper
Sizin kılavuz kötü . Başka bir arkadaş daha iyisini çıkarmıştı zaten E-mule ve E-Donkey başlığı altında. Kusura kalmayın boşuna uğraşmış sayılırsınız
E bukadar uğraştıktan sonra o yorumu kabul etmek zor tabi... Ama vardı aynısı demek istiyorum . Yani başka bir programın kılavuzu daha iyi olurdu. Celal yapma öyle hemen
Demek istediğim sözün özü madem böyle güzel birşeye kalkışacaksın önce bir arar insan ya önceden açılmış mı bu konular diye.
ilk önce söylemen gerekeni en son söylersen karışıklığa sebep olursun. bu topiğin açılma sebebi arkadaşların e-mule hakkında sordukları sorulardır. yinede faydalı bir çalışma olduğunu düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme